Запитання до Андрія Поріцького
|
|
TOFIK | Дата: Пт, 07.12.2007, 21:43 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| В цій темі ви маєте можливість задати питання до Андрія Поріцького - спонсора Андрія Карпова, який отримав червоноградський трек в оренду на декілька років, а також отримав право участі для своєї команди "Шахтар" у Відкритому Командному Чемпіонаті Росії в сезоні 2008. УВАГА! Питання повинні бути змістовні та детально викладені, намагайтеся не повторювати запитання, які вже були задані до цього.
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
Reporter | Дата: Пт, 14.12.2007, 20:43 | Повідомлення # 41 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Пане Андрію а хто на вашу думку є перспективними юніорами в Україні?
Rovno lutshe
|
|
| |
steeplechase | Дата: Пт, 14.12.2007, 20:44 | Повідомлення # 42 |
Юніор 125
| Добрый вечер, г.Порицкий! Рад возможности диалога с Вами. В силу выложенной выше информации возникли некоторые вопросы. Подготовка юных спротсменов является действительно единственным путём развития спидвея в Украине. Однако процесс "выращивания" хороших гонщиков весьма не прост. Это вопрос не только финансов, но и профессионального подхода: тренер, механик, психолог, менеджер, доктор и т.д. и т.д.Один в поле не воин. ВОПРОС:Есть ли у Вас определенный план додготовки спортсменов? Ваши соображения по этому поводу?.......
track-and-field
|
|
| |
Blacxpeed | Дата: Пт, 14.12.2007, 21:21 | Повідомлення # 43 |
Юніор 125
| Доброго дня Андрію! Чи вспієте ви зробити заплановане , до початку сизону???
|
|
| |
Poritskyy | Дата: Пт, 14.12.2007, 23:24 | Повідомлення # 44 |
Чемпіон Світу
Група: Перевірені
| Quote (МАРКУХА) І коли ви розраховуєте отримати хоча б 6 дорослих пристойного рівня, щоб заявити чисто українську команду в не важливо яку лігу?Чи влаштовує вас керівництво ФМУ і їх ставлення до чемпіонату, і до виступів українців у міжнародних змаганнях?СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон За 3-4 роки надiюсь щось вималюеться,важко в цьому спортi передбачити на перiд.На ФМУ я сильно не звертаю уваги,добре що не мiшають. Добавлено (14.12.2007, 22:49) --------------------------------------------- Quote (Reporter) Пане Андрію а хто на вашу думку є перспективними юніорами в Україні?Rovno lutshe На це питання я вiдповим в кiнцi 2008 р. Добавлено (14.12.2007, 23:12) --------------------------------------------- Quote (Blacxpeed) Добрый вечер, г.Порицкий! Рад возможности диалога с Вами. В силу выложенной выше информации возникли некоторые вопросы.Подготовка юных спротсменов является действительно единственным путём развития спидвея в Украине. Однако процесс "выращивания" хороших гонщиков весьма не прост. Это вопрос не только финансов, но и профессионального подхода: тренер, механик, психолог, менеджер, доктор и т.д. и т.д.Один в поле не воин. ВОПРОС:Есть ли у Вас определенный план додготовки спортсменов? Ваши соображения по этому поводу? Планованi тренування ,виизди за кордон,побiльше хороших змагань,ще деяка спiвпраця з польськими тренерами.В Карпова працюе мех. який 5р працював в чемпиона св.Тонi Pikapдсона,вiн багато чого мае показати молодим спортсменам. Добавлено (14.12.2007, 23:24) --------------------------------------------- Quote (Blacxpeed) Доброго дня Андрію! Чи вспієте ви зробити заплановане , до початку сизону??? Дорожка (насипка) вже в Червоногрвдi,свiтло вже замовлено,забор деревяний також вже робиться,думаю,що вспiемо.
|
|
| |
Blacxpeed | Дата: Сб, 15.12.2007, 09:40 | Повідомлення # 45 |
Юніор 125
| А які в вас ще плани після сезону будуть??? Добавлено (15.12.2007, 09:40) --------------------------------------------- Чи буде НОВИЙ закритий парк на сезон 2008 ?
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Сб, 15.12.2007, 16:41 | Повідомлення # 46 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Poritskyy) За 3-4 роки надiюсь щось вималюеться,важко в цьому спортi передбачити на перiд.На ФМУ я сильно не звертаю уваги,добре що не мiшають. А такі змагання, як юніорський командний чемпіонат світу думаю був би дуже непоганою практикою для ваших юніорів, чому ж не пробувати здобути таке місце?
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Poritskyy | Дата: Сб, 15.12.2007, 22:19 | Повідомлення # 47 |
Чемпіон Світу
| Quote (Blacxpeed) Чи буде НОВИЙ закритий парк на сезон 2008 ? Як такого нового закритого парку не буде,буде обновлений і збільшений. Добавлено (15.12.2007, 22:19) --------------------------------------------- Quote (МАРКУХА) А такі змагання, як юніорський командний чемпіонат світу думаю був би дуже непоганою практикою для ваших юніорів, чому ж не пробувати здобути таке місце? СКТ-спідвей на сьогоднішній день не мае в нас на Україні 5 юніорів,тільки буде ,так зразу і їдемо,ми вже в 2004р їздили в Данію(один в полі не воїн)
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Сб, 15.12.2007, 23:32 | Повідомлення # 48 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Poritskyy) на сьогоднішній день не мае в нас на Україні 5 юніорів,тільки буде ,так зразу і їдемо,ми вже в 2004р їздили в Данію(один в полі не воїн) Карпов+Тейгал+Локтаєв(якщо буде громадянство)+добрати ще когось можна(Кобрин, Колодій-мол, Омелян, Онешко, Огороднік, Сироватко, ........)
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Poritskyy | Дата: Сб, 15.12.2007, 23:49 | Повідомлення # 49 |
Чемпіон Світу
| Quote (МАРКУХА) Карпов+Тейгал+Локтаєв(якщо буде громадянство)+добрати ще когось можна(Кобрин, Колодій-мол, Омелян, Онешко, Огороднік, Сироватко, ........) хороша таблиця,але не реальна.Карпов останій рік,Локтаев ще без ліцензії.Колодій,Омелян,Онешко,Сироватко для мене не гонщики,це так відбування номеру,не зрозуміло для мене якого і для чого.
|
|
| |
Yuragolovin | Дата: Нд, 16.12.2007, 14:36 | Повідомлення # 50 |
Юніор 125
| Добрий день пане Андрій,чи буде випускатись антрибутика,значки,шарфи....Дякую. Poritskyy,
|
|
| |