Гнєзно-Рівне
|
|
Gray | Дата: Вт, 24.06.2008, 19:35 | Повідомлення # 91 |
Сеньйор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (volodja) Карпов теж травмувався, чи просто не захотів більше виїжджати? травмувався, наклали на руку гіпс
Из лесу вышел Кондратий, мой друг Сразу хватил его одноименный недуг
|
|
| |
smoke | Дата: Вт, 24.06.2008, 20:49 | Повідомлення # 92 |
Юніор 125
Група: Перевірені
| Самий прикол гонки - це, однозначно, підготовка доріжки самими гонщиками. Ще такого я не бачив А взагалі, як завжди, 1,5 години гонки- 3 заїзди... причому з завидною тенденцією в цьому сезоні.
|
|
| |
Gray | Дата: Ср, 25.06.2008, 00:57 | Повідомлення # 93 |
Сеньйор
Група: Администраторы
| Quote (volodja) Большее, что меня бы удивило - это коалиция коммунистов со "Свободой". в до якої це ради вони одночасно пройшли? щоб хоч теоретично мати можливість об"єднатися
Из лесу вышел Кондратий, мой друг Сразу хватил его одноименный недуг
Повідомлення відредагував Gray - Ср, 25.06.2008, 01:00 |
|
| |
Zu_br | Дата: Ср, 25.06.2008, 14:47 | Повідомлення # 94 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Quote (smoke) А взагалі, як завжди, 1,5 години гонки- 3 заїзди... причому з завидною тенденцією в цьому сезоні Білети на сеанс дорожчі стали, от і сеанси подовжили... Логічно, більше платим - довше дивимся...
|
|
| |
brovar | Дата: Ср, 25.06.2008, 16:23 | Повідомлення # 95 |
Юніор 125
| Quote (Gray) в до якої це ради вони одночасно пройшли? щоб хоч теоретично мати можливість об"єднатися В Раду можно идти одним блоком. Например КиСы
|
|
| |
kamaz | Дата: Ср, 25.06.2008, 20:04 | Повідомлення # 96 |
Юніор 125
| brovar, на сочетание СЫ заканчивается гораздо больше выражений
|
|
| |
Mc7 | Дата: Ср, 25.06.2008, 20:58 | Повідомлення # 97 |
Юніор
| Попри всі зусилля, всіх без винятку організаторів в цьому сезоні, доріжка кожен раз після третини гонки перетворюється на пральну дошку. Це вже діагноз. Значить причина не в організаторах. Доріжку не досить просто готувати, треба заново перевкласти. Уточнюю треба було на початку сезону.
|
|
| |
Orest | Дата: Чт, 26.06.2008, 14:14 | Повідомлення # 98 |
Юніор 125
| як на мене, те що сталося було екстраординароною подією ... і в черговий раз теперешні "організатори" довели свою неспроможність діяти ... мало того вони фактично відвернулися від проблеми гостьової команди ... а так не робиться, своїх колег по спорту треба підтримувати ... земля кругла шановні і завтра сам можеш у таку ж халепу попасти ... до речі у польських клубах і мотосоюзі дали вірну оцінку всім подіям. А кукла-Жуковський і його кукловоди вирішили за будь-яку ціну цинічно накосити бабла ... і за цим забули про все.
Орест
Повідомлення відредагував Orest - Чт, 26.06.2008, 14:49 |
|
| |
Gomon17 | Дата: Чт, 26.06.2008, 23:28 | Повідомлення # 99 |
Чемпіон
| Quote (Orest) як на мене, те що сталося було екстраординароною подією ... і в черговий раз теперешні "організатори" довели свою неспроможність діяти ... мало того вони фактично відвернулися від проблеми гостьової команди ... а так не робиться, своїх колег по спорту треба підтримувати ... земля кругла шановні і завтра сам можеш у таку ж халепу попасти ... до речі у польських клубах і мотосоюзі дали вірну оцінку всім подіям. А кукла-Жуковський і його кукловоди вирішили за будь-яку ціну цинічно накосити бабла ... і за цим забули про все. А як мала рівненська команда допомогти полякам??????здається і так вирішували питання перетину нашого кордону......
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
Orest | Дата: Пт, 27.06.2008, 09:25 | Повідомлення # 100 |
Юніор 125
| я про все напишу ... детально з перших очей ... бо сам усе бачив ... почитаєте, коли буде і де напишу ... а як допомаги ... там теж буде написано. Просто треба було хоч трохи подумати не лише за себе і в основному я говорю про їх шлях назад ... до того ж ви мабуть не знаєте як ще випускали поляків ... на тій же організованій Раві-Руській ... їм чуть автобус не розібрали ... все шукали де ж вони заникали мабуть гроші за "продані" мотоцикли. А в чому була проблема на Яготині ???? На скільки я знаю не було офіційного паперу від клубу про те, що мотоцикли Гнєзно провозяться на гонку ... і чомусь на "своїх", що пройшли буквально за 15 хв. до них були всі папери ... цікавий момент.
Орест
Повідомлення відредагував Orest - Пт, 27.06.2008, 13:02 |
|
| |