Андрій Карпов
|
|
Divas | Дата: Чт, 01.03.2007, 20:27 | Повідомлення # 51 |
Чемпіон України
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (DarkLight) | Когда собирется говорить я уже на пенсии буду!Как говорится, надежда умирает последней . . . но и она умирает! | Мда, ти дуже катигорична! Чи ти просто, як деякі(якщо він не за Трофімова, то він проти нас?). Дивно. Мені здається ти помиляєшся!
Повідомлення відредагував Divas - Чт, 01.03.2007, 20:28 |
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пт, 02.03.2007, 19:34 | Повідомлення # 52 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Divas) | Мда, ти дуже катигорична! Чи ти просто, як деякі(якщо він не за Трофімова, то він проти нас?). Дивно. Мені здається ти помиляєшся! | А можна хоч в одній темів забутися за Трофімова і за те чи він добрий. чі він поганий
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Divas | Дата: Пт, 02.03.2007, 19:45 | Повідомлення # 53 |
Чемпіон України
| Quote (МАРКУХА) | А можна хоч в одній темів забутися за Трофімова і за те чи він добрий. чі він поганий | Тарас я щось тут не бачю слів в яких говориться про "Поганого чи доброго Трофімова"! Це ти, зараз, не потемі говориш! Тофік сорі за дискусію не потемі і всі інші! ( Тарас для тебе особливо)!
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пт, 02.03.2007, 20:21 | Повідомлення # 54 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Divas) | (якщо він не за Трофімова, то він проти нас?) | Льоша, попробуй скажи шо в цій фразі не говорится шо Трофімов "бог", чі хтось в цьому роді?????????????????
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Divas | Дата: Пт, 02.03.2007, 20:41 | Повідомлення # 55 |
Чемпіон України
| Quote (МАРКУХА) | Льоша, попробуй скажи шо в цій фразі не говорится шо Трофімов "бог", чі хтось в цьому роді????????????????? | Я говорю, що Омелян не їздить за Трофімова із-за цього спитав таке! Ти зовсім пусте говориш! Про "бога" мови не було! Тарас не придумуй лишнього. І я можу сказати я не казав, що Трофімов "бог", і в такому роді..... і що він такий поганий!
|
|
| |
DarkLight | Дата: Нд, 04.03.2007, 20:27 | Повідомлення # 56 |
Сеньйор
| Quote (Divas) | Мда, ти дуже катигорична! Чи ти просто, як деякі(якщо він не за Трофімова, то він проти нас?). Дивно. Мені здається ти помиляєшся! | Нет, ну при чем тут Трофимов?!?!?! А ошибаюсь я или нет покажет время... Поживем - увидем . . .
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
Divas | Дата: Нд, 04.03.2007, 20:59 | Повідомлення # 57 |
Чемпіон України
| Quote (DarkLight) | А ошибаюсь я или нет покажет время... Поживем - увидем . . . | Ок. Домовились!
Повідомлення відредагував Divas - Нд, 04.03.2007, 21:00 |
|
| |
DarkLight | Дата: Пн, 05.03.2007, 20:27 | Повідомлення # 58 |
Сеньйор
| Divas, Так то лучше, а то чесно говоря не очень приятно
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
Divas | Дата: Пн, 05.03.2007, 21:07 | Повідомлення # 59 |
Чемпіон України
| Quote (DarkLight) | Так то лучше, а то чесно говоря не очень приятно | Не ображайся, просто можливо не досить м'яко сказав!
|
|
| |
Angel | Дата: Вт, 27.03.2007, 23:08 | Повідомлення # 60 |
Юніор
| Я скажу, що досить оптимістичний початок сезону у Карпова... тьфу-тьфу-тьфу. Головне не збавляти швидкості ні Карпову, ні спонсору з матеріальною базою ;-)
Speedway is ever living
|
|
| |