Рівне - Кросно
|
|
TANK | Дата: Вт, 03.06.2008, 09:58 | Повідомлення # 51 |
Юніор 125
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Quote (Bogdan) А, взагалі-то, треба все погане забути і радіти, що рівенська команда ВИГРАЛА!!! І повірте, що не так вже катастрофічно важливо, що їздять леги, але команда все-таки РІВЕНСЬКА, і у всіх протоколах зазначено, що УКРАЇНСЬКА команда виграла, а не так як деякі "умніки" пишуть польсько-чесько-російська.... +1 Мені також в принципі байдуже що там поливають, але шановні може статися таке що в наступному році ми будемо в І лізі от тоді я б хотів послухати, що ви б заспівали - фарт, повезло,...а потім(так як і зараз) при кожній програній гонці брудом поливали але завжди так не буде!!!!
За чесний і видовищний СПІДВЕЙ!!!
|
|
| |
fun-fan | Дата: Вт, 03.06.2008, 15:21 | Повідомлення # 52 |
Юніор 125
Група: Перевірені
| Червински показал себя не плохо, но посмотрите какие были соперники? Червинскому был один достойный соперник Янош и тот упал в борьбе с Гузаевым. Впечатления как от гонщика экстралиги от Червинского - грустные. Я думаю, что время заездов доказало бы мое мнение... К сожалению никто не выложил хоронометраж.
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Вт, 03.06.2008, 19:00 | Повідомлення # 53 |
Чемпіон
| як для мене Червніські відїздив непогано,якби не падіння у 3 заїзді то приніс би 15 пунктів...
Speedway R-THE BEST ! ! !
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Вт, 03.06.2008, 19:04 | Повідомлення # 54 |
Чемпіон
| Quote (fun-fan) Червински показал себя не плохо, но посмотрите какие были соперники? Червинскому был один достойный соперник Янош и тот упал в борьбе с Гузаевым. Впечатления как от гонщика экстралиги от Червинского - грустные. Я думаю, что время заездов доказало бы мое мнение... К сожалению никто не выложил хоронометраж. ну что надо било и доказать.и в етой ситуации придули как покритиковать.вот его время: 67.7 70.0 68.1 68.0 Лучшее время гонки у Франкува - 67.4
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Вт, 03.06.2008, 19:08 | Повідомлення # 55 |
Чемпіон
| Quote (Gomon17) Лучшее время гонки у Франкува - 67.4 це було в 11 заїзді !Де наші виграли 5:1 (Франкув,Кус,Лукашевич,Друхняк)
|
|
| |
Bogdan | Дата: Вт, 03.06.2008, 22:55 | Повідомлення # 56 |
Юніор
| Gomon17, Пиши краще по-українськи, в тебе це краще виходить....
http://www.smanager.pl
|
|
| |
fun-fan | Дата: Вт, 03.06.2008, 23:34 | Повідомлення # 57 |
Юніор 125
| Quote (Gomon17) 67.770.068.168.0Лучшее время гонки у Франкува - 67.4 а где берешь хронометраж?
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Ср, 04.06.2008, 00:14 | Повідомлення # 58 |
Чемпіон
| Quote (Bogdan) Пиши краще по-українськи, в тебе це краще виходить.... ок Quote (fun-fan) а где берешь хронометраж? Мені його приносять після кожного заїзду і тоді я його вписую в протокол змагань
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
fun-fan | Дата: Ср, 04.06.2008, 23:07 | Повідомлення # 59 |
Юніор 125
| вот это да!!!! вот что написали на http://irgiz.narod.ru/2008/06/2008jun06.html Поляки остались крайне недовольны поездкой в Ровно. Не только потому, что проиграли. По их мнению, хозяева не смогли должным образом организовать проведение гонки. В частности, недоумение гостей вызвало состояние дорожки, из-за чего происходило много падений, и то, что вопреки рекомендациям главного судьи она не поправлялась в перерывах между заездами. Они также посетовали на поведение болельщиков, организацию связи с судьей и количество времени, в течение которого готовился итоговый протокол. Тем не менее, команда Ровно одержала еще одну победу. В составе хозяев отличились Мариуш Франкув (11) и Збигнев Червински (12). Десять очков набрал Александр Косолапкин и 7+1 Алексей Гузаев.
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Чт, 05.06.2008, 09:27 | Повідомлення # 60 |
Чемпіон
| http://speedway.pp.net.ua/photo/51-0-1705 ось фото яке доводить що Франкув не брав фальстарт ,а що не спрацювала стартова машина!
|
|
| |