Польська ліга в 2007 р.
|
|
|
|
МАРКУХА | Дата: Чт, 09.11.2006, 22:10 | Повідомлення # 51 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
Статус: Offline
| Quote (тенто) | Товар-гроші-товар,або гроші-товар-гроші,все залежить тільки від ціх аксіом бізнесу | Їм би побільше другого варіантуто вони б в Ексталізі навіть не їздили б
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Divas | Дата: Сб, 11.11.2006, 23:22 | Повідомлення # 52 |
Чемпіон України
Група: Перевірені
| Поджукс як на мій погляд має шанси добре виступати в І лізі і навіть мігби з часом в екстра лізі! Но Карпов вже в Екстралізі і це ще більше радує!
|
|
| |
Dwaine | Дата: Нд, 12.11.2006, 00:13 | Повідомлення # 53 |
Юніор 125
| Quote (Divas) | Поджукс як на мій погляд має шанси добре виступати в І лізі і навіть мігби з часом в екстра лізі! Но Карпов вже в Екстралізі і це ще більше радує! | Він ще не підписував контракт ні з одним із клубів Ектраліги!
|
|
| |
Angel | Дата: Нд, 12.11.2006, 21:01 | Повідомлення # 54 |
Юніор
| Я впевнена, що Гданськ не пожалкує за підписаний контракт з Пуоджуксом. Кястас - парубок з талантом...І правильно, що він зразу не рванув в Екстра-Лігу, там би йому було скрутно після ІІ ліги
Speedway is ever living
|
|
| |
Divas | Дата: Нд, 12.11.2006, 21:08 | Повідомлення # 55 |
Чемпіон України
| Quote (Dwaine) | Я впевнена, що Гданськ не пожалкує за підписаний контракт з Пуоджуксом. Кястас - парубок з талантом...І правильно, що він зразу не рванув в Екстра-Лігу, там би йому було скрутно після ІІ ліги | Да ти права! Йомуб не було точьно гарантовано певної кількості стартів! Так як Карпову! І І підтримую тебе в тому,що Гданськ не пожаліє за те що взяли такого гонщика як Поджукс!
|
|
| |
Dwaine | Дата: Нд, 12.11.2006, 22:39 | Повідомлення # 56 |
Юніор 125
| Quote (Divas) | правильно, що він зразу не рванув в Екстра-Лігу, там би йому було скрутно після ІІ ліги | І тим більше у нього немає настільки потужних спонсорів для Ектраліги.
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пн, 13.11.2006, 08:08 | Повідомлення # 57 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (Dwaine) | І тим більше у нього немає настільки потужних спонсорів для Ектраліги. | Для нього чпонсори знайдутся
|
|
| |
Angel | Дата: Пн, 13.11.2006, 22:55 | Повідомлення # 58 |
Юніор
| Спонсори може і знайдуться, але також важливий фактор є моральний настрій...
Speedway is ever living
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пн, 13.11.2006, 23:22 | Повідомлення # 59 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (Angel) | Спонсори може і знайдуться, але також важливий фактор є моральний настрій... | Ну віце чемпіоном якось став то чого ж не поїде в 1ПЛ?
|
|
| |
Angel | Дата: Вт, 14.11.2006, 21:00 | Повідомлення # 60 |
Юніор
| Quote (МАРКУХА) | Ну віце чемпіоном якось став то чого ж не поїде в 1ПЛ? | Я веду мову про Екстра лігу - там, я думаю, він ще не готовий їздити
Speedway is ever living
|
|
| |