Мішкольц-СПС Рівне
|
|
Hooligan | Дата: Чт, 31.07.2008, 20:41 | Повідомлення # 1 |
Юніор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ну які думкі по поводу програшу 50:40?
Курці помирають РАКОМ)))))
|
|
| |
maxizh | Дата: Чт, 31.07.2008, 21:47 | Повідомлення # 2 |
Юніор
Група: Перевірені
| Quote (Hooligan) Ну які думкі по поводу програшу 50:40? Хреновые!!!
|
|
| |
Ассоль | Дата: Пт, 01.08.2008, 12:38 | Повідомлення # 3 |
Юніор 125
| Нашій команді і справді було важко взяти перемогу! Тому що трек угорці підладнали під себе і надіялися на свою перемогу!! Головне, щоб наша команда не впадала у віддчай!! СПС Рівне - М О Л О Д Ц І!!! Так тримати!!
|
|
| |
Hooligan | Дата: Пт, 01.08.2008, 18:52 | Повідомлення # 4 |
Юніор
| Quote (Ассоль) Нашій команді і справді було важко взяти перемогу! Тому що трек угорці підладнали під себе і надіялися на свою перемогу!! Головне, щоб наша команда не впадала у віддчай!! СПС Рівне - М О Л О Д Ц І!!! Так тримати!! Я згідний з твоєю думкою, Ассоль, будемо боротися в плей-офф
Курці помирають РАКОМ)))))
|
|
| |
speedway104 | Дата: Пт, 01.08.2008, 19:33 | Повідомлення # 5 |
Юніор 125
| Some pictures from the match Speedway Miskolc - Speedway Rivne: [url=http://speedway104.hu/component/option,com_zoom/Itemid,34/catid,106/]http://speedway104.hu/component/option,com_zoom/Itemid,34/catid,106/[/url]
|
|
| |
Orest | Дата: Сб, 02.08.2008, 23:51 | Повідомлення # 6 |
Юніор 125
| команди завжди готують доріжку під себе ... чи може це відкриття ??? Просто "Мішкольц" був більше вмотивований на такий результат і там все ж свої їздять у себе. На мій погляд у плей-офф з "Мішкольцем" шансів мало.
Орест
|
|
| |
TANK | Дата: Нд, 03.08.2008, 16:27 | Повідомлення # 7 |
Юніор 125
| Quote (Orest) На мій погляд у плей-офф з "Мішкольцем" шансів мало. Ти свій погляд залиши при собі і будеш його диктувати комусь іншому. Так прикро що програли, али ми вже у плей-офф - і зараз це головне!!!!
За чесний і видовищний СПІДВЕЙ!!!
|
|
| |
Orest | Дата: Вт, 05.08.2008, 11:51 | Повідомлення # 8 |
Юніор 125
| Quote (TANK) Ти свій погляд залиши при собі і будеш його диктувати комусь іншому. я його выдверто висловлюю тут, бо ж на іншому сайті вашу кантору аж коробить ... ясно, що правда матка оченята ріже ... але треба терпіти і думати, що робити, а не тупо огризатися.
Орест
|
|
| |
Ассоль | Дата: Ср, 06.08.2008, 09:12 | Повідомлення # 9 |
Юніор 125
| Quote (Orest) я його выдверто висловлюю тут, бо ж на іншому сайті вашу кантору аж коробить ... ясно, що правда матка оченята ріже ... але треба терпіти і думати, що робити, а не тупо огризатися. мені здається від твоєї думки чи інших людей все рівно нічого не зміниться..а грубити тут один одному і огризатися це діло не вдячне)) так що нам всім залишається підтримувати нашу команду і надіятися на краще!!!
|
|
| |