Запитання до Андрія Поріцького
|
|
TOFIK | Дата: Пт, 07.12.2007, 21:43 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| В цій темі ви маєте можливість задати питання до Андрія Поріцького - спонсора Андрія Карпова, який отримав червоноградський трек в оренду на декілька років, а також отримав право участі для своєї команди "Шахтар" у Відкритому Командному Чемпіонаті Росії в сезоні 2008. УВАГА! Питання повинні бути змістовні та детально викладені, намагайтеся не повторювати запитання, які вже були задані до цього.
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
Mishyk | Дата: Пн, 03.11.2008, 15:04 | Повідомлення # 501 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Пане Андрію чому сторож не пускає на тереторію 4 школи біля замку Потоцького наразі дякую
SK SAHTAR THE BEST!!!
|
|
| |
MoToMaN | Дата: Нд, 09.11.2008, 20:54 | Повідомлення # 502 |
Юніор 125
| Quote (МАРКУХА) ще б хоча 2 таких як Карпов для України, тоді б на командному чемпіонаті Європи ми були б претенденти на медалі!!! о, доречі, я чув що на наступний сезон в Червонограді командний чемпіонат Європи!!! це правда??? да...але нічого скоро Локтаєв буде їздити і вже буде краще...да булаб можливість і я б попробував серйозно займатися думаю шось би получилось...)))
Повідомлення відредагував MoToMaN - Нд, 09.11.2008, 20:58 |
|
| |
Gray | Дата: Нд, 09.11.2008, 22:07 | Повідомлення # 503 |
Сеньйор
| Quote (MoToMaN) да...але нічого скоро Локтаєв буде їздити і вже буде краще...да булаб можливість і я б попробував серйозно займатися думаю шось би получилось...))) Локтаєв і ти в додачу до Карпова, і в принципі не все вже так погано в українському спідвеї
Из лесу вышел Кондратий, мой друг Сразу хватил его одноименный недуг
|
|
| |
MoToMaN | Дата: Нд, 09.11.2008, 23:14 | Повідомлення # 504 |
Юніор 125
| Quote (Gray) Локтаєв і ти в додачу до Карпова, і в принципі не все вже так погано в українському спідвеї biggrin як би я мав можливість (тобто техніку і все таке) то я б добивався до того шоб їздити краще ніж Локтаєв...просто я сам в цьому зацікавлений...)))
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 12.11.2008, 08:06 | Повідомлення # 505 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (MoToMaN) да...але нічого скоро Локтаєв буде їздити і вже буде краще...да булаб можливість і я б попробував серйозно займатися думаю шось би получилось...))) а коли Локтаєв став українцем?
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
TATIK | Дата: Ср, 12.11.2008, 08:58 | Повідомлення # 506 |
Сеньйор
| По перше йому треба стати повнолітнім, а вданий момент щоб стати українцет треба щоб і батьки стали українцями.
|
|
| |
Gorka | Дата: Вт, 03.02.2009, 01:05 | Повідомлення # 507 |
Юніор 125
Група: Перевірені
| Рекорд червоноградського мототреку - який він і кому належить?
|
|
| |
Gray | Дата: Вт, 03.02.2009, 17:39 | Повідомлення # 508 |
Сеньйор
| Quote (Gorka) Рекорд червоноградського мототреку - який він і кому належить? до останнього часу належав угорцю Йозефу Петріковічу, але, здається, Короп його в минулому сезоні обновив
|
|
| |
Gorka | Дата: Ср, 04.02.2009, 00:30 | Повідомлення # 509 |
Юніор 125
Група: Перевірені
| Мова йде про результат Йозефа, встановлений 26 серпня 1990 року - 73.00 с? Добавлено (04.02.2009, 00:30) --------------------------------------------- В мене є три протоколи домашніх гонок Шахтаря у відкритому чемпіонаті Росії. Так там всі результати кращі за рекорд Петріковіча - всі менше, ніж 70 с.
|
|
| |
Gray | Дата: Ср, 04.02.2009, 12:34 | Повідомлення # 510 |
Сеньйор
| Quote (Gorka) В мене є три протоколи домашніх гонок Шахтаря у відкритому чемпіонаті Росії. Так там всі результати кращі за рекорд Петріковіча - всі менше, ніж 70 с. ото ж бо і воно
|
|
| |