Яким буде спідвей у 2007 році - ніхто наразі не скаже. Не знаючи всіх "підкилимних" моментів, маю такі думки :
Команда Гайдима - напевне, піде тільки в польську лігу.
- - - - - - - - - - - - -
Мінуси :
- - - - - -
1. Борги перед гонщиками.
Хтось таки мусить віддавати борги. Петро Дим може дійти до судів - і правильно зробить. Тільки ХТО буде відповідати і віддавати борги ? І треба-ж всім гонщикам віддати борги.
2. Керівництво мототреку.
Зрозуміло, що за такого керівництва мототреку потенційні спонсори НЕ ОХОЧЕ даватимуть якісь гарантії. Досить було подивитися на організацію вчорашніх змагань - оголошень, афіш - дуже мало. Показово. Тому під них грошей не бачити. А нема грошей - нема команди.
Плюси :
- - - - - -
1. Є гонщики, які за ним підуть - якщо я правильно розумію статтю в газеті "СЯ" та інші навколоспідвейні новини.
Команда Трофимова
- - - - - - - - - - - - - -
Мінуси :
- - - - - -
1. Допуск на мототрек.
Якщо подолати цивілізовано дану обставину - договори аренди чи щось подібне - то це буде великий плюс. А якщо не подолати - то що, гонки будуть у Червонограді ?
2. Склад
Нічого тут не скажу - не володію достатньою мірою інформацією.
Плюси :
- - - - - -
1. Спонсор - він є, наскільки мені відомо.
РОСІЙСЬКА ЛІГА : Команду з України Савін туди пустить, але напевне накладе ряд умов - спочатку всі виїздні гонки провести, а потім вже - домашні. І буде по своєму правий. Два роки поспіль росіян кидають, тому треба від цього захиститися.
ПОЛЬСЬКА ЛІГА : Тут простіше. Але якщо поляки захочуть виключити всі закордонні клуби - тоді що ? Чемпіонат України залишається ?
P.S.
- - -
У останньому номері газети "Мототрек" є невеличке інтерв"ю В.Червонія "У наступному сезоні тільки Польща". Інтуїція підказує, що пан Червоній має намір і у наступному сезоні керувати залізними конями та сталевими козаками... А може не треба ?
P.P.S.
- - - - -
Розумію, коли посварилися дорослі люди. Напевне, були причини. Однак не можу зрозуміти, чому при цьому повинні страждати діти, яких не допускали тренуватися. Діти у чому винні ?