Чт
25.04.2024
19:08

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 8 з 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
Модератор форуму: Divas, andreiko  
СПІДВЕЙ-ФОРУМ » ЗМАГАННЯ, РЕЗУЛЬТАТИ, ГОНЩИКИ... » Міжнародні змагання » КЕЧ 2007 (Все про "Кубок Європейських Чемпіонів" у Рівному.)
КЕЧ 2007
FAGOДата: Нд, 22.07.2007, 19:09 | Повідомлення # 71
Юніор 125
Група: Користувачі
Повідомлень: 19
Репутація: 2
Статус: Offline
angry
 
VolykДата: Нд, 22.07.2007, 20:26 | Повідомлення # 72
Юніор 125
Група: Користувачі
Повідомлень: 51
Репутація: 0
Статус: Offline
Гонка викликала шалене розачарування і не тільки умене. Цинічне жлобство наших "шановних" організаторів, привело просто до провального виступу. Невже близько 14 тис. вболівальників заслуговували на те, щоб бачити в команді легіонерів найнижчого гатунку! Позор п.Червоній, ганьба. Ви ж мабуть поклали до кишеньки не слабо, правда, ось для чого він(спідвей) вам потрібен. А те що від цього постраждав рівненській спідвей та вболівальник, який ці гроші приніс, доречі, на розвиток спідвею, вам глибоко плювати, "любитель і шанувальник" angry спідвею ви наш!!!!! cool Не вже не набридло плювати в криницю! Краще приводив би трек до пуття , а не займався обладнанням збиткового стадіону "Авангард". Тут не економісту видно де запрацюють швидше інвестиції!

Курці помирають рано, а некурці-ввечері!!!!!!!!!
 
serseruyДата: Нд, 22.07.2007, 22:51 | Повідомлення # 73
Юніор 125
Група: Перевірені
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote
Volyk, Гонка викликала шалене розачарування і не тільки умене. Цинічне жлобство наших "шановних" організаторів, привело просто до провального виступу. Невже близько 14 тис. вболівальників заслуговували на те, щоб бачити в команді легіонерів найнижчого гатунку! Позор п.Червоній, ганьба. Ви ж мабуть поклали до кишеньки не слабо, правда, ось для чого він(спідвей) вам потрібен. А те що від цього постраждав рівненській спідвей та вболівальник, який ці гроші приніс, доречі, на розвиток спідвею, вам глибоко плювати, "любитель і шанувальник" спідвею ви наш!!!!! Не вже не набридло плювати в криницю! Краще приводив би трек до пуття , а не займався обладнанням збиткового стадіону "Авангард". Тут не економісту видно де запрацюють швидше інвестиції!
100% ти прав організатори як завжди супер! Організовував би Трофімов зробив би білети по 30грн. но и команда то б легі були б явно цікавіші!!! Ганьба організаторам!!!!!!!


Speedway THE BEST
 
krutikДата: Пн, 23.07.2007, 09:40 | Повідомлення # 74
Юніор 125
Група: Користувачі
Повідомлень: 37
Репутація: 0
Статус: Offline
Шановний С.Лятосинський, комісар ФМУ! Якщо Ви цікавитесь думкою вболівальників та відвідуєте спідвейні сайти, тож знайте, що я думаю:
- як на мене Ви за ці роки для Українського спідвею нічого доброго не зробили!!!!!! Для прикладу- ми всі бачили який плачевний стан був в російському спідвеї, і що - менш ніж за 5 років в них появились і чемпіонати серед юніорів і парні та інше. І все це в скорому майбутньому дасть свої плоди. А в нас, що???????????????????? Де Ваша (ФМУ) допомога полтавсьому спідвею та розвитку спідвею в інших регіонах?????????? Окрім задушування нашого - рівненського спідвею, який розвивається лише на голому інтузіазмі гонщиків (честь і хвала Вам шановні гонщики!!!!! applause applause :applause:) Ви та федерація нічого не робить!!!!!!!!!
- на мою думку Ви вже докерувались "до ручки", і як наслідок - результат "України" на КЕЧ- ганьба!!!!!!!!!!!!!!!!! angry angry angry angry З таким успіхом як іздили спортсмени Польщі, необхідно обкатувати наших юніорів!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- на превеликий жаль вся та ж брудна шльондра ПОЛІТИКА, як завжди заважає розвитку нашому спідвею. Коли це все закінчиться???? А МОЖЕ НЕОБХІДНО ВАМ ПІТИ У ВІДСТАВКУ та дати можливість іншим людям, які не забруднені політикою турбуватись та координувати розвиток нашого УКРАЇНСЬКОГО спідвею.
 
fun-fanДата: Пн, 23.07.2007, 11:45 | Повідомлення # 75
Юніор 125
Група: Перевірені
Повідомлень: 52
Репутація: -1
Статус: Offline
все то воно так і сам такої думки, але проблема в тому, що про це говорять вже більше 3 років, а вплинути на цей безлад ніхто не може... :-(
 
МАРКУХАДата: Пн, 23.07.2007, 13:37 | Повідомлення # 76
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
Повідомлень: 828
Репутація: 6
Статус: Offline
Quote
FAGO,
Аплодували росіянам і томуж Лагуті, який також росіянин, який виступав за Латвійський клуб (знімаю шляпу) бо було за що аплодувати, дійсно сильні гонщики, які борються за перемогу і за вихід в фінал. А наші організатори змагань, таке враження за антиспідвей єдиний українець Карпов намагався боротись до останнього, Кястас спочатку також був настроений на боротьбу, але ці два польских туриста, нема слів, краще нашим юніорам дали накат

Не надто у них і високій рівень!Сім очьок в суммі для сильних за вашими словами гонщиками це поганий результат!Хоча якщо чесно то вони молодці, а просто такій результат від російської команди через їхнє керівництво яке настроїло їх на те, що вони не вийдуть у фінал SWC!А в закритому парку росіяни питали у нас як добратися у Рівне!
А отже федерація у них так само не ідеальна, як дехто пише!


СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
 
semenДата: Пн, 23.07.2007, 16:12 | Повідомлення # 77
Юніор 125
Група: Перевірені
Повідомлень: 59
Репутація: 0
Статус: Offline
Quote (krutik)
Окрім задушування нашого - рівненського спідвею, який розвивається лише на голому інтузіазмі гонщиків

Підтримую! angry


Колянич
 
СПІДВЕЙ-ФОРУМ » ЗМАГАННЯ, РЕЗУЛЬТАТИ, ГОНЩИКИ... » Міжнародні змагання » КЕЧ 2007 (Все про "Кубок Європейських Чемпіонів" у Рівному.)
  • Сторінка 8 з 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
Пошук: