Чемпіонат по крутому віражу
|
|
Divas | Дата: Чт, 18.10.2007, 19:04 | Повідомлення # 21 |
Чемпіон України
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Пропозиція прикольна! ДУмаю вже 1 команда 100% є! Пропозиція: якщо, в тих людей хто буде приймати участь в змаганнях має УКР.ВЕСТ можна по лану грати!
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Чт, 18.10.2007, 20:06 | Повідомлення # 22 |
Чемпіон
| Quote (Divas) Пропозиція прикольна! ДУмаю вже 1 команда 100% є!Пропозиція: якщо, в тих людей хто буде приймати участь в змаганнях має УКР.ВЕСТ можна по лану грати! жаль в мене УТКЦ але по мояме ці дві фірімі обьєднілись ось навіть силка ww.lan зверху ім’я сторінкі Добавлено (Сегодня, 19:57) --------------------------------------------- яле й так по нету можна іграть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!создать сайт по чемпіонаті? Добавлено (Сегодня, 20:06) --------------------------------------------- то коли починаєм набирати команнди
Speedway R-THE BEST ! ! !
Повідомлення відредагував juesed - Чт, 18.10.2007, 20:01 |
|
| |
МАРКУХА | Дата: Чт, 18.10.2007, 20:09 | Повідомлення # 23 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Я думаю шо в мене буде команда тільки не вистачає одного чоловіка(Льош, намек поняв?)
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Divas | Дата: Чт, 18.10.2007, 22:33 | Повідомлення # 24 |
Чемпіон України
| Quote (МАРКУХА) Я думаю шо в мене буде команда тільки не вистачає одного чоловіка(Льош, намек поняв?) Поняв! в ДС розшарь, а саме краще дай диск і я научюсь грати в нього!!! П.С. Булоб краще якби зробили версію СГП2 по мережі!!! Булоб кулллл!!!!!
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Пн, 22.10.2007, 18:39 | Повідомлення # 25 |
Чемпіон
Група: Користувачі
| в мене тоже буде команда, але так само треба ше одного учасника!не робив не тне зміг домовитись про передачу гри, думаю на днях буду мати! Добавлено (Сегодня, 18:39) --------------------------------------------- народ поможіть, гра буде тільки в четвер.хто може дать раніше напишіть - 80967488152, Ігорь.жду!
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Вт, 23.10.2007, 10:37 | Повідомлення # 26 |
Чемпіон
| тянуть з чемпіонатом не треба
|
|
| |
Kill | Дата: Ср, 24.10.2007, 10:59 | Повідомлення # 27 |
Чемпіон
| ну правильно тягнути не потрібно, я так зрозумів уже є 3 команди: Монархи (Кілл, Шурик?, juesed, і його два друга) ? (Маркуха, Дивас, ???) немає заявки взагалі ? (Gomon17, і ще два гонца) немає заявки взагалі пропозиція така: до листопада добираємо команди, можливо ще хтось захоче створити команду, обговорюємо регламент, календар, і на початку листопада почнемо, пропозицію грати по сетці в укрвесті, неодобрюю, хлопці набагато цікавіше зібратись в клубі бахнути пива, і поматюкати один одного в слух дак що давайте пошвидше, три команди на перший чемпіонат це також не мало
SK Killers чи SK Monarchs: знайдіть 10 відмінностей?
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Ср, 24.10.2007, 18:53 | Повідомлення # 28 |
Чемпіон
| Quote (Kill) ну правильно тягнути не потрібно, я так зрозумів уже є 3 команди: Монархи (Кілл, Шурик?, juesed, і його два друга) ? (Маркуха, Дивас, ???) немає заявки взагалі ? (Gomon17, і ще два гонца) немає заявки взагалі пропозиція така: до листопада добираємо команди, можливо ще хтось захоче створити команду, обговорюємо регламент, календар, і на початку листопада почнемо, пропозицію грати по сетці в укрвесті, неодобрюю, хлопці набагато цікавіше зібратись в клубі бахнути пива, і поматюкати один одного в слух дак що давайте пошвидше, три команди на перший чемпіонат це також не мало затримка заключається в тому шо ше нама в мене крутого віража.в четевер приїде тенто і має передать, бо я її в очі не бачив!але заявка буде!
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Пт, 26.10.2007, 10:10 | Повідомлення # 29 |
Чемпіон
| Quote (Kill) juesed, і його два друга ну це не точноДобавлено (Сегодня, 19:07) ---------------------------------------------
Quote (Kill) пропозицію грати по сетці в укрвесті, неодобрюю, хлопці набагато цікавіше зібратись в клубі бахнути пива, і поматюкати один одного в слух Добавлено (Сегодня, 19:08) --------------------------------------------- я думаю можна провести тренувальні зустрічі Добавлено (Сегодня, 10:10) --------------------------------------------- я вже казав що в мене цієї ігри нема але валюсь.......... в понеділок буде
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Пт, 26.10.2007, 10:40 | Повідомлення # 30 |
Чемпіон
| в мене вже сьгодні буде після обіда!думаю ввечері зроблю заявку!
|
|
| |