Вічна пам'ять Ігорю Марко
|
|
TATIK | Дата: Ср, 08.11.2006, 21:54 | Повідомлення # 31 |
Сеньйор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Сьогодні до мене особисто звернулася дружина Ігоря Марко -Ірина і повідомила що вона шокована вчорашнім сюжетом в програмі "Патруль" на телеканалі Рівне-1. Ірина попросила повідомити всім що ніяких звернень до неї по на рахунок відключення життєзабезбечувальної апаратури від лікарів не надходило, лікар запропонував продовжувати інтенсивне лікування. Ірина сьогодні попросила вибачення у лікаря за цей сюжет, також Ірина повідомила що їй болісно було почути нісенітницю що "нібито вона не захотіла дати дозвіл на відключення тому щоб день смерті чоловіка не співпадав з її днем народження ". Ірина повідомила що до неї надходили пропозиції дати інтерв"ю, які вона рішуче відхиляє . Також сьогодні по місту вечором поповзли страшні чутки, мені подзвонило декілька вболівальників і я поїхав в лікарню близько 18:00, там знову зустрівся з Іриною,ми разом пройшли в палату. Скажу коротко, Ігор в тяжкому стані ,живий і бореться. Давайте підтримаємо сім"ю Марко в тяжкий момент морально і матеріально. Ну а засобам масової інформацію пораджу брати перевірену інформацію в лікарів та правохоронних органах. ІГОР ТРИМАЙСЯ!!!
Повідомлення відредагував TATIK - Ср, 08.11.2006, 22:00 |
|
| |
тенто | Дата: Ср, 08.11.2006, 21:59 | Повідомлення # 32 |
Чемпіон
Група: Перевірені
| Quote (TATIK) | Сьогодні до мене особисто звернулася дружина Ігоря Марко -Ірина і повідомила що вона шокована вчорашнім сюжетом в програмі "Патруль" на телеканалі Рівне-1. Ірина попросила повідомити всім що ніяких звернень до неї по на рахунок відключення життєзабезбечувальної апаратури від лікарів не надходило, лікар запропонував продовжувати інтенсивне лікування. Ірина сьогодні попросила вибачення у лікаря за цей сюжет, також Ірина повідомила що їй болісно було почути нісенітницю що "нібито вона не захотіла дати дозвіл на відключення тому щоб день смерті чоловіка співпадав з її днем народження ". Ірина повідомила що до неї надходили пропозиції дати інтерв"ю, які вона рішуче відхиляє . Також сьогодні по місту вечором поповзли страшні чутки, мені подзвонило декілька вболівальників і я поїхав в лікарню близько 18:00, там знову зустрівся з Іриною,ми разом пройшли в палату. Скажу коротко, Ігор в тяжкому стані ,живий і бореться. Давайте підтримаємо сім"ю Марко в тяжкий момент морально і матеріально. ІГОР ТРИМАЙСЯ!!! | Ігор тримайся!!!!!!!!
|
|
| |
kamaz | Дата: Ср, 08.11.2006, 22:06 | Повідомлення # 33 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| а я ще знаю,що вся ця кухня,інтерв"ю, і сюжет зроблений з подачі жуковського,який молов херню,а ті йолупи іі випустили в ефір,просто немає слів, хай би грало собі недоношене в переходах
|
|
| |
Ales | Дата: Ср, 08.11.2006, 22:39 | Повідомлення # 34 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Хто знає як щас почувається Ігор і що з ним? Добавлено (08.11.2006, 22:39) --------------------------------------------- ІГОРЬ ТРИМАЙСЯ
ДІМА
|
|
| |
TOFIK | Дата: Чт, 09.11.2006, 08:08 | Повідомлення # 35 |
Адміністратор
| http://www.rivnepost.rv.ua/showarticle.php?art=014329
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
Stels | Дата: Чт, 09.11.2006, 09:40 | Повідомлення # 36 |
Юніор 125
| Quote (TATIK) | Сьогодні до мене особисто звернулася дружина Ігоря Марко -Ірина і повідомила що вона шокована вчорашнім сюжетом в програмі "Патруль" на телеканалі Рівне-1. Ірина попросила повідомити всім що ніяких звернень до неї по на рахунок відключення життєзабезбечувальної апаратури від лікарів не надходило, лікар запропонував продовжувати інтенсивне лікування. Ірина сьогодні попросила вибачення у лікаря за цей сюжет, також Ірина повідомила що їй болісно було почути нісенітницю що "нібито вона не захотіла дати дозвіл на відключення тому щоб день смерті чоловіка не співпадав з її днем народження ". Ірина повідомила що до неї надходили пропозиції дати інтерв"ю, які вона рішуче відхиляє . Також сьогодні по місту вечором поповзли страшні чутки, мені подзвонило декілька вболівальників і я поїхав в лікарню близько 18:00, там знову зустрівся з Іриною,ми разом пройшли в палату. Скажу коротко, Ігор в тяжкому стані ,живий і бореться. Давайте підтримаємо сім"ю Марко в тяжкий момент морально і матеріально. Ну а засобам масової інформацію пораджу брати перевірену інформацію в лікарів та правохоронних органах. ІГОР ТРИМАЙСЯ!!! | я шокований , як так можна, в такій ситуації випускати плітки, але й кожен з нас виявився носієм цих пліток, ми їх чули і передавали далі, тому по моєму потрібно не слухати дурниці, а краще помолитись за Ігоря, зараз це йому потрібно... а щодо журналістів, то тут винен в першу чергу той, хто це ляпнув (від кого це пішло)...
Завжди так не буде...
|
|
| |
Gray | Дата: Чт, 09.11.2006, 12:58 | Повідомлення # 37 |
Сеньйор
| Quote (TOFIK) | http://www.rivnepost.rv.ua/showarticle.php?art=014329 | Это уже какая-то вакханалия ….. Как такое можно писать???? Кому верить??? Ещё одна «сенсация». Жена Марко говорит, что Марко ушёл дома вечером, а какие-то «свидетели» уже в 15.00 видели якобы Марко сидящем возле дерева… Интересно, что в комментариях Михальчука «свидетели» видят издалека Марко, подходят ближе и он у них уже становится «незнакомцем». Потом они идут домой и видят снова Марко… Зачем всё это писать???
Из лесу вышел Кондратий, мой друг Сразу хватил его одноименный недуг
|
|
| |
klets | Дата: Чт, 09.11.2006, 14:17 | Повідомлення # 38 |
Чемпіон Європи
| Quote (Gray) | Зачем всё это писать??? | Есть такие газеты, которые не всегда пишут правду. И о гонщиках тоже...
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
vovan | Дата: Чт, 09.11.2006, 14:40 | Повідомлення # 39 |
Сеньйор
| klets,
Vovan
|
|
| |
TATIK | Дата: Чт, 09.11.2006, 14:50 | Повідомлення # 40 |
Сеньйор
| Хто не байдужий , давайте зберемось сьогодні 09.11. о 18:30 біля входу в хірургічний корпус ЦМЛ (зліва від поліклініки).
|
|
| |