Спортивний ярмарок
|
|
Luda | Дата: Вт, 24.10.2006, 15:34 | Повідомлення # 81 |
Юніор 125
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Stels, на рівні ідеї...поскільки у вас газета загалом спортивна, чому б вам не давати , наприклад, наступну інформацію-де можна займатися будь-яким видом спорту і з якого віку, по ДЮСШ, якимсь гурткам, шейпінг, тенажерні зали. Я хожу в басейн уже два роки, там затягнувся ремонт, мені обридло дзвонити і узнавати-ніхто не бере трубку. А от якби в вашій газеті давалась інфа: в Рівному працює 3 чи там 5 басейнів, там то і там то, там можна займатись в такий то і такий то час, коштує абонемент стільки-то. А от шейпінгом можна займатись там-то і там-то. А от діти можуть вчитись грати у футбол (волейбол, баскетбол...)з такого то віку і там-то. А тенісний корт закритий є там то і попасти туди майже неможливо... і т. д. думаю суть зрозуміла, і впевнена багато кого б зацікавила ось така рубрика...і можливо тих хто надає такі послуги газета зацікавила б -джерело інформування ( за гроші , звичайно).
|
|
| |
TOFIK | Дата: Вт, 24.10.2006, 15:51 | Повідомлення # 82 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| Quote (Luda) | там затягнувся ремонт, мені обридло дзвонити і узнавати-ніхто не бере трубку | ОФФ-ТОП: Ремонт там затягнувся не на шутку , 1 грудня мають відкрити...
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
Stels | Дата: Вт, 24.10.2006, 16:18 | Повідомлення # 83 |
Юніор 125
| Quote (Luda) | на рівні ідеї...поскільки у вас газета загалом спортивна, чому б вам не давати , наприклад, наступну інформацію-де можна займатися будь-яким видом спорту і з якого віку, по ДЮСШ, якимсь гурткам, шейпінг, тенажерні зали. Я хожу в басейн уже два роки, там затягнувся ремонт, мені обридло дзвонити і узнавати-ніхто не бере трубку. А от якби в вашій газеті давалась інфа: в Рівному працює 3 чи там 5 басейнів, там то і там то, там можна займатись в такий то і такий то час, коштує абонемент стільки-то. А от шейпінгом можна займатись там-то і там-то. А от діти можуть вчитись грати у футбол (волейбол, баскетбол...)з такого то віку і там-то. А тенісний корт закритий є там то і попасти туди майже неможливо... і т. д. думаю суть зрозуміла, і впевнена багато кого б зацікавила ось така рубрика...і можливо тих хто надає такі послуги газета зацікавила б -джерело інформування ( за гроші , звичайно). | ідея цікава, візьмемо до уваги...
Завжди так не буде...
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Вт, 24.10.2006, 16:33 | Повідомлення # 84 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| а якже моя дівчина
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
Повідомлення відредагував МАРКУХА - Вт, 24.10.2006, 16:35 |
|
| |
Stels | Дата: Вт, 24.10.2006, 16:59 | Повідомлення # 85 |
Юніор 125
| Quote (МАРКУХА) | а якже моя дівчина | Quote (МАРКУХА) | Це я твоя дівчина ? Чи ти про що ? | це вже якийсь сайт знайомств присалайте фотки, і їдьте разом у Карпати, там розберетесь хто чия дівчина у мене вже є кілька фоток, ваших поки що я не бачив, ВПЕРЕД...
Завжди так не буде...
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 25.10.2006, 18:37 | Повідомлення # 86 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| А не можна буде написати якусь статтю про мотокрос бо в нас іноді тренуются а гонок я вже не памятаю декілька років Люда ти не моя дівчина, а білетів просто сказали шо буде хоч 4
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Stels | Дата: Чт, 26.10.2006, 18:34 | Повідомлення # 87 |
Юніор 125
| ми будемо писато й про мотокрос, просто на все не вистачає часу, ще не дійшли руки, якщо можете допомогти - будемо раді. щодо квитків, то менше "говоріть" присилайте фото. Татік спитав, чи правда, що буде преможцю путівка в Карпати, даю слово, що буде, і все буде по чесному, переможець конкурсу поїде до Карпат. У нас "кантора" чесна
Завжди так не буде...
|
|
| |
ШУРИК | Дата: Чт, 26.10.2006, 19:22 | Повідомлення # 88 |
Сеньйор
| Stels, не в обіду сказано, вчора ввечері в туалеті дочитав вже вашу свіжу газету, як то кажуть від корки до корки, помилок у Вас.... на дві газети Клеця. З цим треба щось терміново робити!!! Особливо мені сподобалось перший абзац про Регіну - там дівчатка, звичайно, ОГО-ГО, але я так і не зрозумів кому вони усі дали???
|
|
| |
klets | Дата: Чт, 26.10.2006, 19:30 | Повідомлення # 89 |
Чемпіон Європи
| Quote (ШУРИК) | про Регіну - там дівчатка, звичайно, ОГО-ГО, але я так і не зрозумів кому вони усі дали??? | Вовану і Стелсу, невже важко здогадатися!
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
Stels | Дата: Пт, 27.10.2006, 10:14 | Повідомлення # 90 |
Юніор 125
| Quote (klets) | Quote (ШУРИК) про Регіну - там дівчатка, звичайно, ОГО-ГО, але я так і не зрозумів кому вони усі дали??? Вовану і Стелсу, невже важко здогадатися! | хам!
Завжди так не буде...
|
|
| |