Запитання до Андрія Поріцького
|
|
TOFIK | Дата: Пт, 07.12.2007, 21:43 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| В цій темі ви маєте можливість задати питання до Андрія Поріцького - спонсора Андрія Карпова, який отримав червоноградський трек в оренду на декілька років, а також отримав право участі для своєї команди "Шахтар" у Відкритому Командному Чемпіонаті Росії в сезоні 2008. УВАГА! Питання повинні бути змістовні та детально викладені, намагайтеся не повторювати запитання, які вже були задані до цього.
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
Sheva | Дата: Ср, 19.03.2008, 21:32 | Повідомлення # 241 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Пане Андрій, не мені Вам поради давати, але може вийде чось по контракту з Маратом Гатіятовим. Це було б Ваше одне з найвагоміших придбань
Повідомлення відредагував Sheva - Ср, 19.03.2008, 23:04 |
|
| |
NeoGamer | Дата: Ср, 19.03.2008, 22:30 | Повідомлення # 242 |
Юніор 125
| 1)Пане Андрію скажіть будь-ласка, як буде називатися Червоноградський мототрек??? Давайте назвемо його в честь ІГОРЯ МАРКА , я думаю багато хто підтримає цю ідею...??? 2)Cкажите, пожалуйста, уже извесно какого числа будет открытее сизона, и что за гонка это будет - лиговая или нет?
!!!ШАХТАР ЧЕМПІОН!!!
|
|
| |
Nesta | Дата: Вт, 25.03.2008, 16:05 | Повідомлення # 243 |
Юніор 125
| Пане Андрій ,коли відбудеться перше тренування на оновленому стадіоні?
grados
|
|
| |
Poritskyy | Дата: Вт, 25.03.2008, 22:12 | Повідомлення # 244 |
Чемпіон Світу
Група: Перевірені
| Quote (NeoGamer) 1)Пане Андрію скажіть будь-ласка, як буде називатися Червоноградський мототрек??? Давайте назвемо його в честь ІГОРЯ МАРКА , я думаю багато хто підтримає цю ідею...??? 2)Cкажите, пожалуйста, уже извесно какого числа будет открытее сизона, и что за гонка это будет - лиговая или нет? на рахунок назви стадіону,думка не погана,мабудь,що так і буде.Відкриття стадіону і сезону буде 16 квітня,це буде лігова гонка,ШАХТАР-МЕГАЛАДА,початок о 18.30.Добавлено (25.03.2008, 22:12) ---------------------------------------------
Quote (Nesta) Пане Андрій ,коли відбудеться перше тренування на оновленому стадіоні? тепер все залежить від погоди,планую на початок слідуючого тижня
|
|
| |
YOJ-ZVER | Дата: Ср, 26.03.2008, 11:26 | Повідомлення # 245 |
Юніор 125
| Російські гонщики "Шахтаря" вже в Червонограді?
|
|
| |
Blacxpeed | Дата: Ср, 26.03.2008, 15:25 | Повідомлення # 246 |
Юніор 125
| Пане Андрію сьогодні був на треку бачив пророблену роботу також мене проінформували що ви плануєте зробити перше тренерування 4 квітня!Є такі питання: 1.Навіщо так багато прожекторів на доріжці? 2.Коли ви збираєтесь насип міняти? 3.Це правда що білети будуть: дитячі-40,дорослі-50?
Повідомлення відредагував Blacxpeed - Ср, 26.03.2008, 15:25 |
|
| |
Poritskyy | Дата: Ср, 26.03.2008, 20:49 | Повідомлення # 247 |
Чемпіон Світу
| Quote (YOJ-ZVER) Російські гонщики "Шахтаря" вже в Червонограді завтра і після завтра мають всі доїхати.Добавлено (26.03.2008, 20:49) ---------------------------------------------
Quote (Blacxpeed) Пане Андрію сьогодні був на треку бачив пророблену роботу також мене проінформували що ви плануєте зробити перше тренерування 4 квітня!Є такі питання: 1.Навіщо так багато прожекторів на доріжці? 2.Коли ви збираєтесь насип міняти? 3.Це правда що білети будуть: дитячі-40,дорослі-50? з подібними запитаннями ти подібний на КЛЕЦА,але я попробую на них відповісти.1.вимоги знімання камерою це 1000 люксів,якраз там так і буде.2.про насипку сильно не треба хвилюватися,вона там на 80% є,остальна є на складі куплена,скільки скажуть спеціалісти стільки досипемо.3.дитячі 30,дорослі 40,без коштовний вхід буде для ветеранів війни та інвалідів першої групи(при наявності посвідчення).
|
|
| |
Blacxpeed | Дата: Ср, 26.03.2008, 23:11 | Повідомлення # 248 |
Юніор 125
| Вибачте що задаю такі питання але цікаво бо за білети всі по різному говорять. Але взагаліто всі нармальні питання вже позадавали такшо лишаються ось такі забавки.
|
|
| |
klets | Дата: Чт, 27.03.2008, 10:13 | Повідомлення # 249 |
Чемпіон Європи
| Quote (Poritskyy) з подібними запитаннями ти подібний на КЛЕЦА,але я попробую на них відповісти. Андрію, я не зрозумів натяку. До чого тут це порівнянн? Я коли задавав ТАКІ питання. Чи чимось образив може?
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
kamaz | Дата: Чт, 27.03.2008, 17:58 | Повідомлення # 250 |
Юніор 125
| Quote (klets) Андрію, я не зрозумів натяку. До чого тут це порівнянн? Я коли задавав ТАКІ питання. Чи чимось образив може у тебя постояно ТАКИЕ ОТВЕТЫ а может ты и не подобный на клеца? прсто клец и всё,как матюк
|
|
| |