Мемориал памяти Чемпиона Европы И.Марка
|
|
тенто | Дата: Пн, 01.10.2007, 19:04 | Повідомлення # 31 |
Чемпіон
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Бачив сьогодні афішу 07.10.07 о 15-00
|
|
| |
Orest | Дата: Вт, 02.10.2007, 15:38 | Повідомлення # 32 |
Юніор 125
| Я лише не розумыю хто ж приїде ??? Як на мене, в районі 7-го вельми напружений графік змагань і більшість спортсменів, які звикли до нашого треку просто не зможуть тут бути ... навіть росіяни. Добавлено (02.10.2007, 15:38) --------------------------------------------- Проте, як на мене, до року не варто було проводити цієї гонки. А з такими організаторами то й узагалі краще б не проводили.
Орест
|
|
| |
klets | Дата: Вт, 02.10.2007, 16:42 | Повідомлення # 33 |
Чемпіон Європи
| Просто 14-го може не бути погоди...
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
Orest | Дата: Вт, 02.10.2007, 17:29 | Повідомлення # 34 |
Юніор 125
| А от 7-го не буде гонки ... але виходячи з логіки організаторів ... (як вже було 21.07) ... це не важливо ... головне щоб прийшли люди і заплатили гроші ... а все інше то ... пусте.
Орест
|
|
| |
klets | Дата: Вт, 02.10.2007, 18:52 | Повідомлення # 35 |
Чемпіон Європи
| Quote (Orest) А от 7-го не буде гонки ... але виходячи з логіки організаторів ... (як вже було 21.07) ... це не важливо ... головне щоб прийшли люди і заплатили гроші ... а все інше то ... пусте. Я думаю на протязі останніх п’яти років ми спостерігали за тим, що організаторів цікавили збори зі стадіону. І головне, що кінця цьому не видно... До того ж, якщо ти не свиня, ти вибачишся за оцю жовчну піну взахльоб, перед Іриною...
Повідомлення відредагував klets - Вт, 02.10.2007, 18:56 |
|
| |
Orest | Дата: Ср, 03.10.2007, 09:38 | Повідомлення # 36 |
Юніор 125
| На мій погляд вшанування пам"яті Ігора Марко не варто було б робити зовсім на іншому рівні і головне, що це було цілком можливим ... така гонка потребує серйозної підготовки і зовсім іншого підходу навіть в плані піару, популяризації та проведення ... це повинно було б стати важливою подією у світі українського спорту, але за пару днів такого не зробиш. Я не збираюся тут лікбез проводити для тих, хто нічого у таких справах не розуміє. Жовчної піни у мене не має ... Ігора Марко я особисто поважаю як найкращого спорсмена-спідвеїста СРСР всіх часів ... йому вдалося завоювати Чемпіонський титул у нас на треці а не де інде ... це визначально. А тому проведення такої гонки треба було б робити не на рівні міста ... чи області ... а держави ... навіть у це вкласти ... до речі - і це було цілком можливим. І ще ... я тут маю повне право висловлювати свою думку і своє розуміння ситуації ... якщо воно не збігається з вашим ... це нормально ... я не збираюся бути хорошим для всіх ... і не буду. Добавлено (03.10.2007, 09:38) --------------------------------------------- Тепер стосовно моїх заробітків на спідвеї ... шановні не варто міряти всіх по собі ... можливо вам заздрісно ... так заспокойтеся ... нормальна прагматична людина, а не рвач розуміє, що в справу необхідно вкладати принаймі спочатку ... і я цього року досить багато вклав як своїх зв"язків так і власних ресурсів ... у те, щоб належно пропіарити спідвей ... я принципово не брав за свою роботу грошей ... бо не продаюся ... така от вже с... як тут дехто мене назвав ... просто моє розуміння справи зовсім інше ніж у вас ... загалом я все сказав і більше повторюватися не буду ... нормальні та достойні люди все зрозуміли. Справу свою треба робити грунтовно і грамотноно ... оскільки любе чудове починання легко угробити непрофесійним підходом.
Орест
|
|
| |
Volyk | Дата: Ср, 03.10.2007, 18:55 | Повідомлення # 37 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Quote (Orest) оскільки любе чудове починання легко угробити непрофесійним підходом. Цілком і повністю підтримую. Тримайся, і ми всі тримаймося, бо то наша справа , наш Марко , наш СПОРТ!!!!
Курці помирають рано, а некурці-ввечері!!!!!!!!!
|
|
| |
Радар | Дата: Чт, 04.10.2007, 09:08 | Повідомлення # 38 |
Сеньйор
| Также разделяю мнение по поводу професионализма и зрелищного проведение Мемориала, и состав гонщиков должен быть по крайней мере как в Червонограде, Игорь это заслужил.... и не в какой мере не нужно спекулировать на его имени
|
|
| |
klets | Дата: Чт, 04.10.2007, 11:17 | Повідомлення # 39 |
Чемпіон Європи
| Quote (Volyk) бо то наша справа , наш Марко , наш СПОРТ!!! Дайте нам трохи... Будь ласка!
|
|
| |
Радар | Дата: Чт, 04.10.2007, 11:29 | Повідомлення # 40 |
Сеньйор
| Состав участников: Кубок Губернатора Саратовской обл., 6.10.2007 15.00 стадион "Труд" Максим Калимуллин, Радик Тибеев, Алексей Харченко, Александр БородАй, Сергей Даркин, Руслан Гатиятов, Алексей Гузаев, Флюр Калимуллин, Марат Гатиятов, Александр Косолапкин, Денис Алексеев, Кирилл Филинов, Семен Власов, Денис Гизатуллин, Артем Водяков и Сергей Кузин. Что Бородая не будет на Мемориале в Ровно ? Очень жаль...
|
|
| |