Польська ліга в 2007 р.
|
|
|
|
Divas | Дата: Ср, 08.11.2006, 16:09 | Повідомлення # 41 |
Чемпіон України
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (Angel) | А чому ти такий впевнений, що чешська команда зможе конкурувати в польській лізі? | Іце правда! Перед почятком сезону всі вважали що команда Мішкольц це просто убойна команда та може зайняти перші місця а як вийшло?? Так може і вийти з Чехією! ТАк,що Тарас неадійся що ми будемо їздити в ІІ польскій і у нас буде пристойний склад яким позубам будуть і команди з Чехії !!!
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 08.11.2006, 16:30 | Повідомлення # 42 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote | Ми вже раз думали,що програєм гонку протів Спідвей-Центра і що? виграли 60:30! Тимбільше Тарас складів немає якні з одної сторони як із з другої! На рахунок дорогши то і вони можуть недоїхати | Ну я тоді думав шо наші виграють і навіть тебе в цьому переконав Мішкольц не вважали фаворитами ніхто і вони не були нам суперниками Чехія має спонсора і цей спонсор завод ЯВА і у цього заводу є домовленість шоб Ліндбак стартував за цю команду ну і Брхел там та іони з нами не будуть їздити та гроші на пристойних гонщиків будуть і вони якраз і є фаворитами наступного року
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Радар | Дата: Ср, 08.11.2006, 19:43 | Повідомлення # 43 |
Сеньйор
| Полония Пила вроде снялась с 2 польской лиги http://www.przegladzuzlowy.pl/news_index.php?id=1089889403
|
|
| |
TOFIK | Дата: Ср, 08.11.2006, 20:24 | Повідомлення # 44 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| Quote (Радар) | Полония Пила вроде снялась с 2 польской лиги | Якщо правильніше, то не заявилася на сезон 2007 р.
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
xxx | Дата: Ср, 08.11.2006, 21:47 | Повідомлення # 45 |
Юніор 125
| Quote (МАРКУХА) | Ну я тоді думав шо наші виграють і навіть тебе в цьому переконав Мішкольц не вважали фаворитами ніхто і вони не були нам суперниками Чехія має спонсора і цей спонсор завод ЯВА і у цього заводу є домовленість шоб Ліндбак стартував за цю команду ну і Брхел там та іони з нами не будуть їздити та гроші на пристойних гонщиків будуть і вони якраз і є фаворитами наступного року | Сильно сомневаюсь, что Брхел будет ездить во 2 лиге. И ещё больше сомневаюсь, что там будет Линдбак. Во 2 лиге не может быть гонщиков из основной сетки Гран-При. Линдбак, вроде, входит в число таких участников. Но вцелом слишком слабая лига для гонщиков такого уровня.
|
|
| |
klets | Дата: Ср, 08.11.2006, 23:26 | Повідомлення # 46 |
Чемпіон Європи
| Quote (xxx) | Во 2 лиге не может быть гонщиков из основной сетки Гран-При. Линдбак, вроде, входит в число таких участников. | Во 2 лиге могут быть гонщики из основной сетки Гран-При.
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 08.11.2006, 23:35 | Повідомлення # 47 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (xxx) | Сильно сомневаюсь, что Брхел будет ездить во 2 лиге. И ещё больше сомневаюсь, что там будет Линдбак. Во 2 лиге не может быть гонщиков из основной сетки Гран-При. Линдбак, вроде, входит в число таких участников. Но вцелом слишком слабая лига для гонщиков такого уровня. | ну я так і написав шо Ліндбак і Брхел не будуть їздити в 2ПЛ Quote (klets) | Во 2 лиге могут быть гонщики из основной сетки Гран-При. | Це шо якесь нововведення бо минулого року навіть в 1ПЛ не могли їздити основні учасники ГП
|
|
| |
klets | Дата: Чт, 09.11.2006, 01:17 | Повідомлення # 48 |
Чемпіон Європи
| Quote (МАРКУХА) | Це шо якесь нововведення бо минулого року навіть в 1ПЛ не могли їздити основні учасники ГП | Да
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Чт, 09.11.2006, 12:44 | Повідомлення # 49 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (МАРКУХА) | Це шо якесь нововведення бо минулого року навіть в 1ПЛ не могли їздити основні учасники ГП | ну а мені тоді цікаво хто з гранпрістів захоче їздити наприклад за Пілу ну чи ще когось такого
|
|
| |
тенто | Дата: Чт, 09.11.2006, 20:23 | Повідомлення # 50 |
Чемпіон
| Quote (МАРКУХА) | Quote (МАРКУХА) Це шо якесь нововведення бо минулого року навіть в 1ПЛ не могли їздити основні учасники ГП ну а мені тоді цікаво хто з гранпрістів захоче їздити наприклад за Пілу ну чи ще когось такого | Товар-гроші-товар,або гроші-товар-гроші,все залежить тільки від ціх аксіом бізнесу
|
|
| |