Запитання до Андрія Поріцького
|
|
TOFIK | Дата: Пт, 07.12.2007, 21:43 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| В цій темі ви маєте можливість задати питання до Андрія Поріцького - спонсора Андрія Карпова, який отримав червоноградський трек в оренду на декілька років, а також отримав право участі для своєї команди "Шахтар" у Відкритому Командному Чемпіонаті Росії в сезоні 2008. УВАГА! Питання повинні бути змістовні та детально викладені, намагайтеся не повторювати запитання, які вже були задані до цього.
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
Zu_br | Дата: Вт, 30.09.2008, 19:27 | Повідомлення # 481 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| А почему Карпова нет в стартовом листе на Золотой Шлем Чехии ? Кажется изначально писали, что Андрей будет участвовать.
|
|
| |
TATIK | Дата: Вт, 30.09.2008, 19:47 | Повідомлення # 482 |
Сеньйор
Група: Администраторы
| Карпов буде .
|
|
| |
Poritskyy | Дата: Ср, 01.10.2008, 09:06 | Повідомлення # 483 |
Чемпіон Світу
Група: Перевірені
| Quote (Vak) Чому коли гонка має починатися (наприклад) в 19.00 то вона понинається в 19.45 ??? І так майже кожний раз поперше в 19,15 почалалася ,затрималась машина медиків,яка була замовлена завчасно,з Салаватом 18,30 так як на афіші,а з Мегою,всі знають,за природніх умов, якщо в Вас є хороші організаційні здібності запрошую на роботу.Добавлено (01.10.2008, 09:01) ---------------------------------------------
Quote (Vak) Будь-ласка заасвальтуйте дорогу на стоянці,що знаходиться за треком, або поставте освітлення бо після гонки йдеш додому можна впасти і вбитися !!! Добавлено (17.09.2008, 20:42) Не моя це ділянка землі,я не маю права цього робити,на всі виконані роботи має бути проект і дозвіл.Добавлено (01.10.2008, 09:06) ---------------------------------------------
Quote (Vak) Чи буде оновлятися доріжка і добудовуватись трибуни??? Після закінчення сезону буде оновлюватися доріжка,за трибуни поки що в прорахунках.
|
|
| |
shahtar | Дата: Чт, 02.10.2008, 23:43 | Повідомлення # 484 |
Юніор 125
| Андрій, по- перше, організатор ви , і в вас постійно щось запізнюється.По-друге,глядач ,що заплатив 40 гривень хоче поставити машину в нормальному місці.І чому в комаді Шахтар одні легіонери?Здається враження,що гонки робляться для одного Карпова
лотос
|
|
| |
kosmas | Дата: Пт, 03.10.2008, 15:15 | Повідомлення # 485 |
Юніор 125
| Quote (shahtar) Здається враження,що гонки робляться для одного Карпова Обоснуй!!!
kosmas
|
|
| |
Радар | Дата: Пт, 03.10.2008, 22:25 | Повідомлення # 486 |
Сеньйор
Група: Перевірені
| Quote (shahtar) І чому в комаді Шахтар одні легіонери? shahtar, запитання не до мене, але хочеться взнати, який на твій погляд повинний бути склад команди, яка зможе на рівних боротись с такими командами як Мега та Восток?
|
|
| |
lember | Дата: Пт, 03.10.2008, 22:26 | Повідомлення # 487 |
Юніор 125
| Quote (shahtar) Андрій, по- перше, організатор ви , і в вас постійно щось запізнюється.По-друге,глядач ,що заплатив 40 гривень хоче поставити машину в нормальному місці.І чому в комаді Шахтар одні легіонери?Здається враження,що гонки робляться для одного Карпова Я не розумію як таке можна писати,Андрій думаеш що на спідвеї гроші заробляє,він стараєтся для всіх нас .Ти представляеш скільки затрат йде на гонщиків ,мотоцикли організацію персонала(охорона ,швидка ,і т.д і т.п) скільки ще всьго багато іншого,тобто всі гонки ідуть в мінус. Ну а внас такий народ находется щоб критикувати ,взагалі нехватає слів ,ти подивись спідвей Англії чи Швеції де на деяких стадіонах навіть нормальних трибун нема ,сидять на траві і платять більше ніж в нас, і получають задоволення від гонки а не від стоянки за стадіоном Чи ти хочеш повернутися в епоху що в нас в Червонограді крім В.Коваля,І.Марко незнали нікого(з Повагою ставлюсь і до Василя,і завжди буду памятати Ігоря) такшо на другий раз як писати щереаз подумай .А треба?
|
|
| |
demon21 | Дата: Пн, 06.10.2008, 09:40 | Повідомлення # 488 |
Юніор 125
| дайте шанс Полюховичу показати себе!!!!!!! Не загубіть талант!!!!! Добавлено (06.10.2008, 09:40) --------------------------------------------- ОБМІНЯЮСЯ ГОНКАМИ!!!!!!!!!!!
|
|
| |
andryi | Дата: Пн, 06.10.2008, 16:06 | Повідомлення # 489 |
Юніор 125
| Quote (demon21) ОБМІНЯЮСЯ ГОНКАМИ!!!!!!!!!!! жаль шо я не з Рівного !!! :'(
-----------------http://www.virage.at.ua/---------------- >>>> SPEEDWAY in CHERVONOGRAD FOREVER <<<
Повідомлення відредагував andryi - Пн, 06.10.2008, 16:08 |
|
| |
Bogdan | Дата: Ср, 08.10.2008, 12:58 | Повідомлення # 490 |
Юніор
| п. Андрій надайте будь-ласка хоч якусь інформацію про плани на наступний сезон. На російських сайтах обговорюють мало не щодня про перехід Шахтаря в 2 ПЛ. Напишіть будь-ласка чи дійсно розглядається такий варіант і на скільки він реальний. Наперід дякую!
http://www.smanager.pl
|
|
| |