Запитання до Андрія Поріцького
|
|
TOFIK | Дата: Пт, 07.12.2007, 21:43 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| В цій темі ви маєте можливість задати питання до Андрія Поріцького - спонсора Андрія Карпова, який отримав червоноградський трек в оренду на декілька років, а також отримав право участі для своєї команди "Шахтар" у Відкритому Командному Чемпіонаті Росії в сезоні 2008. УВАГА! Питання повинні бути змістовні та детально викладені, намагайтеся не повторювати запитання, які вже були задані до цього.
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Чт, 27.03.2008, 23:54 | Повідомлення # 251 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Хто з польських тренерів буде допомагати Трофимову??? Чи є вже механік у команди???
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Poritskyy | Дата: Пт, 28.03.2008, 21:35 | Повідомлення # 252 |
Чемпіон Світу
Група: Перевірені
| Quote (МАРКУХА) Хто з польських тренерів буде допомагати Трофимову??? Чи є вже механік у команди??? тренер вже в Червонограді,в 2006році він тренерував команду з Гданська,і вивів цю команду в 1 лігу,звати його Гжегош Дяковський,завтра в 9.00 почнемо вкладати доріжку,а хто кому буде допомагати покаже час,а взагалі робота має бути совмісна.Добавлено (28.03.2008, 21:35) ---------------------------------------------
Quote (Вираж) хто буде допомагати Трофимову рахувати гроші з проданих білетів??? У вас в Рівно вже не одна компанія пробувала займатися командними чемпіонатами (ПЛ чи ОКЧР),на мій погляд краще всіх получалося це в Трофимова,а багато хто в цей час сидячи на трибунах чи перебувавши в закритому парку,рахували скільки заробляє Володя,після того пробували все це робити самим,навіть до кінця сезону не доїзжали,бо переконались,що в цьому бізнесі заробити не можливо.В цьому році, нажаль,Трофимов до каси не буде мати ніякого відношення,чому нажаль,бо тепер будуть говорити, який я стану богатий(мається на увазі на спідвейному бізнесі).
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пт, 28.03.2008, 22:17 | Повідомлення # 253 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Poritskyy) У вас в Рівно вже не одна компанія пробувала займатися командними чемпіонатами (ПЛ чи ОКЧР),на мій погляд краще всіх получалося це в Трофимова,а багато хто в цей час сидячи на трибунах чи перебувавши в закритому парку,рахували скільки заробляє Володя,після того пробували все це робити самим,навіть до кінця сезону не доїзжали,бо переконались,що в цьому бізнесі заробити не можливо.В цьому році, нажаль,Трофимов до каси не буде мати ніякого відношення,чому нажаль,бо тепер будуть говорити, який я стану богатий(мається на увазі на спідвейному бізнесі). А можна порівняння зарплат(якщо сума таємниця, то це не так важливо) того самого Трофимова в наступному році і Гжегоша Дяковського???Або хоча б з рівнем зарплат в Польщі
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
Повідомлення відредагував МАРКУХА - Пт, 28.03.2008, 22:36 |
|
| |
Sheva | Дата: Сб, 29.03.2008, 09:01 | Повідомлення # 254 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Quote (МАРКУХА) А можна порівняння зарплат(якщо сума таємниця, то це не так важливо) того самого Трофимова в наступному році і Гжегоша Дяковського???Або хоча б з рівнем зарплат в Польщі А в мене ще крутіше питання: п. Андрій а скільки ви заробляєте за рік, який оборот коштів, скільки витрачаєте на спідвей, на якій машині їздите, у якому будинку живете, через який банк працюєте
|
|
| |
Alex_l | Дата: Сб, 29.03.2008, 09:25 | Повідомлення # 255 |
Юніор 125
| Quote (Sheva) А в мене ще крутіше питання: cool п. Андрій а скільки ви заробляєте за рік, який оборот коштів, скільки витрачаєте на спідвей, на якій машині їздите, у якому будинку живете, через який банк працюєте biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin а у меня ещё круче ,но просьба,отнестись к этому с юмором и продолжать в том же духе,удачи Добавлено (29.03.2008, 09:25) --------------------------------------------- Если не секрет,назовите имена предполагаемых легионеров Вашей команды на ОКЧР и на лиговую гонку с МЕГОЙ
|
|
| |
NeoGamer | Дата: Сб, 29.03.2008, 21:45 | Повідомлення # 256 |
Юніор 125
| Ціни на квитки занадто дорогі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пане Андрію хоча б дит.-15 дор.-30
!!!ШАХТАР ЧЕМПІОН!!!
|
|
| |
Alex_l | Дата: Нд, 30.03.2008, 15:27 | Повідомлення # 257 |
Юніор 125
| Quote (NeoGamer) Ціни на квитки занадто дорогі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! surprised surprised surprised лучше потратить 40 рублей на спидвей,чем на водку
|
|
| |
RAMZES | Дата: Нд, 30.03.2008, 18:42 | Повідомлення # 258 |
Юніор 125
| З врахуванням інфляціі та тим що зроблено на трекові- недорого. Тай мість там недуже багато, Хто зае скільки може приняти червоноградський трек?
888
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Нд, 30.03.2008, 21:18 | Повідомлення # 259 |
Чемпіон
| Quote (RAMZES) Хто зае скільки може приняти червоноградський трек? здається біля 3 тисяч
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
Poritskyy | Дата: Нд, 30.03.2008, 22:41 | Повідомлення # 260 |
Чемпіон Світу
| Quote (NeoGamer) Ціни на квитки занадто дорогі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Пане Андрію хоча б дит.-15 дор.-30 Я все це прекрасно розумію,але і ви всі маєте розуміти,що цей спорт з кожним днем дорожає,як і все остальне в нашому житі,повірте мені,що я не хочу нічого заробляти з цього,я хочу щоб спідвей в нас в Червонограді і на виїзді був якісний і видовищний,а ви як любителі та фанати могли би допомагати.приходячи на всі гонки купивши білет.
|
|
| |