Спортивний ярмарок
|
|
Stels | Дата: Пн, 30.10.2006, 14:51 | Повідомлення # 101 |
Юніор 125
Група: Перевірені
Статус: Offline
| новий номер газети буде на цьому тижні, найімовірніше у четвер Добавлено (30.10.2006, 14:51) --------------------------------------------- у новому номері: 1. Продовження статті "Життя то їзда" 2. Огляд обласної футбольної ліги 3. Фінал кубку області з футболу (спортивного товариства "Колос") 4. Найсвіжіша інформація про Андрія Карпова 5. Новини баскетболу 6. і ще деякі сюрпризи... (не розкриваємо карти, щоб було цікавіше, і щоб ідею не сперли )
Завжди так не буде...
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пн, 30.10.2006, 16:39 | Повідомлення # 102 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Stels) | новий номер газети буде на цьому тижні, найімовірніше у четвер | А це тепер весь час буде по четвергам? Quote (Stels) | (не розкриваємо карти, щоб було цікавіше, і щоб ідею не сперли ) | Олеже і тут вважають шо ти спер ідею у СЯ
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
klets | Дата: Вт, 31.10.2006, 01:39 | Повідомлення # 103 |
Чемпіон Європи
| Quote (МАРКУХА) | Олеже і тут вважають шо ти спер ідею у СЯ | Вони самі спирають ідеї, то думають, що і всі так роблять
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
vovan | Дата: Вт, 31.10.2006, 09:16 | Повідомлення # 104 |
Сеньйор
| klets, У тебе?
Vovan
|
|
| |
Stels | Дата: Вт, 31.10.2006, 10:10 | Повідомлення # 105 |
Юніор 125
| Quote (klets) | Quote (МАРКУХА) Олеже і тут вважають шо ти спер ідею у СЯ Вони самі спирають ідеї, то думають, що і всі так роблять | дай відповідь на кілька питань: 1. Чия ідея була випускати газету (не журнал)? 2. Чия була ідея випускати газету про весь спорт у області? 3. Чия була ідея робити газету яка б висвітлювали всі сторорони конфлікту (що стосується спідвею)? І не треба тут строїти ображеного... З позаминулої нашої розмови вже зрозумів, що в тому що у тебе проблеми винен я, але краще подумай над своїми помилками які настроїли проти тебе людей...
Завжди так не буде...
|
|
| |
БЕЛАЗ | Дата: Вт, 31.10.2006, 13:58 | Повідомлення # 106 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| та пусть строит из себя обиженного
смерть неверным
Повідомлення відредагував TOFIK - Вт, 31.10.2006, 21:33 |
|
| |
klets | Дата: Вт, 31.10.2006, 20:38 | Повідомлення # 107 |
Чемпіон Європи
| Quote (Stels) | дай відповідь на кілька питань: 1. Чия ідея була випускати газету (не журнал)? 2. Чия була ідея випускати газету про весь спорт у області? 3. Чия була ідея робити газету яка б висвітлювали всі сторорони конфлікту (що стосується спідвею)? І не треба тут строїти ображеного... З позаминулої нашої розмови вже зрозумів, що в тому що у тебе проблеми винен я, але краще подумай над своїми помилками які настроїли проти тебе людей... | Ти хочеш спілкуватися тут, в присутності вонючих машин?
|
|
| |
Severin | Дата: Вт, 31.10.2006, 21:03 | Повідомлення # 108 |
Юніор 125
| Quote (Stels) | І не треба тут строїти ображеного... З позаминулої нашої розмови вже зрозумів, що в тому що у тебе проблеми винен я, але краще подумай над своїми помилками які настроїли проти тебе людей... |
|
|
| |
Stels | Дата: Ср, 01.11.2006, 10:01 | Повідомлення # 109 |
Юніор 125
| Quote (klets) | Ти хочеш спілкуватися тут, в присутності вонючих машин? | я не хочу спілкуватись ні тут, ні в іншому місці, я хочу щоб ти припинив провокувати, і не робив бруду тут, просто роби свою газету, ми будемо робити свою... ти розумієш, наскільки я спокійна людина, але навіть мене ти вже вивів з себе постійним провокуванням конфлікту...
Завжди так не буде...
|
|
| |
klets | Дата: Ср, 01.11.2006, 12:41 | Повідомлення # 110 |
Чемпіон Європи
| Quote (Stels) | я не хочу спілкуватись ні тут, ні в іншому місці, я хочу щоб ти припинив провокувати, і не робив бруду тут, просто роби свою газету, ми будемо робити свою... ти розумієш, наскільки я спокійна людина, але навіть мене ти вже вивів з себе постійним провокуванням конфлікту... | Скажи, будь ласка, який конфлікт?! І як я його спровокував? Ти про що??? Ми 4-5 постів тому чудово порозумілися!!! Але, все одно, я пропоную поговорити як позаминулого разу: в асі. Можнатакож через лічку, але не ту, щоб дійсно не провокувати. Великих тупих машин.
|
|
| |