Чи потрібно заявлятися в російську лігу на наступний сезон
|
|
|
|
Divas | Дата: Сб, 04.11.2006, 09:40 | Повідомлення # 41 |
Чемпіон України
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Ну зрозуміло якщо Трофімов в ОКЧР тільки, а Гайдим тільки в Польській то можуть бути на одному треці,але рано чи пізно буде в них непорозуміння на рахунок трека!
|
|
| |
Gray | Дата: Сб, 04.11.2006, 09:51 | Повідомлення # 42 |
Сеньйор
Група: Администраторы
| Divas, в смысле? Что трек между собой поделить не смогут?
Из лесу вышел Кондратий, мой друг Сразу хватил его одноименный недуг
|
|
| |
тенто | Дата: Сб, 04.11.2006, 10:10 | Повідомлення # 43 |
Чемпіон
| Quote (Divas) | А мені не хочеться щоб трофімов був у РІвному замість Гайдима! Якщо разом то ще якось можна! А якщо ні то хай буде в Червонограді чи в Львові! | Я дивуюсь такому підходу.Є ж такі люди.Дурдом.
Повідомлення відредагував тенто - Сб, 04.11.2006, 10:11 |
|
| |
Divas | Дата: Сб, 04.11.2006, 12:53 | Повідомлення # 44 |
Чемпіон України
| Да мені здається що тільки за трека будуть проблеми! А так буде дві команди то буде класно! Добавлено (04.11.2006, 12:37) --------------------------------------------- Я дивуюсь такому підходу.Є ж такі люди.Дурдом. Тенто В кожного своя думка! Добавлено (04.11.2006, 12:53) --------------------------------------------- А що потрібно щоб попасти на командний кубок світу?????Неможу зрозуміти! Росія попала, ЛАтвія! МИж не гірші!
|
|
| |
Радар | Дата: Сб, 04.11.2006, 18:04 | Повідомлення # 45 |
Сеньйор
| Divas, А що тобі особисто поганого зробив Трофімов? якась в тебе привзятість до нього, чи мені так здається.
|
|
| |
Angel | Дата: Сб, 04.11.2006, 21:15 | Повідомлення # 46 |
Юніор
| Саме головне щоб більше якісного, рівненського спідвею, а хто буде цим заправляти мені до ...
Speedway is ever living
|
|
| |
Divas | Дата: Сб, 04.11.2006, 21:28 | Повідомлення # 47 |
Чемпіон України
| Quote (Divas) | Divas,А що тобі особисто поганого зробив Трофімов? якась в тебе привзятість до нього, чи мені так здається. | Ні притензій зовсім немає! Поганого на мій погляд він нічого не зробив(принаймі поки,що) А проти Трофімова нічого немаю адже якби не він то не булоб спідвея відродженого у рівному!
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 08.11.2006, 00:10 | Повідомлення # 48 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Радар) | А що тобі особисто поганого зробив Трофімов? якась в тебе привзятість до нього, чи мені так здається. | Сергію навіть не пробуй його переконати бо я його вже декілька років не можу думку вправить Та не бійся коли почнется сезон він як завжди буде кумиром Трофа, а Гайдим так і буде Льоша не ображайся та хочеш шось сказать то говори в Скайпі
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
Divas | Дата: Ср, 08.11.2006, 12:36 | Повідомлення # 49 |
Чемпіон України
| Quote (МАРКУХА) | Сергію навіть не пробуй його переконати бо я його вже декілька років не можу думку вправитьТа не бійся коли почнется сезон він як завжди буде кумиром Трофа, а Гайдим так і будеЛьоша не ображайся та хочеш шось сказать то говори в Скайпі | Ну ні Тарас я не був проти Трофімова тимбільше Гайдима! Мені немає різниці хто буде керувати командами,головне щоб був спідвей якісний і дуже захоплюючий! Я за спідвей а хто керує і як керує мені просто ....
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 08.11.2006, 16:33 | Повідомлення # 50 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Divas) | Я за спідвей а хто керує і як керує мені просто .... | По тобі не видно бо коли був Троф то він був мало не Богом, а коли прийшов Гайдим він для тебе став Богом, а Трофа ти не бачив шо він робив і як бо в тебе тільки Гайдим навчив Омеляна і Бородая
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |