Трансляція на телеканалі "Сфера ТВ"
|
|
maxizh | Дата: Пн, 19.01.2009, 09:27 | Повідомлення # 61 |
Юніор
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (Gorka) Особливо мені сподобалося, коли він згадував, де раніше в Україні був спідвей, і назвав Сімферополь!!! Бомба! Они там все "мочат". Пока номер один был Гарват. Три минуты послушал и голова чуть не треснула.
|
|
| |
Радар | Дата: Пн, 23.02.2009, 08:44 | Повідомлення # 62 |
Сеньйор
| Кто в пятницу был в студии и что за гонку показывали? Закрутился, не получилось не в пятницу не в субботу посмотреть
|
|
| |
TATIK | Дата: Пн, 23.02.2009, 09:07 | Повідомлення # 63 |
Сеньйор
Група: Администраторы
| Демянков, и гонка с СК ТУРБИНА 2006г., Шатмари супер.
|
|
| |
maxizh | Дата: Вт, 24.02.2009, 07:42 | Повідомлення # 64 |
Юніор
| Quote (TATIK) ... и гонка с СК ТУРБИНА 2006г., Шатмари супер. Шомберский супер!!! Все заезды, вроде хлопнул?
|
|
| |
TOFIK | Дата: Пт, 03.04.2009, 13:22 | Повідомлення # 65 |
Адміністратор
| В п`ятницю 3 квітня о 20:30 на кабельному каналі "Сфера" буде показано інтерв`ю з Володимиром Жуковським,президентом Спідвей Рівне. Запрошуємо всіх до перегляду програми,де темою розмови будуть питання оренди треку, Української ліги спідвею(УЛС) та Польської ліги. speedway-rivne.at.ua
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
Gray | Дата: Пт, 03.04.2009, 16:25 | Повідомлення # 66 |
Сеньйор
| Quote (TOFIK) Запрошуємо всіх до перегляду програми,де темою розмови будуть питання оренди треку, Української ліги спідвею(УЛС) та Польської ліги Яке відношення до усіх цих питань зараз має Жуковський?
Из лесу вышел Кондратий, мой друг Сразу хватил его одноименный недуг
|
|
| |
Gorka | Дата: Ср, 22.04.2009, 14:19 | Повідомлення # 67 |
Юніор 125
| Хто на вихідних дивився передачу "Автоспідвей"? Я так і не зрозумів, для чого Пелешок і Смусь зібрали Філюка, Володимира Трофімова, Григорія Хлиновського, Бориса Горку і ще деяких автомобілістів? Народ-д-д! ПРОСВІТІТЬ!!!
|
|
| |