Спортивний ярмарок
|
|
Severin | Дата: Пн, 02.10.2006, 21:52 | Повідомлення # 1 |
Юніор 125
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Хотілось би, щоб було більше конструктивізму, а не взаємних образ. Добавлено (02.10.2006, 21:52) --------------------------------------------- Мені особисто подобаються спортивні статті написані від автора, а не суха статистика цифр. Було надзвичайно цікаво читати статтю про довгий трек в Талліні. Та й узагалі сама ідея випуску рівненської спортивної газети заслуговує на повагу. Було б непогано частіше проводити, якісь конкурси, як це було в перших безкоштовних випусках.
|
|
| |
vovan | Дата: Вт, 03.10.2006, 15:10 | Повідомлення # 2 |
Сеньйор
| Постараємось на наступний номер щось зробити Наступний номер 8-9 жовтня
Vovan
|
|
| |
Luda | Дата: Ср, 04.10.2006, 11:43 | Повідомлення # 3 |
Юніор 125
| Я перший раз купила спортивний ярмарок і також залишилась задоволена, моя думка повністю співпадає з думкою автора статей про всі змагання в Рівному, набагато цікавіше читати цю газету аніж "мототрек". Дякую журналістам, буду постійно купувати. Я не знайшла скільки разів на тиждень вона виходить і в деяких кіосках на мої запитання дивляться здивовано, де її можна купувати?ї
|
|
| |
Voldemarik | Дата: Ср, 04.10.2006, 16:04 | Повідомлення # 4 |
Юніор
| однозначно ярмарок рулит!!!! действительно самая нормальная спортивная газета. Где можно прочитать не только про спорт №1 но и про все остальные виды спорта. Давайте, прогресируйте! Думаю вы знаете куда можно обратится за помощью (если нужно)
|
|
| |
vovan | Дата: Чт, 05.10.2006, 12:17 | Повідомлення # 5 |
Сеньйор
| В наступному номері інтерв’ю з Савіним та Гайдимом Тема: Сезон команди Україна
Vovan
|
|
| |
Радар | Дата: Чт, 05.10.2006, 16:20 | Повідомлення # 6 |
Сеньйор
| Quote (vovan) | В наступному номері інтерв’ю з Савіним та Гайдимом Тема: Сезон команди Україна Vovan | Це вже цікаво
|
|
| |
vovan | Дата: Пт, 06.10.2006, 14:22 | Повідомлення # 7 |
Сеньйор
| газета вже продається в киосках "ОГО прес" та у приватних розповсбджувачів. На базарі (продуктовому) є у всіх "бабушок", в центрі також. Але краще передплачувати через "Укрпошту" і вам спокійніше (завжди матимете свіжу інформацію) і нам краще (знатимемо, що є для кого працювати). Завтра газета продаватиметься на мототреці. Зараз ми випускаємо "Спортивний ярмарок" двічі на місяць, у планах зробити щотижневу...
Vovan
|
|
| |
TOFIK | Дата: Пт, 06.10.2006, 14:41 | Повідомлення # 8 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| Номер КЛАСС! Цікаве інтерв'ю з В.Гайдимом, огляди гонок теж на вищому класі.
Я ВіКонтактi :)
Повідомлення відредагував TOFIK - Пт, 06.10.2006, 21:49 |
|
| |
TOFIK | Дата: Пт, 06.10.2006, 14:42 | Повідомлення # 9 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| Quote (vovan) | є у всіх "бабушок" |
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
Severin | Дата: Пт, 06.10.2006, 19:49 | Повідомлення # 10 |
Юніор 125
| Quote (vovan) | Але краще передплачувати через "Укрпошту" і вам спокійніше (завжди матимете свіжу інформацію) і нам краще (знатимемо, що є для кого працювати) | А коли вона приходить? Чи то пак ЇЇ приносять. За останній номер 5++. В ідеалі хотілось би почитати інтерв"ю усіх гонщиків. Враження від цього сезону, плани на наступний. Звичайно Дуже цікаво було би почитати інтерв"ю Дима.
|
|
| |