Польська ліга в 2007 р.
|
|
|
|
klets | Дата: Вт, 14.11.2006, 21:19 | Повідомлення # 61 |
Чемпіон Європи
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (МАРКУХА) | Ну віце чемпіоном якось став то чого ж не поїде в 1ПЛ? | Віце-мемпіон Європи і 1 ліга (чи Екстраліга, чи якась інша ліга) - це зовсім різні речі і ти повинен це розуміти...
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
тенто | Дата: Вт, 14.11.2006, 23:51 | Повідомлення # 62 |
Чемпіон
| Quote (Angel) | Quote (МАРКУХА) Ну віце чемпіоном якось став то чого ж не поїде в 1ПЛ? Я веду мову про Екстра лігу - там, я думаю, він ще не готовий їздити | Мені здається питання :"Готовий,чи не готовий А.Карпов їздити в Екстралізі?" поставлено невірно. "Чи готовий будь-який клуб Екстраліги "їздити" Карпова?"-питання,яке актуальне не тільки для вболівальників Андрія,а й для нього особисто. Мати декілька заїздів в матчах Екстраліги за весь сезон-це не є добре. Було б краще провести повноціний сезон в команді першої чи другої ліги.
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 15.11.2006, 17:19 | Повідомлення # 63 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote | Я веду мову про Екстра лігу - там, я думаю, він ще не готовий їздити | Ну і я взагаліто звертаю увагу на те шо він ще не готовий їздити в Екстралізі
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
ППК | Дата: Ср, 15.11.2006, 19:43 | Повідомлення # 64 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| А як вам новина про те,що Пуоджукс не може домовитись про оплату в Гданську ??? Мабуть апетит як у екстралізі.
ППК
|
|
| |
TOFIK | Дата: Ср, 15.11.2006, 20:04 | Повідомлення # 65 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| Quote (ППК) | Мабуть апетит як у екстралізі | Якраз навпаки, в Гданську мало грошей...
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
ППК | Дата: Ср, 15.11.2006, 20:28 | Повідомлення # 66 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| То як вони збираються платити Яблонському,Скурницькому ????
ППК
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 15.11.2006, 23:38 | Повідомлення # 67 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (ППК) | То як вони збираються платити Яблонському,Скурницькому ???? | Ну Яблонські то ладно, а при чому тут тільки Скурніцкі коли в нього контракт з Познаню? Ну і Гданська є неслабенький спонсор під назвою ЛОТОС
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Angel | Дата: Чт, 16.11.2006, 22:07 | Повідомлення # 68 |
Юніор
| А як вам інформація, що Гданськ відмовився від підписання контракту з Пуоджуксом http://www.irgiz.narod.ru/2006nov26.html
Speedway is ever living
|
|
| |
Divas | Дата: Чт, 16.11.2006, 23:50 | Повідомлення # 69 |
Чемпіон України
| Quote (Angel) | А як вам інформація, що Гданськ відмовився від підписання контракту з Пуоджуксомhttp://www.irgiz.narod.ru/2006nov26.html | Наобіцяли, наобіцяли подумали і сказалии: " Що ти нам непідходиш" ТАк завжди!
|
|
| |
melkart | Дата: Нд, 10.12.2006, 20:06 | Повідомлення # 70 |
Юніор 125
| Новину тут вичитав.. Польський мясопереробний концерн DUDA (головний спонсор KS UNIA Leszno) придбав свинокомплекс у Зорі, в який 100 млн збирається інвестувати. От вам і спонсор для ПЛ
|
|
| |