Мемориал памяти Чемпиона Европы И.Марка
|
|
klets | Дата: Ср, 10.10.2007, 02:34 | Повідомлення # 101 |
Чемпіон Європи
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (maxizh) Или долю от Васи получаеш? Конечно долю! Спроси у Грея, Татика и других, менее умных людей. Они давно об этом говорят, а ты только допер! ЗЫ Назови хоть одну коммерческую (не лиговую) гонку Трофимова в этом году, которая была лучше.
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
Повідомлення відредагував klets - Ср, 10.10.2007, 02:35 |
|
| |
maxizh | Дата: Ср, 10.10.2007, 07:12 | Повідомлення # 102 |
Юніор
| Кубки "головастиков" были конечно никакие. Но и эта гонка ничем не лутче, что только датский флаг присутствовал.
|
|
| |
Voldemarik | Дата: Ср, 10.10.2007, 10:07 | Повідомлення # 103 |
Юніор
| Quote (Divas) Voldemarik, Прошу тебе не вживай матів, мені не приємно читати пости дорослого і таку гидоту... Буду дуже вдячний. Просто я больше не могу читать этот маразм который пишет это чмо. Я долго молчал, а тут уже не сдержался. Добавлено (10.10.2007, 10:07) ---------------------------------------------
Quote (klets) ЗЫ Назови хоть одну коммерческую (не лиговую) гонку Трофимова в этом году, которая была лучше. Кубок незалежності. В 100 раз интерестней.
|
|
| |
Orest | Дата: Ср, 10.10.2007, 10:55 | Повідомлення # 104 |
Юніор 125
| Я від Клетця нічого іншого й не очікував ... нехай поки покаркає ... може легше стане Я звичайно повторююся, але все одно - Кубок незалежності то була гонка напружена, гарна та непедбачувана ... і Ярек там показав характер і результат ... правда з мотора витиснув все що залишалося ... але все одно молодчина.
Орест
|
|
| |
klets | Дата: Ср, 10.10.2007, 11:06 | Повідомлення # 105 |
Чемпіон Європи
| Quote (Orest) Я від Клетця нічого іншого й не очікував ... нехай поки покаркає ... може легше стане Мені стає легше, коли я читаю твої роздуми про спідвей Я так відпочиваю... Камеді клаб разом з Аншлагом - далеко не дотягують. Останній раз так сміявся зі Спідвей стару, але це було дуже давно... А на те, що Вольдемарік називає тебе чмом за твою писанину - не звертай уваги
Повідомлення відредагував klets - Ср, 10.10.2007, 11:07 |
|
| |
rovers | Дата: Ср, 10.10.2007, 11:41 | Повідомлення # 106 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| У кого-нибудь есть вся гонка в записи? Ну очень надо.
Blackburn Rovers
|
|
| |
Voldemarik | Дата: Ср, 10.10.2007, 11:50 | Повідомлення # 107 |
Юніор
| Quote (klets) А на те, що Вольдемарік називає тебе чмом за твою писанину - не звертай уваги wink Чмом я тебя назвал!! Не тупи.
|
|
| |
Orest | Дата: Ср, 10.10.2007, 13:04 | Повідомлення # 108 |
Юніор 125
| Клетць ... це вже клоунізм - то вже діагноз ... сміши людей будь-ласка ... на здоров"я
Орест
|
|
| |
klets | Дата: Ср, 10.10.2007, 13:10 | Повідомлення # 109 |
Чемпіон Європи
| Видишь, О-раст, доктор ты наш, я людей насмешу, когда всем расскажу суть твоих попыток думать... Добавлено (10.10.2007, 13:10) --------------------------------------------- Quote (Voldemarik) Чмом я тебя назвал!! Не тупи. Я на посты бакланов не отвечаю, не жди...
Повідомлення відредагував klets - Ср, 10.10.2007, 13:12 |
|
| |
ШУРИК | Дата: Ср, 10.10.2007, 13:51 | Повідомлення # 110 |
Сеньйор
| Quote (cazar007) Крім того погроза Штрафу за участь в Меморіалі була об’явлена всім гонщикам Урагану, Що честь і хвала тим хто не злякались цих погроз, і надіюсь що Трофімов + (його дружина в закритому парку) блефували і ніяких "санкцій" не буде. балабошишь таварисчь. Я лично сидел в кабинете с Пелешком и Тершаком, когда они мне диктовали составы команд. Был вопрос с Полюховичем и Пелешок набрал .... не Ярека, а Трофимова - и спросил будет ли Ярек ездить, после чего еще раз утвердили все нюансы, по очковым, резине и тд. Трофимов дал добро!!! Так что за слова отвечать надо. По поводу Немчука, то я знаю, что клуб Трофимова должен ему 90 долларов, а разговор Людмилы и Олега в ЗП, я тоже слышал... только полностю, а не отрывками...
|
|
| |