Чемпіонат по крутому віражу
|
|
Kill | Дата: Чт, 04.10.2007, 12:47 | Повідомлення # 1 |
Чемпіон
Група: Перевірені
Статус: Offline
| словом так, скоро зима, спідвея не буде, тому пропоную пограти в компютерний спідвей скидуйте заявки команд у цю тему(3 учасника мінімум, можна і більше). домовляємось в якому інтернет-клубі будемо грати (Хакер сказав, що можна буде в них поставити гру), але можна пробити ще якісь для надійності. кожен платить за себе, але можна буде згодом яка команда програла та і платить потім коли назбирається хочаб команди три-чотири, розробимо календар, узгодимо правила та сетку заїздів (орієнтовно 9-10 заїздів по 2 учасника від команди). і банзай хто ЗА???? Хто піде в мою команду???? СК Монархи...
SK Killers чи SK Monarchs: знайдіть 10 відмінностей?
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Чт, 04.10.2007, 15:50 | Повідомлення # 2 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Kill) словом так, скоро зима, спідвея не буде, тому пропоную пограти в компютерний спідвейскидуйте заявки команд у цю тему(3 учасника мінімум, можна і більше).домовляємось в якому інтернет-клубі будемо грати (Хакер сказав, що можна буде в них поставити гру), але можна пробити ще якісь для надійності. кожен платить за себе, але можна буде згодом яка команда програла та і платить потім коли назбирається хочаб команди три-чотири, розробимо календар, узгодимо правила та сетку заїздів (орієнтовно 9-10 заїздів по 2 учасника від команди).і банзай хто ЗА???? Хто піде в мою команду???? СК Монархи... А я пропоную 15 заїздів або навіть більше! 10 заїздів провести це потрібно пів години максимум і це уже з усіма можливими затримками
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Ср, 10.10.2007, 12:08 | Повідомлення # 3 |
Чемпіон
| Quote (МАРКУХА) А я пропоную 15 заїздів або навіть більше! 10 заїздів провести це потрібно пів години максимум і це уже з усіма можливими затримками це прада 10 заїздів це мало Quote (Kill) і банзай хто ЗА???? Я ЗА МЕНІ МОЖНА ІГРАТЬ З вами?Добавлено (10.10.2007, 12:08) ---------------------------------------------
Quote (Kill) Хто піде в мою команду???? СК Монархи... я можу
Speedway R-THE BEST ! ! !
Повідомлення відредагував juesed - Пт, 05.10.2007, 16:16 |
|
| |
Kill | Дата: Ср, 10.10.2007, 13:54 | Повідомлення # 4 |
Чемпіон
| ну так я не кажу що категорично 10 заїздів, якщо від одної команди 3 гонщика і від другої 3, то якщо попарно розбити одну гонку, то вийде заїздів 12, чим більше гонщиків в команді, тим більше заїздів, але нафіга проводити 20 заїздів?
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 10.10.2007, 23:42 | Повідомлення # 5 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (Kill) ну так я не кажу що категорично 10 заїздів, якщо від одної команди 3 гонщика і від другої 3, то якщо попарно розбити одну гонку, то вийде заїздів 12, чим більше гонщиків в команді, тим більше заїздів, але нафіга проводити 20 заїздів? А звідки ти взяв таку цифру?
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Чт, 11.10.2007, 10:16 | Повідомлення # 6 |
Чемпіон
| я думаю що в районі 12-15 заїздів хватить
|
|
| |
Kill | Дата: Чт, 11.10.2007, 13:37 | Повідомлення # 7 |
Чемпіон
| Quote (juesed) я думаю що в районі 12-15 заїздів хватить ну так ось, якщо 3 гонщика за команду, то вийде 12 заїздів, плюс 13 заїзд два накращі гонщика з команди... так піде? хоча сітку можна завжди піредагувати дивись прикріплення... Добавлено (11.10.2007, 13:37) --------------------------------------------- ну так будуть ще бажаючі???
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Чт, 11.10.2007, 18:57 | Повідомлення # 8 |
Чемпіон
| Quote (Kill) ну так ось, якщо 3 гонщика за команду, то вийде 12 заїздів, плюс 13 заїзд два накращі гонщика з команди... так піде? хоча сітку можна завжди піредагувати дивись прикріплення... Добавлено (11.10.2007, 13:37) --------------------------------------------- ну так будуть ще бажаючі???Прикріплення: 05691413.xls (16 Kb) ну я думаю 2 варіант кращий за перший.
Повідомлення відредагував juesed - Чт, 11.10.2007, 19:07 |
|
| |
ШУРИК | Дата: Чт, 11.10.2007, 20:49 | Повідомлення # 9 |
Сеньйор
| Kill, тобі все не йметься у Мітінг вже награвся????
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Чт, 11.10.2007, 23:17 | Повідомлення # 10 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (ШУРИК) Kill, тобі все не йметьсяу Мітінг вже награвся???? Я з тобою ніби фінал маю провести
|
|
| |