Вічна пам'ять Ігорю Марко
|
|
TANK | Дата: Ср, 15.11.2006, 15:29 | Повідомлення # 61 |
Юніор 125
Група: Користувачі
Статус: Offline
| З поінформованих джерел можливо саме Марка замовила жінка С.?!?його хотіли припугнути а вийшла біда. Ігор ТРИМАЙСЯ
За чесний і видовищний СПІДВЕЙ!!!
|
|
| |
Divas | Дата: Ср, 15.11.2006, 16:10 | Повідомлення # 62 |
Чемпіон України
Група: Перевірені
| Quote (TANK) | З поінформованих джерел можливо саме Марка замовила жінка С.?!?його хотіли припугнути а вийшла біда. Ігор ТРИМАЙСЯ | Якщо ці джерела говорять правду то це кримінальне діло! ВИЗДОРОВЛЯЙ МАРКО[color=red]
|
|
| |
klets | Дата: Ср, 15.11.2006, 16:15 | Повідомлення # 63 |
Чемпіон Європи
| Quote (vovan) | klets, Ти взагалі хоть іноді думаєш що ти пишеш А взагалі рахунки вказані невірні для юридичних осіб треба змінити МФО на 305299 і добавити ЗкПО 2368721902 так що давай перераховуй умнік | Я знав, що ти обідишся на критику і зауваження. Стосовно помилок я помовчу або в темі офф-топ напишу, але суть не в цьому: чому ти не хочеш сказати, що Люда сказала правду?! Розводиш тут демагогію, який поганий Клець... Да, я поганий, якщо тобі від цього стане легше! Але при чому тут Марко и Люда. Люда сказала, як помогти Марку, а ти вже чотири пости сереш на мене!!! Точно Вовка ти став якийсь неадекватний...
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
vovan | Дата: Ср, 15.11.2006, 16:40 | Повідомлення # 64 |
Сеньйор
| Правильні реквізити для переказу коштів для Марка р/р 26201600748951 в РФ КБ ПриватБанк МФО 305299 м. Дніпропетровськ ЗкПО 2368721902 при собі мати паспорт і ідент. код в будь якому відділенні ПриватбанкуДобавлено (15.11.2006, 16:40) --------------------------------------------- klets, Причому тут Люда? Яка правда? Що ти взагалі морозиш? Ти до мене краще не звартайся взагалі Домовилися?
Vovan
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 15.11.2006, 17:15 | Повідомлення # 65 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Divas) | Якщо ці джерела говорять правду то це кримінальне діло! | Льоша не хапайся за перешу ліпшу ідею
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
klets | Дата: Ср, 15.11.2006, 17:23 | Повідомлення # 66 |
Чемпіон Європи
| Quote (vovan) | klets, Причому тут Люда? Яка правда? Що ти взагалі морозиш? Ти до мене краще не звартайся взагалі Домовилися? | Вовка, ти шо?! Ти не можеш прочитати сторінку назад??? У пості №53 Іра запропонувала надрукувати календарики, продати їх і гроші віддати на лікування Марка. Ти виступив з пропозицією надрукувати за свої гроші, але Люда в пості № 57 порадила не паритися а гроші просто віддати Маркові. Я підтримав цю ідею як слушну, за що отримав від тебе. Ти точно НЕ РОЗУМІЄШ, що пишуть на форумі (в житті, я знаю, все зовсім не так!). Саме через це (а не з інших причин) не буду спілкуватися з тобою на форумі. Бувай...
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
Повідомлення відредагував klets - Ср, 15.11.2006, 17:24 |
|
| |
Стас | Дата: Чт, 16.11.2006, 06:08 | Повідомлення # 67 |
Юніор 125
| Робяты, давно никаих известий про Игоря не сообщаете, есть какие изменения чи шо? Когда уже выкарабкается он??? Игорь, верим в тебя, сил тебе и чтоб поскорее пришел в себя!!! БАШКИРИЯ с тобой!!!
|
|
| |
Staruy | Дата: Чт, 16.11.2006, 08:28 | Повідомлення # 68 |
Юніор 125
| Quote (TANK) | З поінформованих джерел можливо саме Марка замовила жінка С.?!?його хотіли припугнути а вийшла біда. | Невже це правда???
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Чт, 16.11.2006, 14:22 | Повідомлення # 69 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Staruy) | Робяты, давно никаих известий про Игоря не сообщаете, есть какие изменения чи шо? Когда уже выкарабкается он??? Игорь, верим в тебя, сил тебе и чтоб поскорее пришел в себя!!! БАШКИРИЯ с тобой!!! | Все как и прежде
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Divas | Дата: Чт, 16.11.2006, 14:50 | Повідомлення # 70 |
Чемпіон України
| Quote (МАРКУХА) | Льоша не хапайся за перешу ліпшу ідею | Це я так розмірковую!
|
|
| |