Вічна пам'ять Ігорю Марко
|
|
Зритель | Дата: Ср, 20.12.2006, 10:37 | Повідомлення # 141 |
Юніор 125
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Quote (Tox@) | це просто жах | Це не жах, це просто ментовська відмазка, висновок: або вони чудово знають хто винний і не можуть або не хочуть це доводити, або просто не хочуть нічого знати. Насправді не так легко попасти головою в бровку, а як я зрозумів було декілька ударів. А по друге, наскільки знаю, якщо вже таке стається, то після першого людина вже не встає... В цій історії набагато більше питань ніж відповідей.
|
|
| |
Tox@ | Дата: Чт, 21.12.2006, 00:30 | Повідомлення # 142 |
Юніор 125
Група: Перевірені
| на рахунок відмазки - ти правий...тут дійсно відмазали
|
|
| |
Angel | Дата: Сб, 23.12.2006, 15:23 | Повідомлення # 143 |
Юніор
| Присвячено Ігорю Марко! Душа його великих звершень, Без страху, люті – лиш добро У нього в серці... Ліхтарик мужності й віддачі, Оселя доброти й поваги море, Не підкупний Ігор наш Марко, Не піддавався він ніколи, Грозою для команд-суперниць, Кумиром для рівнян він був... В однім пориві ми з любов’ю Скандували: “Марко! Марко! Марко!” Він мчався по доріжці, Не дивлячись на біль і страх, Жага спідвею й боротьби І день, і ніч у нім жила! Але, як часто, в світі буває Дістав НАШ лідер, наш герой, Квиток злощасний, без шляху, Без стежки у домівку земну... Може в мене не дуже і вийшло, але від душі......
Speedway is ever living
|
|
| |
YEGOR | Дата: Сб, 23.12.2006, 22:37 | Повідомлення # 144 |
Юніор 125
| Quote (Angel) | Може в мене не дуже і вийшло, але від душі...... | Чудові слова!
|
|
| |
Tox@ | Дата: Нд, 24.12.2006, 03:06 | Повідомлення # 145 |
Юніор 125
| Quote (Angel) | Може в мене не дуже і вийшло, але від душі...... | дякую за такі слова.....чудово
|
|
| |
Severin | Дата: Нд, 21.01.2007, 21:27 | Повідомлення # 146 |
Юніор 125
| Мегаспорт Телеканал Мегаспорт нарешті запустив свій сайт. Поки що там нема форуму, думаю з часом він все-таки буде. Потрібно обов"язково "бомбардувати" проханнями, щоб зняли сюжет про Ігоря Марка. Там обіцяли, що керівництво обов"язково буде прислухатись до думки вболівальників.
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пн, 22.01.2007, 19:04 | Повідомлення # 147 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| я вже написав шоб зняли ролик про рівненський спідвей ще в перший день відкриття та одного мене вони навряд послухають
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Angel | Дата: Пн, 22.01.2007, 21:37 | Повідомлення # 148 |
Юніор
| Quote (МАРКУХА) | я вже написав шоб зняли ролик про рівненський спідвей ще в перший день відкриття та одного мене вони навряд послухають | А де ти написав, щось я не можу знайти там форуму?
Speedway is ever living
|
|
| |
Severin | Дата: Вт, 10.04.2007, 21:03 | Повідомлення # 149 |
Юніор 125
| Було б дуже добре, щоб на мототреці була згадка про Ігоря Марка. Щоб це відчувалось на усіх гонках , які проходитимуть у нас. Можливо якийсь банер, чи фото великих розмірів. Хотілось би почути думки, ідеї, та способи.
Повідомлення відредагував Severin - Вт, 10.04.2007, 21:04 |
|
| |
Divas | Дата: Ср, 11.04.2007, 17:52 | Повідомлення # 150 |
Чемпіон України
| Саме краще булоб написати лист звернення, щщоб стадыон назвали на Честь нашого Ігоря Марка. Але які люди в ТСОУ всі прекрасно знають
|
|
| |