Нд
26.01.2025
08:26

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Divas, andreiko  
Вічна пам'ять Ігорю Марко
smelДата: Пн, 13.11.2006, 20:33 | Повідомлення # 51
Юніор 125
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Що кажуть органи міліції?

TOFIKДата: Пн, 13.11.2006, 21:08 | Повідомлення # 52
Адміністратор
Група: Администраторы
Репутація: 18
Коментарій від ірина (leila) 13.11.2006, 17:00

привіт в мене є пропозиція як допомогти Ігорю. необхідно провести благодійну програму направлену на отримання коштів для лікування Ігоря. можна замовити в поліграфії календарики з зображенням Ігоря і просто розповсюджувати їх за благодійний внесок приміром в 1 гривню.навіть якщо їх зробити 1000шт то це буде 1000 гривень, а до цього можна додавати всім зелену стрічку зелений це колір надії і життя . якщо хтось зацікавився і може допомогти в проведенні цієї програми мій телефон 80967816067 Ірина.
Ігор ми в тебе вірим!

Я ВіКонтактi :)

Tox@Дата: Вт, 14.11.2006, 00:40 | Повідомлення # 53
Юніор 125
Група: Перевірені
Репутація: 0
на пропозицію "Leila........."-я тільки одного не зрозумів......якщо замовляти календарики, це ж за кошти....так?

МАРКУХАДата: Вт, 14.11.2006, 08:10 | Повідомлення # 54
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
Репутація: 6
Quote (Tox@)
на пропозицію "Leila........."-я тільки одного не зрозумів......якщо замовляти календарики, це ж за кошти....так?

Ну то ж і шукають хто може якось допомогти в цьому питанні

СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон

vovanДата: Вт, 14.11.2006, 14:00 | Повідомлення # 55
Сеньйор
Репутація: 2
Tox@,
Ну скажімо 1000 календариків я надрукую за свої кошти
Справа в тому хто їх буде продавати і де?

Vovan

LudaДата: Вт, 14.11.2006, 17:39 | Повідомлення # 56
Юніор 125
Хлопці, їй Богу, що ви паритесь-реальна допомога зараз одна-це гроші. Тільки форумчан більше 100 чоловік. Якби хто реально хотів допомогти , помножте кількість форумчан на 10 грн. Можу сказати , що той хто хотів -давно вже це зробив. І не 10 грн. І не 1 раз.Але можливості у всіх різні, тому і 10 якщо багато людей -це сума. Інших варіантів я на разі не бачу. Ще свічки ставити в різних церквах. Одним словом, краще щось робити , аніж говорити. В цьому беззаперечно переконана. Можу навести приклад з моїм колегою, дуже схожа ситуація, шанси вижити лікарі оцінювали як нульові...в комі був, не пам*ятаю, може місяць, лікували по різним відділенням півроку. Зараз працює, ходить, їздить на автомобілі. Дуже сподіваюсь, ні просто вірю, що Ігор сильний і буде жити.

kletsДата: Вт, 14.11.2006, 21:17 | Повідомлення # 57
Чемпіон Європи
Репутація: -1
Quote (Luda)
Хлопці, їй Богу, що ви паритесь-реальна допомога зараз одна-це гроші. Тільки форумчан більше 100 чоловік. Якби хто реально хотів допомогти , помножте кількість форумчан на 10 грн. Можу сказати , що той хто хотів -давно вже це зробив. І не 10 грн. І не 1 раз.Але можливості у всіх різні, тому і 10 якщо багато людей -це сума. Інших варіантів я на разі не бачу. Ще свічки ставити в різних церквах. Одним словом, краще щось робити , аніж говорити. В цьому беззаперечно переконана. Можу навести приклад з моїм колегою, дуже схожа ситуація, шанси вижити лікарі оцінювали як нульові...в комі був, не пам*ятаю, може місяць, лікували по різним відділенням півроку. Зараз працює, ходить, їздить на автомобілі. Дуже сподіваюсь, ні просто вірю, що Ігор сильний і буде жити.

Дуже мудро, дуже точно і дуже правильно. Ти Вовка не ображайся, але Люда права: якщо є 1000 грн., то занеси просто, а не придумуй якісь календарики... І для чого видумувати?

Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...

vovanДата: Ср, 15.11.2006, 09:35 | Повідомлення # 58
Сеньйор
klets, Ти читай уважніше
хто видумав календарики?

Vovan

kletsДата: Ср, 15.11.2006, 10:14 | Повідомлення # 59
Чемпіон Європи
Репутація: -1
Quote (vovan)
klets, Ти читай уважніше хто видумав календарики?

Та хто б не придумав, Luda написала правду! Який смисл, що ти поможеш надрукувати, коли простіше просто віддати гроші?!

Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...

vovanДата: Ср, 15.11.2006, 14:15 | Повідомлення # 60
Сеньйор
klets,
Ти взагалі хоть іноді думаєш що ти пишеш
А взагалі рахунки вказані невірні для юридичних осіб треба змінити МФО на 305299
і добавити ЗкПО 2368721902
так що давай перераховуй умнік

Vovan

Пошук: