Вирішуєте стосунки?
|
|
Divas | Дата: Пт, 02.02.2007, 22:15 | Повідомлення # 41 |
Чемпіон України
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Мені здається оці всі образи, та не досить красиві слова можна написати в приват, а не засоряти тему! Просто не приємно читати! Ви подивіться де ще на форумах вболівальники обливають брудом один одного! Тим більше з одного і того міста! Сумно аж читати!
|
|
| |
maxizh | Дата: Сб, 17.02.2007, 06:51 | Повідомлення # 42 |
Юніор
| Voldemarik, А ты всё не уймёшся!!! Я смотрю у вас там в фотостудии все какие-то нарваные. Что работа нервная?
|
|
| |
Voldemarik | Дата: Сб, 17.02.2007, 09:23 | Повідомлення # 43 |
Юніор
| maxizh, А ты думал! Прийди посид тут целый день. Он Татик и 10 минут выдержать не может.
|
|
| |
Alex_l | Дата: Сб, 17.02.2007, 11:35 | Повідомлення # 44 |
Юніор 125
| плюс к этому ещё и юная поросль Ровенского спидвея чуть-ли не в состоянии аффекта иногда заходит
|
|
| |
fan | Дата: Сб, 17.02.2007, 13:28 | Повідомлення # 45 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Quote (Alex_l) | плюс к этому ещё и юная поросль Ровенского спидвея чуть-ли не в состоянии аффекта иногда заходит | А главный детский тренер не заходит?
|
|
| |
Voldemarik | Дата: Сб, 17.02.2007, 13:53 | Повідомлення # 46 |
Юніор
| уже нет. обиделся
|
|
| |
Alex_l | Дата: Сб, 17.02.2007, 15:03 | Повідомлення # 47 |
Юніор 125
| Quote (fan) | А главный детский тренер не заходит? | а это кто ? кандидатов несколько
|
|
| |
YEGOR | Дата: Пн, 19.02.2007, 21:30 | Повідомлення # 48 |
Юніор 125
| Quote (Voldemarik) | TANK, В отличии от тебя и твоих друзей (Клець, Егор и иже с ними) я свою точку зрения не менял и не буду менять. Я счетаю, что Трофимов и его КОМАНДА (спонсоры, друзья, коллеги) единственный в Ровно может снова возродить спидвей. При чом такой как он должен быть! | Історична довідка. З TANK'ом я особисто не знайомий. Так що ти Вольдемарік, щось плутаєш відносно друзів... А що до решти сказаного, то примітивно мислиш Вольдемарік, дуже примітивно. Хоча, якщо "счетать", то можливо щось в цьому і є...
Повідомлення відредагував YEGOR - Пн, 19.02.2007, 21:31 |
|
| |
Voldemarik | Дата: Пн, 19.02.2007, 21:36 | Повідомлення # 49 |
Юніор
| Quote (YEGOR) | А що решти сказаного, то примітивно мислиш Вольдемарік, дуже примітивно. Хоча, якщо "счетать", то можливо щось в цьому і є... | Главное что ты у нас не примитивный. Ты у нас очень расчётливый и правильно мыслишь. Сегодня одному "мыслишь", завтра другому.
|
|
| |
YEGOR | Дата: Пн, 19.02.2007, 21:41 | Повідомлення # 50 |
Юніор 125
| Quote (Voldemarik) | уже нет. обиделся | А я чув зовсім іншу версію - те, як Вольдемарік вибачення просив, ще й одразу після цього на форумі постирав свою срань, і днів два-три навіть нічого не гадив. Да видно просвітління не на довго вистачило...
|
|
| |