Андрій Карпов
|
|
МАРКУХА | Дата: Ср, 17.01.2007, 13:05 | Повідомлення # 31 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
Статус: Offline
| Quote (klets) | А звідки така впевненість? Чи це просто мрія? | не безпідставна надія
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Voldemarik | Дата: Ср, 17.01.2007, 15:34 | Повідомлення # 32 |
Юніор
Група: Перевірені
| Почему то в него веры больше, чем в "новое" уже старое руководство
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 17.01.2007, 16:59 | Повідомлення # 33 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (Voldemarik) | Почему то в него веры больше, чем в "новое" уже старое руководство | Щє один "патріот"
|
|
| |
Angel | Дата: Сб, 20.01.2007, 21:13 | Повідомлення # 34 |
Юніор
| Quote (klets) | А звідки така впевненість? Чи це просто мрія? | Велике бажання. І до того ж в житті все можливо... як і то що Карпов, надія нашого спідвею, - стане Чемпіоном
Speedway is ever living
|
|
| |
DarkLight | Дата: Нд, 25.02.2007, 20:15 | Повідомлення # 35 |
Сеньйор
| Quote (Angel) | Велике бажання. І до того ж в житті все можливо... як і то що Карпов, надія нашого спідвею, - стане Чемпіоном | Кромне него и некому, так что он просто обязан!
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
Divas | Дата: Нд, 25.02.2007, 22:23 | Повідомлення # 36 |
Чемпіон України
| Quote (DarkLight) | Кромне него и некому, так что он просто обязан! | Ну з цим я просто погоджуюсь, а можливо син Трофімова, Кривун.. . а може сам Омелян (хоч слабо віриться), але побачім як йому піде на користь виступати за Турбіну.
|
|
| |
YEGOR | Дата: Пн, 26.02.2007, 11:02 | Повідомлення # 37 |
Юніор 125
| Quote (Divas) | Ну з цим я просто погоджуюсь, а можливо син Трофімова, Кривун.. . а може сам Омелян (хоч слабо віриться), але побачім як йому піде на користь виступати за Турбіну. | Син Трофимова ще занадто юний, так що це досить дальна перспектива. На сьогоднішній день найбільш реальним претендентом на продовження почину Карпова є Михайло Кривун. Принаймні по тому наскільки хлопець серйозно відноситься до тренувань + нормальна фінансова підтримка. До речі в цьому році у нього є шанс проявити себе на чемпіонаті світу в класі 125 см3. От і побачимо.
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пн, 26.02.2007, 12:15 | Повідомлення # 38 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Я думаю, Омелян ще скаже своє слово!!!!!!!!!Ну, а реально в майбутньому Карпом може попати навіть в ГП
|
|
| |
Divas | Дата: Пн, 26.02.2007, 15:40 | Повідомлення # 39 |
Чемпіон України
| Quote (МАРКУХА) | До речі в цьому році у нього є шанс проявити себе на чемпіонаті світу в класі 125 см3. От і побачимо. | Хотілосьби вірити, що буде підтримка в фінансовом плані, але як я чув то це ще не відомом чи він поїде на ті змагання. Quote (МАРКУХА) | Ну, а реально в майбутньому Карпом може попати навіть в ГП | Ну може і попасти, але більше (мені так здається) він буде "попати" (як ти сказав), покіщо, це не реально в найблищі роки, можливо коли стане старшим.......
|
|
| |
DarkLight | Дата: Вт, 27.02.2007, 12:21 | Повідомлення # 40 |
Сеньйор
| Quote (МАРКУХА) | Я думаю, Омелян ще скаже своє слово!!!!!!!!! | Правда? И Что ж это будет за слово?
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |