Рівне - Кросно
|
|
DarkLight | Дата: Ср, 21.05.2008, 19:59 | Повідомлення # 1 |
Сеньйор
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Думаю, в этот раз про победу можно говорить гораздо более смело
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
mikerivne | Дата: Ср, 21.05.2008, 20:06 | Повідомлення # 2 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Ya nadiusy sho na cey raz povinni vigraty. Timbilyshe vdoma. Uspihu Vepram
|
|
| |
Kompromis | Дата: Пт, 23.05.2008, 17:45 | Повідомлення # 3 |
Юніор 125
| Варто прийти і підтримати команду!!!))))))
Я вірю в БОГА!!! і наше діло праве...
|
|
| |
Roma-Boma | Дата: Пт, 23.05.2008, 19:49 | Повідомлення # 4 |
Чемпіон
| виграють 100 %
Speedway R-THE BEST ! ! !
|
|
| |
Orest | Дата: Нд, 25.05.2008, 12:43 | Повідомлення # 5 |
Юніор 125
| команда - це тоді, коли там їдять наші хлопці ... ростуть свої гонщики ... а тут просто чиста комерція і нічого більше - експлуатація бренду спідвею і глядачів ... про мене намає на що дивитися.
Орест
|
|
| |
Zu_br | Дата: Нд, 25.05.2008, 18:00 | Повідомлення # 6 |
Юніор 125
| Quote (Orest) це тоді, коли там їдять наші хлопці ... ростуть свої гонщики ... коли є техніка, механік, тренер, натяк на бюджет,..На мою думку , це називається - клуб...... а так просто гурток "СПС" (Сам-По-Собі)
Повідомлення відредагував Zu_br - Нд, 25.05.2008, 18:08 |
|
| |
Roma-Boma | Дата: Пн, 26.05.2008, 09:22 | Повідомлення # 7 |
Чемпіон
| Quote (Orest) команда - це тоді, коли там їдять наші хлопці ... ростуть свої гонщики ... а тут просто чиста комерція і нічого більше - експлуатація бренду спідвею і глядачів ... про мене намає на що дивитися. Мені також недовподоби що в команді є українці ,а їздять самі легіонари,але на моя думку всеодно потрібно прийти і підтримати....
Speedway R-THE BEST ! ! !
|
|
| |
ШУРИК | Дата: Пн, 26.05.2008, 12:55 | Повідомлення # 8 |
Сеньйор
| Roma-Boma, все питання в тому, які задачі перед клубом і гонщиками. Показати результат і здобувати перемоги (чим зараз намагається займатися СПС), чи ростити молодь, але про результат - забути, думаю не багато вболівальників спідвею прийшло б дивитися на гонку, де в складі були б Бородай, Колодій і 6 юніорів... Згадайте хоча б приїзд в Рівне Меткору, і чим ця команда закінчила, хоча її спосіб існування чимось нагадував наш...
|
|
| |
Orest | Дата: Пн, 26.05.2008, 21:45 | Повідомлення # 9 |
Юніор 125
| на всякий випадок варто задуматися кого підтримати??? Чужих заробітчан ??? Я не бачу жодної перспективи для цієї команди ... може десь її гонщики ще їздять ??? Може її кервник чогось вартує у світі спідвею ... ??? До речі той самий Бородай не дуже хоче їздити за СПС ... Я розумію ... можна сказати ми підтримуємо спідвей ... пафосно ... патріотично ... а де був пафос і патріотизм у 2005 чи 2007 ... ??? Добавлено (26.05.2008, 21:45) --------------------------------------------- те, що зараз робиться просто перетягування канатів і втрати для рівненського спідвею - однозначно.
Орест
|
|
| |
Sam | Дата: Вт, 27.05.2008, 00:28 | Повідомлення # 10 |
Юніор 125
| То тобі на ЧУ.Але й там перемагають заробітчани.Лишається DVD Без заробітчан ні одна з рівненських команд не показувала пристойних результатів.Забери з Шахтаря гастрабайтерів чи були б ці перемоги ? В слідуючому році ціла група українських юніорів переходять в розряд дорослих, заміни немає.ЧУ юн. можна не проводить, або як 125 між заїздами ЧУ дорослих.Хіба в росіян криза заставить знятись ще 1-2 клуби .
Повідомлення відредагував Sam - Вт, 27.05.2008, 00:35 |
|
| |