Давайте діфірамби про склад залишимо на час після гонки. Мені, що є дуже дивним ... склад на гонку у Червонограді вже анонсовано давно ... а тут прямо напередодні ... навіщо така утаємниченість??? І що ще дуже дивно у Львові 6-го Андрій Карпов буде виступати, а тут ні. Та й узагалі трохи є дивним, що раптом майже у той же час організовуються дві гонки під одною назвою і у двох місцях ... у Червонограді, то ясно - там Батьківщина Ігора.
На мій погляд, було б доречним провести одну спільну і классну гонку і якось уже навчитися погоджувати свої інтереси, або проводити такий турнір почергово то у Червонограді, то у Рівному. Те, що є зараз щось надто "непрозоро" виглядає.
Андрій Поріцький, як на мене, у Червонограді поступає зараз більш відкрито і порядно - зарання оголосили склад, вибрали час - хоч і ризикований з т.з. погоди, зате сумісний з графіком інших змагагань ... логічно все загалом. А от у нас в місті як завжди "намутять воду", а потім щось там із неї випливає ... таке враження, що - або немає організації толкової, або чогось дуже "бояться".
Дуже шкода що всі ці "незрозумілості" у черговий раз демонструються саме на таку подію.