Спортивний ярмарок
|
|
smoke | Дата: Пн, 23.10.2006, 13:07 | Повідомлення # 71 |
Юніор 125
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Stels, Єдине, що скажу: шукайте коректора української мови. Дуже кидаються помилки в очі. Причому в заголовках!!!
|
|
| |
brother | Дата: Пн, 23.10.2006, 13:38 | Повідомлення # 72 |
Юніор 125
| можете мене коректором взяти на півставки. буду вичитувати від початку до кінця
|
|
| |
Luda | Дата: Пн, 23.10.2006, 14:29 | Повідомлення # 73 |
Юніор 125
| Quote (Stels) | а де зауваження до нашого нового номера??? складається враження що тут одне з двох: або ми його зробили так, що до нього нема предензій і побажань, або ви його не читали... cry | Номер цікавий, і купили, і читали. Мені сподобалось, цікава стаття польского автора, заставила мене задуматись, насправді, є друга сторона медалі. Шкода хлопців, буду чекати продовження. Одним словом, щоб не перераховувати все -молодці! Помилок менше. Одна принципова -протестований і опротестований -абсолютно інше значення. Якщо можливо-дуже цікава людина Колодій -старший, чи можливо інтерв*ю з ним? Які в нього плани на майбутнє? Хоча, які плани зараз напевне не скаже ніхто з них...Продовжуйте в тому ж дусі. Хто виграв в футбол? Я вболівала за радіо-трек -вони наші партнери...
Повідомлення відредагував Luda - Пн, 23.10.2006, 14:30 |
|
| |
Stels | Дата: Пн, 23.10.2006, 15:27 | Повідомлення # 74 |
Юніор 125
| Quote (Luda) | Я вболівала за радіо-трек -вони наші партнери... | "Ярмарок" нажаль поступився в грі за третє місце команді "Регіон-Медіа", а от фінал вийшов гідний ліги чемпіонів, глядачів було десь до 200, було все керівництво обох радіостанцій. Репортаж про фінал читайте у наступному номері, забігаючи наперед скажу, що чемпіонами стали дебютанти, радіо "Мелодія". Сьогодні зайшов до них у гості, майже ніхто не працює, продовжують святкування. Спорт це всетаки сила...
Завжди так не буде...
|
|
| |
Luda | Дата: Пн, 23.10.2006, 15:50 | Повідомлення # 75 |
Юніор 125
| Stels, а на фото команди "ярмарка" ти є? Чи ти не граєш у футбол? А Вован ? Якщо є, то напиши які і в якому ряду. Хочу на вас подивитись.
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пн, 23.10.2006, 20:52 | Повідомлення # 76 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Ну хлопці вам поезло уже і дівчата хочуть на вас подивитися. Відчуваю треба буде вам самим докупить ще одну путівку в Карпапи і втрьох зганяти
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Stels | Дата: Вт, 24.10.2006, 11:40 | Повідомлення # 77 |
Юніор 125
| Quote (Stels) | а на фото команди "ярмарка" ти є? Чи ти не граєш у футбол? А Вован ? Якщо є, то напиши які і в якому ряду. Хочу на вас подивитись | на фото нас немає, Ваван "тренер" - він не грає, а я якраз хлопців фотографував.Quote (МАРКУХА) | Ну хлопці вам поезло уже і дівчата хочуть на вас подивитися. Відчуваю треба буде вам самим докупить ще одну путівку в Карпапи і втрьох зганяти | та хоть в чотирьох, не проблема...
Завжди так не буде...
|
|
| |
ШУРИК | Дата: Вт, 24.10.2006, 12:15 | Повідомлення # 78 |
Сеньйор
| Stels, В мене є зауваження!!!! Газету купую постійно, як власне і мототрек, чисто з професійної точки зору. Так от. Треба щось міняти з дизайном першої сторінки. У всіх номерах вони одноманітні!!! (теж стосується і мототреку). Тобіш, ідеш, дивишся, газетка. ну і на кожній першій сторінці якісь спідвей, якісь гонщики, короче кажучи хєр розбереш чи це новий номер чи старий, доводиться брати і переглядати матеріали - це читав, це читав - ага старий... вибачте!!! Задовбує!! Як приклад - газета РВ. У них дизайн першої сторінки хоч і сталий, про те на фото вони використовують портрети. І відраху видно - ага, цю морду бачив, а цю - ні, значить не читав, купуємо. Хоч перша сторінка і кидається в очі серед інших видань, але, щоб відрізнити старий номер від нового (тим більше, що газета вихордить двічі на місяць, і не особливо запамятовуєш, що читав два тижні тому) треба трохи напружитись!!! УСПІХІВ! Якщо треба допомога - звертайтесь!
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Вт, 24.10.2006, 14:27 | Повідомлення # 79 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Stels) | та хоть в чотирьох, не проблема... | а хто четвертий
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Stels | Дата: Вт, 24.10.2006, 14:50 | Повідомлення # 80 |
Юніор 125
| Quote (ШУРИК) | Треба щось міняти з дизайном першої сторінки. У всіх номерах вони одноманітні!!! | приймається, будем над цим працювати... Quote (МАРКУХА) | а хто четвертий | звісно ти... якщо виграєш конкурс...
Завжди так не буде...
|
|
| |