Запитання до Андрія Поріцького
|
|
TOFIK | Дата: Пт, 07.12.2007, 21:43 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| В цій темі ви маєте можливість задати питання до Андрія Поріцького - спонсора Андрія Карпова, який отримав червоноградський трек в оренду на декілька років, а також отримав право участі для своєї команди "Шахтар" у Відкритому Командному Чемпіонаті Росії в сезоні 2008. УВАГА! Питання повинні бути змістовні та детально викладені, намагайтеся не повторювати запитання, які вже були задані до цього.
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
Poritskyy | Дата: Ср, 12.12.2007, 11:29 | Повідомлення # 31 |
Чемпіон Світу
Група: Перевірені
| Quote (МАРКУХА) А прийняття українського громадянства не вимагаєтся? Спочатку Локтаев мае получити дозвіл на проживання,чим я зараз і займаюсь,а вже потім буду рішати за громадянство.
|
|
| |
TOFIK | Дата: Ср, 12.12.2007, 11:33 | Повідомлення # 32 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| Під чиєю "опікою" зараз знаходиться Андрій Кобрин?
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
Poritskyy | Дата: Чт, 13.12.2007, 10:12 | Повідомлення # 33 |
Чемпіон Світу
| Quote (TOFIK) Під чиєю "опікою" зараз знаходиться Андрій Кобрин? А ви це запитайте в його батька.він вам дасть більш досконалу відповідь.наш сайт він читае.
|
|
| |
kamaz | Дата: Чт, 13.12.2007, 10:25 | Повідомлення # 34 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| скажите,а как Вы относитесь к газете стадионтехническихвидовспорта-мототрек и "деятельности" гаспадина клеца
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Чт, 13.12.2007, 13:05 | Повідомлення # 35 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Кого ще з українських гонщиків ви плануєте взяти під свою опіку?
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Divas | Дата: Чт, 13.12.2007, 19:46 | Повідомлення # 36 |
Чемпіон України
| Якби команда Гайдима, заявилася в Російську лігу, і запропонували контракт (вигідний) Карпову, виб далиб свою згоду?
|
|
| |
Poritskyy | Дата: Пт, 14.12.2007, 00:38 | Повідомлення # 37 |
Чемпіон Світу
| Quote (kamaz) скажите,а как Вы относитесь к газете стадионтехническихвидовспорта-мототрек и "деятельности" гаспадина клеца Нажаль, я дуже мало знаю і за газету і за г.Клеца, щоб за них щось говорити. Добавлено (14.12.2007, 00:33) --------------------------------------------- Quote (МАРКУХА) Кого ще з українських гонщиків ви плануєте взяти під свою опіку? на даний момент я не бачу ні кого Добавлено (14.12.2007, 00:38) --------------------------------------------- Quote (Divas) Якби команда Гайдима, заявилася в Російську лігу, і запропонували контракт (вигідний) Карпову, виб далиб свою згоду? Дав би,але е маленьке но,оце слово ,,якби,,.
|
|
| |
Yuragolovin | Дата: Пт, 14.12.2007, 11:48 | Повідомлення # 38 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Добрий день панеАндрій,мене цікавлять юніори,чи буде якась спидвейна школа. Бажаю вам успіхів,щоб у вас, , все получилося. Poritskyy,
|
|
| |
Poritskyy | Дата: Пт, 14.12.2007, 15:50 | Повідомлення # 39 |
Чемпіон Світу
| Quote (Yuragolovin) Добрий день панеАндрій,мене цікавлять юніори,чи буде якась спидвейна школа. Бажаю вам успіхів,щоб у вас, , все получилося. Poritskyy Як я бачу, в нас на Україні немае іншого варіанту,як займатися лише юніорами,в нас на сьогоднішній день не мае жодного професійного дорослого гонщика,Колодій-гонщик настрою,Бородай-гонщик,якихось принципів.Так що будемо виховувати молодих.
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пт, 14.12.2007, 18:42 | Повідомлення # 40 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| І коли ви розраховуєте отримати хоча б 6 дорослих пристойного рівня, щоб заявити чисто українську команду в не важливо яку лігу? Чи влаштовує вас керівництво ФМУ і їх ставлення до чемпіонату, і до виступів українців у міжнародних змаганнях?
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |