КЕЧ 2007
|
|
Divas | Дата: Нд, 04.03.2007, 19:39 | Повідомлення # 1 |
Чемпіон України
Група: Перевірені
Статус: Offline
| До цих пір у мене виникає питання хто буде з клубів України представляти на КЕЧ? Мені здається, що всетаки буде команда Гайдима( в ній також буде і Карпов), але (якщо я не помиляюсь) то чемпіоном стала команда з Червонограда! Хто знає хто буде їздити скажіть! Бо це одне МІжнародне змагання в РІвному у цьому році, хотілось би, щоб наші боролися за виграш!
|
|
| |
DarkLight | Дата: Нд, 04.03.2007, 20:31 | Повідомлення # 2 |
Сеньйор
| Quote (Divas) | хотілось би, щоб наші боролися за виграш! | Да наши всегда борются, но почему-то не всегда быходит . . .
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
semen | Дата: Нд, 25.03.2007, 23:41 | Повідомлення # 3 |
Юніор 125
| Quote (DarkLight) | Да наши всегда борются, но почему-то не всегда быходит . . . | А тренуватися не пробували? Я ось почитав як інші команди з Польщі і Росії тренуються. Так в нас на сялі в дитячому садочку схоже. .. Зрозуміло що дорого, але не тренуватися ще дорожче виходить...
|
|
| |
DarkLight | Дата: Пн, 26.03.2007, 21:33 | Повідомлення # 4 |
Сеньйор
| Quote (semen) | Зрозуміло що дорого, але не тренуватися ще дорожче виходить... | Ну почему же, меньше очков привезут, меньше платить придется!
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пт, 30.03.2007, 08:22 | Повідомлення # 5 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (DarkLight) | Ну почему же, меньше очков привезут, меньше платить придется! | Чорний гумор
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
semen | Дата: Пт, 30.03.2007, 22:36 | Повідомлення # 6 |
Юніор 125
| Quote (DarkLight) | Ну почему же, меньше очков привезут, меньше платить придется! | По здоров"ю дорожче собі виходить Тепер лікування дороге... Їхати хочеться, а виходить в самі непідходящі моменти не дуже... Сумно.
Колянич
|
|
| |
Orest | Дата: Нд, 01.07.2007, 15:06 | Повідомлення # 7 |
Юніор 125
| Питання не в тому хто буде представляти, а хто буде організовувати гонку. Якщо СКТ, то гонка може бути гарною. Якщо хтось інший ... ну тоді це просто сміх. На сьогодні як я розумію ... ясності у цьому питанні ще не має ...
Орест
|
|
| |
klets | Дата: Нд, 01.07.2007, 21:14 | Повідомлення # 8 |
Чемпіон Європи
| Quote (Orest) Якщо хтось інший ... ну тоді це просто сміх. Чому?
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пн, 02.07.2007, 11:43 | Повідомлення # 9 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Orest) Питання не в тому хто буде представляти, а хто буде організовувати гонку. Якщо СКТ, то гонка може бути гарною. Якщо хтось інший ... ну тоді це просто сміх. На сьогодні як я розумію ... ясності у цьому питанні ще не має ... СКТ тепер до цієї гонки не має, а ні найменшого відношення
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Kill | Дата: Пн, 16.07.2007, 09:25 | Повідомлення # 10 |
Чемпіон
| НУ, НІГЕРИ!!!! ГОНКА БУДЕ ЧИ НІ!!!!
SK Killers чи SK Monarchs: знайдіть 10 відмінностей?
|
|
| |