Чи потрібний рівненській команді фан-сектор
|
|
|
|
sanek57 | Дата: Сб, 20.01.2007, 16:35 | Повідомлення # 51 |
Сеньйор
Група: Перевірені
Статус: Offline
| А за кого вболіватимете 1 травня? Адже в складі рівненської команди і в складі команди гостей може бути всього (в СКТ) і аж (в СТМК) по 4 гонщика з нашого міста.
sanek57
|
|
| |
тенто | Дата: Сб, 20.01.2007, 17:20 | Повідомлення # 52 |
Чемпіон
| Quote (sanek57) | А за кого вболіватимете 1 травня? Адже в складі рівненської команди і в складі команди гостей може бути всього (в СКТ) і аж (в СТМК) по 4 гонщика з нашого міста. | Отож бо й воно,що може бути.
|
|
| |
sanek57 | Дата: Чт, 15.03.2007, 10:22 | Повідомлення # 53 |
Сеньйор
| Вже пора продавати абонементи на всі змагання, які будуть проводити всі спідвейні команди, в томучислі і на товариські зустрічію Може помиряться і об"єднаються в єдину світового рівня команду?!
sanek57
|
|
| |
TATIK | Дата: Чт, 15.03.2007, 12:31 | Повідомлення # 54 |
Сеньйор
Група: Администраторы
| Ага, під прапором УНР.
|
|
| |
YEGOR | Дата: Чт, 15.03.2007, 15:01 | Повідомлення # 55 |
Юніор 125
| Quote (sanek57) | Вже пора продавати абонементи на всі змагання, які будуть проводити всі спідвейні команди, в томучислі і на товариські зустрічію Може помиряться і об"єднаються в єдину світового рівня команду?! | Навіть якщо гіпотетично уявити, що всі найкращі на сьогодняшній день гонщики України об'єднаються, то цій команді не факт чи самотужки без легіонерів вдасться в 1 польску лігу пробитись, а в ОКЧР максимум 4 місце на сьогодняшній день світить. А ти про світовий рівень....
|
|
| |
YOJ-ZVER | Дата: Пт, 16.03.2007, 11:09 | Повідомлення # 56 |
Юніор 125
| Фан-сектор - це було б ... серйозно, так би мовити. "Внушитєльно". Так шо я однозначно "за"
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пт, 16.03.2007, 17:44 | Повідомлення # 57 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (YOJ-ZVER) | Фан-сектор - це було б ... серйозно, так би мовити. "Внушитєльно". Так шо я однозначно "за" | Прекрасно, хоч один однозначно "за"
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
DarkLight | Дата: Пт, 16.03.2007, 21:15 | Повідомлення # 58 |
Сеньйор
| Quote (YOJ-ZVER) | Фан-сектор - це було б ... серйозно, так би мовити. "Внушитєльно". Так шо я однозначно "за" | А по-мойму, не один настоящий фанат не изменит сектору на котором привык сидеть, и я не думаю, что однозначно можно будет выбрать лучший сектор!
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
Divas | Дата: Пт, 16.03.2007, 23:39 | Повідомлення # 59 |
Чемпіон України
| Quote (DarkLight) | будет выбрать лучший сектор! | Не в тому розумінні кращий, чи не кращий, а в тому розумінні,що цей вибраний сектор, поєднавби людей які б заряджалиби своїми кричалками, великою кількістю прапорів, інших, і допомагалиби, ще більше, нашим гонщикам,перемогти.
|
|
| |
Uleh | Дата: Сб, 17.03.2007, 09:37 | Повідомлення # 60 |
Юніор 125
| Фан-сектор потрібен звичайно. Подивіться на футбол. В деяких містах не те шо фан-сектор, а фан-стадіон - "Ліверпуль", "Селтік"... Фан-сектори є кругом. Хто дивився в середу Кубок УЄФА Байер-Ланс, той міг помітити, що практично у всіх глядачів були прапорці червоно-білі - виглядало дуже гарно. Якщо знайдеться фанів зі 50 - то це вже добре. Надалі доведеться самим виготовити атрибутику, придумати речівки - і починати процес
|
|
| |