Спортивний ярмарок
|
|
Stels | Дата: Пн, 09.10.2006, 16:57 | Повідомлення # 21 |
Юніор 125
Група: Перевірені
Статус: Offline
| На рахунок інтерв’ю - працюємо. Я думаю наступний номер буде не менш цікавим ніж теперішній. Планується кілька цікавих інтерв’ю (тьфу-тьфу-тьфу, щоб не зглазить), а загалом, без Вашої (читачів) допомоги, ми нічого не зробимо. Хай, це звучить меркантильно, але кожна куплена газета, це Ваш внесок в її розвиток (кільківсть сторінок, цікавих матеріалів та інтерв’ю). Троха поплачусь, думаєте легко взяти інтерв’ю у Савіна???
Завжди так не буде...
|
|
| |
Uleh | Дата: Пн, 09.10.2006, 17:48 | Повідомлення # 22 |
Юніор 125
| Олексій, думаю що нелегко :) Однак - успішно взято !!! І це радує. Бо щоб не почати в міжсезоння "вити" - думаю вам варто спланувати ці інтерв"ю наперед.
|
|
| |
Severin | Дата: Пн, 09.10.2006, 18:29 | Повідомлення # 23 |
Юніор 125
| Quote (Severin) | Quote (vovan) Але краще передплачувати через "Укрпошту" і вам спокійніше (завжди матимете свіжу інформацію) і нам краще (знатимемо, що є для кого працювати) А коли вона приходить?Чи то пак ЇЇ приносять. | Хотілось би почути відповідь на своє питання. А то, якщо її будуть нести до понеділка, то краще купувати, ніж передплачувати.
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пн, 09.10.2006, 19:56 | Повідомлення # 24 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Де можна взяти попередні номери?
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
FIRE | Дата: Пн, 09.10.2006, 20:24 | Повідомлення # 25 |
Сеньйор
| Хороша газета, передплачу на 2007 рік і друзів заставлю. Добре буде якщо "СЯ" виходитеме щотижднево, так матеріал буде своєчасним, оперативним і актуальним.
|
|
| |
vovan | Дата: Вт, 10.10.2006, 08:45 | Повідомлення # 26 |
Сеньйор
| Severin, На даний час підписаний договір про передплату через Укрпошту, але сам розумієш що це є державна структура і гарантувати своєчасну доставку ніхто не може Тому зараз вирішуємо питання передплати через власну кур’єрську службу з доставкою в офіси фірм під підпис особисто отримувачаДобавлено (10.10.2006, 08:45) --------------------------------------------- МАРКУХА, Можеш прийти в офіс тижневика "Ярмарок оголошень" всі номери не обіцяю але деякі підберу м-н Незележності 3 оф. 303 (біля інтернет-клубу Аркада, мраморні сходи там є вивіска, дзвонити потрібно в домофон скажеш що в Ярмарок тебе впустять
Vovan
|
|
| |
klets | Дата: Вт, 10.10.2006, 10:26 | Повідомлення # 27 |
Чемпіон Європи
| Quote (vovan) | На даний час підписаний договір про передплату через Укрпошту, але сам розумієш що це є державна структура і гарантувати своєчасну доставку ніхто не може | Щира правда, тут він не бреше
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
vovan | Дата: Вт, 10.10.2006, 10:31 | Повідомлення # 28 |
Сеньйор
| klets, А чому твоєї немає в каталогу?
Vovan
|
|
| |
klets | Дата: Вт, 10.10.2006, 10:42 | Повідомлення # 29 |
Чемпіон Європи
| Quote (vovan) | А чому твоєї немає в каталогу? | Якщо хочеш передплатити, то я особисто тобі приноситиму
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
vovan | Дата: Вт, 10.10.2006, 10:48 | Повідомлення # 30 |
Сеньйор
| klets, Добавлено (10.10.2006, 10:48) --------------------------------------------- А якщо серезно?
Vovan
|
|
| |