Запитання до Андрія Поріцького
|
|
TOFIK | Дата: Пт, 07.12.2007, 21:43 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| В цій темі ви маєте можливість задати питання до Андрія Поріцького - спонсора Андрія Карпова, який отримав червоноградський трек в оренду на декілька років, а також отримав право участі для своєї команди "Шахтар" у Відкритому Командному Чемпіонаті Росії в сезоні 2008. УВАГА! Питання повинні бути змістовні та детально викладені, намагайтеся не повторювати запитання, які вже були задані до цього.
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
stef | Дата: Пн, 04.02.2008, 21:58 | Повідомлення # 161 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Вообще-то я задал вопрос Андрею Порицкому и хотелось услышать от него ответ. То, что болельщики из Червнограда добирались на гонки в Ровно своим ходом, не означает что этот вопрос не должен подыматься. Как по мне, так намного веселей и комфортнее ехать в микроавтобусе или автобусе в компании болельщиков. А по поводу денег, так тут наоборот фирма-организатор поездок на этом может заработать. Я ж не прошу г. Порицкого оплачивать поездки заради привлечения большего количества болельщиков. Был вопрос по поводу выделения сектора специально для ровенских любителей спидвея. С моей точки зрения, если такой сектор будет, то билеты на него целесообразно было распространять в офисе ровенской фирмы-перевозчика вместе с приобретением билета на проезд в обе стороны.
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Пн, 04.02.2008, 22:11 | Повідомлення # 162 |
Чемпіон
| Quote (stef) Вообще-то я задал вопрос Андрею Порицкому и хотелось услышать от него ответ. То, что болельщики из Червнограда добирались на гонки в Ровно своим ходом, не означает что этот вопрос не должен подыматься. Как по мне, так намного веселей и комфортнее ехать в микроавтобусе или автобусе в компании болельщиков.А по поводу денег, так тут наоборот фирма-организатор поездок на этом может заработать. Я ж не прошу г. Порицкого оплачивать поездки заради привлечения большего количества болельщиков.Был вопрос по поводу выделения сектора специально для ровенских любителей спидвея. С моей точки зрения, если такой сектор будет, то билеты на него целесообразно было распространять в офисе ровенской фирмы-перевозчика вместе с приобретением билета на проезд в обе стороны. Давайте не ображати і гнати один на одного! Якшо ви говорити, що ви добирались своїм ходом і вам ніхто не організовував перевезень, то це означае що ви навіть не пробували таке зробити чи спитати про таку моливість!А на рахунок того чи буде прибуток і підтримка для червонградської команди від воболівальників з рівного, нехай скаже сам А.Поріцький....
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
Poritskyy | Дата: Пн, 04.02.2008, 23:09 | Повідомлення # 163 |
Чемпіон Світу
Група: Перевірені
| Quote (Gomon17) Давайте не ображати і гнати один на одного Давайте підтримаємо дану репліку в хорошому розумінні,нам немає що сильно ділити,нам потрібно всім разом підтримувати цей надзвичайно цікавий спорт і розвивати.На рахунок доїзду на гонку,це не можливо зробити з моєї сторони,так як я не знаю в першу чергу кількість глядачів бажаючих приїхати,а саме головне,що мені буде не до того(дуже багато часу і сил йде на саму організацію самої гонки).Вас в Рівному є фан-клуб,я думаю що це в їхній компетенції,а я що зможу,то буду допомагати.Дуже буду радий ВАС всіх бачити в нас на треку!!!
|
|
| |
DarkLight | Дата: Вт, 05.02.2008, 12:38 | Повідомлення # 164 |
Сеньйор
| RW, Если уже говорить, про внимательно читать, то когда цитируете мои слова, не очень коректно обращение "хлопці"!!!
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
RW | Дата: Вт, 05.02.2008, 15:03 | Повідомлення # 165 |
Юніор 125
| ну якшо тобі краще дівчата тоді хай буде так Quote (DarkLight) Если уже говорить, про внимательно читать, то когда цитируете мои слова, не очень коректно обращение "хлопці"!!!
Спідвей був, є і буде у Червонограді (Столиці мотоциклетного спорту України).
|
|
| |
klets | Дата: Вт, 05.02.2008, 16:28 | Повідомлення # 166 |
Чемпіон Європи
| Quote (RW) ну якшо тобі краще дівчата тоді хай буде так Так, це дівчина...
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Вт, 05.02.2008, 21:51 | Повідомлення # 167 |
Чемпіон
| Якби у вас стадіон відповідам вимогам рос ліги і пл, в яку б ви заявились(тільки одну) і чому???????
|
|
| |
Poritskyy | Дата: Вт, 05.02.2008, 22:18 | Повідомлення # 168 |
Чемпіон Світу
| Quote (Gomon17) Якби у вас стадіон відповідам вимогам рос ліги і пл, в яку б ви заявились(тільки одну) і чому??????? В нас стадіон відповідає і РЛ,і ПЛ,але будемо покищо в одній лізі,я думаю,що вже всі знають в якій.
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Вт, 05.02.2008, 23:43 | Повідомлення # 169 |
Чемпіон
| Quote (Poritskyy) В нас стадіон відповідає і РЛ,і ПЛ,але будемо покищо в одній лізі,я думаю,що вже всі знають в якій. Я питаю чисто теоритично, тобто яка для вас ліга є кращою та на яку б ви робили б ставки!
|
|
| |
andryi | Дата: Ср, 06.02.2008, 15:06 | Повідомлення # 170 |
Юніор 125
| Добрий день Андрію! Наскільки пам`ятаю то видавали свій номер телефону учаснику форуму Blacxpeedу. Я хотів би взнати чи він дзвонив до вас ,а якщо так то про що з ним домовилися ? Наперед дякую !!!
-----------------http://www.virage.at.ua/---------------- >>>> SPEEDWAY in CHERVONOGRAD FOREVER <<<
|
|
| |