Який буде спідвей в сезоні 2007?
|
|
smoke | Дата: Пн, 04.12.2006, 22:00 | Повідомлення # 51 |
Юніор 125
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (Зритель) | От тільки не пам"ятаю про донецький спідвей... | а що там пам"ятати? базар на треці (по їхньому - мотодромі) самий дорогий в місті. ось вам і бізнес, і спідвей, і регіони
|
|
| |
Гидун | Дата: Ср, 20.12.2006, 11:39 | Повідомлення # 52 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Я вважаю що спідвей у 2007 буде але... Зрозумійте мене правильно,у клубі заборгованостей більше ніж у "Кока-коли" З нашим складом ми не можемо боротися за медалі,треба легіонерів,а щоб були легіонери треба гроші якіх у клубі просто нема,дуже шкода що клуб з такою історією зараз не може вибороти хочаб бронзові медалі хоч у одній лізі. І на рахунок легіонерів скажу так:Вони нам не треба!У нас є Вовка Омелян,Колодій-мол,Онешко Міша...Цей список можна продовжувати і продовжувати. Юніори так і пруть на трек бажаючіх іздить вагони!!!Але з молоддю ніхто не хоче працювати. У молоді наша сила,Гайдим правильно сказав за ті гроші що ми взяли Хампеля можна було на нашому треці виростити 10 такіх Яреків. Дуже шкода...
|
|
| |
Зритель | Дата: Чт, 21.12.2006, 00:04 | Повідомлення # 53 |
Юніор 125
| Quote (Гидун) | Юніори так і пруть на трек бажаючіх іздить вагони!!!Але з молоддю ніхто не хоче працювати. У молоді наша сила,Гайдим правильно сказав за ті гроші що ми взяли Хампеля можна було на нашому треці виростити 10 такіх Яреків. | Сказати це всі майстри, а справу хто робити буде? Де тепер Гайдим??? А бажаючих може і вагони, тільки не їздити, а навчитись їздити, а от їздити хотять там де гроші платять і правильно хотять!!!
|
|
| |
klets | Дата: Чт, 21.12.2006, 00:23 | Повідомлення # 54 |
Чемпіон Європи
| Quote (Зритель) | Сказати це всі майстри, а справу хто робити буде? Де тепер Гайдим??? А бажаючих може і вагони, тільки не їздити, а навчитись їздити, а от їздити хотять там де гроші платять і правильно хотять!!! | Ну, не скажи... От Омельян з Колодієм малим пішли їздити там, де платять гроші, то на російському форумі їх чуть не зрадниками зробили!
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
Telega | Дата: Чт, 21.12.2006, 10:33 | Повідомлення # 55 |
Юніор 125
| Всім привіт! Мужики хто знає хто буде їздити із Гайдимом ? І чи будн він у Польсбкій лізі ?
Telega
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Чт, 21.12.2006, 17:01 | Повідомлення # 56 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Telega) | Мужики хто знає хто буде їздити із Гайдимом ? | Подивисьсклад СТМК Турбіни і сам побачиш
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Зритель | Дата: Пт, 22.12.2006, 10:35 | Повідомлення # 57 |
Юніор 125
| Quote (klets) | Ну, не скажи... От Омельян з Колодієм малим пішли їздити там, де платять гроші, то на російському форумі їх чуть не зрадниками зробили! | Зрада це коли обов"язки порушені, а от про обов"язок бути голодним я не ще не чув...
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пт, 22.12.2006, 19:32 | Повідомлення # 58 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Зритель) | Зрада це коли обов"язки порушені, а от про обов"язок бути голодним я не ще не чув... | Якшо ти враховуєш інтервю в "газеті" мототрек, то це все сам пан Клець коментував
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
YOJ-ZVER | Дата: Вт, 26.12.2006, 11:41 | Повідомлення # 59 |
Юніор 125
| Quote (Гидун) | Я вважаю що спідвей у 2007 буде але... Зрозумійте мене правильно,у клубі заборгованостей більше ніж у "Кока-коли" З нашим складом ми не можемо боротися за медалі,треба легіонерів,а щоб були легіонери треба гроші якіх у клубі просто нема,дуже шкода що клуб з такою історією зараз не може вибороти хочаб бронзові медалі хоч у одній лізі. І на рахунок легіонерів скажу так:Вони нам не треба!У нас є Вовка Омелян,Колодій-мол,Онешко Міша...Цей список можна продовжувати і продовжувати. Юніори так і пруть на трек бажаючіх іздить вагони!!!Але з молоддю ніхто не хоче працювати. У молоді наша сила,Гайдим правильно сказав за ті гроші що ми взяли Хампеля можна було на нашому треці виростити 10 такіх Яреків. Дуже шкода... | Чувак...твоя концепція розвитку спідвею просто неймовірна і геніальна. Ти тренером не хочеш піти попрацювати? На громадських засадах
|
|
| |
Divas | Дата: Ср, 27.12.2006, 23:27 | Повідомлення # 60 |
Чемпіон України
| Quote (YOJ-ZVER) | Я вважаю що спідвей у 2007 буде але...Зрозумійте мене правильно,у клубі заборгованостей більше ніж у "Кока-коли"З нашим складом ми не можемо боротися за медалі,треба легіонерів,а щоб були легіонери треба гроші якіх у клубі просто нема,дуже шкода що клуб з такою історією зараз не може вибороти хочаб бронзові медалі хоч у одній лізі.І на рахунок легіонерів скажу так:Вони нам не треба!У нас є Вовка Омелян,Колодій-мол,Онешко Міша...Цей список можна продовжувати і продовжувати.Юніори так і пруть на трек бажаючіх іздить вагони!!!Але з молоддю ніхто не хоче працювати.У молоді наша сила,Гайдим правильно сказав за ті гроші що ми взяли Хампеля можна було на нашому треці виростити 10 такіх Яреків.Дуже шкода... | ДА жалко! А все ішло дуже добре ще в 2005 році! Покі не почялась "ЖОВТНЕВА РЕВОЛЮЦІЯ" в спідвеї! І так зараз все спочатку потрібно починати Трофімову, і ГАйдиму набиратись сил та викарапкуватись з тієї "ЯМИ" та найти спонсорів!
|
|
| |