КЕЧ 2007
|
|
Kill | Дата: Чт, 19.07.2007, 12:27 | Повідомлення # 51 |
Чемпіон
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (Volyk) Сеньор! У вас одна відмінність,- у Вас ммертва харя! Хотів собі поставити але невмію, ссорі !Навчиш? давай так.... не груби і тобі не будуть грубити, а про аватар, то порозбирайся в профілі, там все є на пальцях показувати тобі якось не хочеться
SK Killers чи SK Monarchs: знайдіть 10 відмінностей?
|
|
| |
krutik | Дата: Чт, 19.07.2007, 14:31 | Повідомлення # 52 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Шановні! А хто ж суперники??? Може є інформація про склади команд????
|
|
| |
Volyk | Дата: Чт, 19.07.2007, 14:48 | Повідомлення # 53 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Quote (Kill) не груби і тобі не будуть грубити Образився що я знайшов одну із десяти відмінностей? Вибач, але я думав що з гумором у нас краще! Не хочеш допомогти, щож твоя ласка.Я не ображусь і дійсно якось сам.
Курці помирають рано, а некурці-ввечері!!!!!!!!!
Повідомлення відредагував Volyk - Чт, 19.07.2007, 14:50 |
|
| |
Gray | Дата: Чт, 19.07.2007, 15:06 | Повідомлення # 54 |
Сеньйор
Група: Администраторы
| Quote (gi-star) Ти чего а Карпов, Полюх, Костя, Яблонськи и Хжановськи--это какая команда не СКТ????? Ну, по-перше, не все вищеперераховані гонщики будуть виступати 21.07 за українську команду По-друге, і назва команда буде носити іншу
Из лесу вышел Кондратий, мой друг Сразу хватил его одноименный недуг
Повідомлення відредагував Gray - Чт, 19.07.2007, 15:07 |
|
| |
Kill | Дата: Чт, 19.07.2007, 18:11 | Повідомлення # 55 |
Чемпіон
| Quote (Volyk) Образився що я знайшов одну із десяти відмінностей? Вибач, але я думав що з гумором у нас краще! Не хочеш допомогти, щож твоя ласка.Я не ображусь і дійсно якось сам. заходиш в профіль -> изменить данние -> изменить свой аватар потім міняєш свій аватар на який хочеш Я не образився, просто тема взагалі не про аватари
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Чт, 19.07.2007, 18:32 | Повідомлення # 56 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (klets) Ну це хоч не поспішні висновки були? Smotra na vysnovku ya opunuvsa v Leszno i bydy itu na gonky cerez 10hvulun!!!!!!!!!Добавлено (19.07.2007, 18:32) --------------------------------------------- Izvinyays za biletu prosto gdeto eto slushal! 22go tyr PL i gonsciki zrazy poyidyt v POlshy! Mu sce bydem na gonci Andreya v Lubline tak sto bydet ppodrobnuy analiz! Ya na gonke!
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
maxizh | Дата: Пт, 20.07.2007, 08:58 | Повідомлення # 57 |
Юніор
| Вчера по ровенскому тв пан Крычильский расказывал про субботнюю гонку. Говорил что билеты будут по 15 грн., детский 7 грн. Очень интерестный состав украиской команды: Поуджукс, Мруз, Лукашевич и как СЛЫШАЛ где-то Крычильский, будет есчё Карпов .
|
|
| |
fun-fan | Дата: Пт, 20.07.2007, 09:04 | Повідомлення # 58 |
Юніор 125
| офиц. инфо от Кричильского (вчера по телевизору показывали): билет 15грн. (взрослый). состав наших Карпов,Мруз,Поуджукс, Лукашевич, возможно на замену будет Полюхович. Дальше по составам, что запомнил (могу ошибаться): Россия: Сайфутдиновы,Гизатуллин,Хэнкок....; Латвия: Лагута, Иванов...;Чехи: ниодной знакомой фамилии потому не запомнил, но ни Брхела, ни Дрымлей нету. Вообщем мой вывод согласно составов: Россия порвет всех, наши возможно потягаются с Латышами, ну а Чехи приедут покататься.
|
|
| |
Kill | Дата: Пт, 20.07.2007, 09:39 | Повідомлення # 59 |
Чемпіон
| Quote (fun-fan) офиц. инфо от Кричильского (вчера по телевизору показывали): билет 15грн. (взрослый). состав наших Карпов,Мруз,Поуджукс, Лукашевич, возможно на замену будет Полюхович. Дальше по составам, что запомнил (могу ошибаться): Россия: Сайфутдиновы,Гизатуллин,Хэнкок....; Латвия: Лагута, Иванов...;Чехи: ниодной знакомой фамилии потому не запомнил, но ни Брхела, ни Дрымлей нету. Вообщем мой вывод согласно составов: Россия порвет всех, наши возможно потягаются с Латышами, ну а Чехи приедут покататься. доповню: Чехи - Ричард Вольф, Филип Ситера, Мартин Малек, Мартин Вакулик. Латвия - Паура, Богданов, Геруцкий, Г. Лагута, Каравацкий, Росия - Д. Е. Сайфутдинов, Р. Д. Иванов, Гизатуллин, Бондаренко, Хенкок. Украина..... Мруз, Лукашевич, Карпов, Поджукс, Полюхович Добавлено (20.07.2007, 09:39) --------------------------------------------- доречі про Чехів: ось їх результати в 2ПЛ: 7. Richard Wolff 4 гонки 19 заїздів 9,26 СРМ 19. Martin Vaculik Krosno 6 27 7,70 СРМ Екстраліга Filip Sitera Wrocław 2 10 4,80 СРМ Малек - статист Ось наші легі 31 Tomasz Łukaszewicz Krosno 4 16 6,00 СРМ Мроза взагалі не знайшов - хто це?
Повідомлення відредагував Kill - Пт, 20.07.2007, 09:14 |
|
| |
fun-fan | Дата: Пт, 20.07.2007, 14:30 | Повідомлення # 60 |
Юніор 125
| Мруз - выступал у нас недавно. Общее представление о нем - его может обьехать даже Полюхович.
|
|
| |