СПС "Спідвей-Рівне"
|
|
Roma-Boma | Дата: Сб, 09.08.2008, 10:40 | Повідомлення # 161 |
Чемпіон
Група: Перевірені
Статус: Offline
| та я блін взагалі в шоці !
Speedway R-THE BEST ! ! !
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Сб, 09.08.2008, 12:17 | Повідомлення # 162 |
Чемпіон
Група: Користувачі
| Quote (zasejanz) А я думаю що не треба в неділю іти на гонку в знак протеста щоб більше не дурили людей з року в рік!!! А чим вас обдурили????Тим що подарували ліговий спідвей????І попереду ще три домашні гонки......якщо так всі будуть казати і не прийдуть на гонки,то тоді питається для кого це все робити?
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
zasejanz | Дата: Сб, 09.08.2008, 19:37 | Повідомлення # 163 |
Юніор 125
| Gomon17, Якіх три домашніх гонкі завтра остання гонка і все на цей сезон хіба комерційна!!!І толку з того лігового спідвея якщо на наступний сезон знову не чого не відомо і кожного року все починаємо з початку з великого нуля!!!Юніорів в нас не має з лігіонерів один Колодій дай Бог йому здоров"я а наступний сезон знову будемо нанімати гонщиків пора вже своїх накатувати!!!
Всем спать-я летучая мишь!!!
|
|
| |
brother | Дата: Сб, 09.08.2008, 22:39 | Повідомлення # 164 |
Юніор 125
| Quote (zasejanz) з лігіонерів один Колодій дай Бог йому здоров"я моща! велкийи знаток спидвея! если уж Колодий лег, то кто ж тогда поляки?
|
|
| |
zasejanz | Дата: Нд, 10.08.2008, 15:57 | Повідомлення # 165 |
Юніор 125
| brother, Я говорю про наших а не поляків ти що поляк чи наш клуб з польщі якщо я не ошибаюсь то ще з ранку були українцями!!!
Всем спать-я летучая мишь!!!
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Ср, 08.10.2008, 15:34 | Повідомлення # 166 |
Чемпіон
| чи існуватиме команда у 2009 році???
Speedway R-THE BEST ! ! !
|
|
| |
Hooligan | Дата: Ср, 08.10.2008, 23:25 | Повідомлення # 167 |
Юніор
| Quote (Roma-Boma) чи існуватиме команда у 2009 році??? Команда то існуватиме, але чи складатиметься вона з українських гонщиків от в чому запитання... Наприклад такий спідвей як був цього сезону мені був не довподоби, тому що склад опановували поляки, чехи та росіяни. Хіба це можна назвати "УКРАЇНСЬКИМ СПІДВЕЄМ"?????????????
Курці помирають РАКОМ)))))
Повідомлення відредагував Hooligan - Ср, 08.10.2008, 23:26 |
|
| |
maxizh | Дата: Чт, 09.10.2008, 08:30 | Повідомлення # 168 |
Юніор
| Quote (Hooligan) Команда то існуватиме, але чи складатиметься вона з українських гонщиків от в чому запитання... Наприклад такий спідвей як був цього сезону мені був не довподоби, тому що склад опановували поляки, чехи та росіяни. Хіба це можна назвати "УКРАЇНСЬКИМ СПІДВЕЄМ"????????????? Ну а два чемпионата Украины? Понравилось? ВСЕ УКРАИНЦЫ!!! И для тебя есчё будет один сюрприз, очередной этап нашей родины, то-есть Украины. Так что наслаждайся!!!
|
|
| |
Gray | Дата: Чт, 09.10.2008, 09:47 | Повідомлення # 169 |
Сеньйор
Група: Администраторы
| Quote (maxizh) очередной этап нашей родины, то-есть Украины. Так что наслаждайся!!! А когда?
Из лесу вышел Кондратий, мой друг Сразу хватил его одноименный недуг
|
|
| |
maxizh | Дата: Чт, 09.10.2008, 12:46 | Повідомлення # 170 |
Юніор
| По-ходу на следующей неделе. Будем знать конкретно, сообщим.
|
|
| |