СК Трофимов в Міжнаціональній лізі
|
|
TOFIK | Дата: Нд, 05.11.2006, 21:06 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Пропоную в цій темі обговорювати, все, що пов'язане з ... назвою теми
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
Радар | Дата: Нд, 05.11.2006, 21:06 | Повідомлення # 2 |
Сеньйор
Група: Перевірені
| На сайті СКТ http://www.speedway.rv.ua/index.php?name=News&op=showmessage&mid=9
|
|
| |
Divas | Дата: Пн, 06.11.2006, 15:54 | Повідомлення # 3 |
Чемпіон України
| Трофимов добре робить, що заявився тим більще що в нього є спонсор! ШАнси в нього є, але мені здається максимум 5 місце,і буде нагнадувати своєю командою 2003 рік перший рік у міжнаціональній лізі!! Но це такий прогнозх адже навіть ні складу ні яка техніка у нього в команді я незнаю! Можливо я ще зміню свою думку!
|
|
| |
Mc7 | Дата: Пн, 06.11.2006, 21:15 | Повідомлення # 4 |
Юніор
| Цікаво, яка буде назва команди, яку виставлятиме СКТ у рос. лізі.
|
|
| |
Angel | Дата: Пн, 06.11.2006, 23:25 | Повідомлення # 5 |
Юніор
| Quote (Mc7) | Цікаво, яка буде назва команди, яку виставлятиме СКТ у рос. лізі. | Назва назвою, а саме головне хто буде захищати кольори команди Трофімова. Ну дуже вже мені цікаво
Speedway is ever living
|
|
| |
Divas | Дата: Вт, 07.11.2006, 10:31 | Повідомлення # 6 |
Чемпіон України
| Quote (Angel) | Назва назвою, а саме головне хто буде захищати кольори команди Трофімова. Ну дуже вже мені цікаво | НУ він, Полюховичь. І якщо команда Україна-Рывне невпорається з різними проблемами то багато гонщикыв із неї!
|
|
| |
VanyaS | Дата: Вт, 07.11.2006, 14:22 | Повідомлення # 7 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Головне, що в тій команді не буде таких керівників і тренерів аматорів-придурків-невдах як в "Україні", а в Трофімова все вийде, головне щоб палки в колеса не сунули тіж самі придурки!
Повідомлення відредагував TOFIK - Вт, 07.11.2006, 14:43 |
|
| |
МАРКУХА | Дата: Вт, 07.11.2006, 17:21 | Повідомлення # 8 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (Angel) | Назва назвою, а саме головне хто буде захищати кольори команди Трофімова. Ну дуже вже мені цікаво | Ну взагаліто небагато хто і може Гайдим- у нього взагаліто своя команда Марко - навряд взагалі буде їздити Колодій - ще по дружбі покатаєтся Шатмарі - все можливо Бородай - ще не доріс та може ще його і Гайдим не пустить
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
vlado | Дата: Вт, 07.11.2006, 18:00 | Повідомлення # 9 |
Юніор 125
| Ну взагаліто небагато хто і може Гайдим- у нього взагаліто своя команда Марко - навряд взагалі буде їздити Колодій - ще по дружбі покатаєтся Шатмарі - все можливо Бородай - ще не доріс та може ще його і Гайдим не пустить -------------------------------------------------------------------------------- nu ya bu skazal chto rassushdeniya zrelue, no nushno imety v vidu rospizdyaev - tipashukovskogo, i podobnuch emu ............
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Вт, 07.11.2006, 19:08 | Повідомлення # 10 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (vlado) | nu ya bu skazal chto rassushdeniya zrelue, no nushno imety v vidu rospizdyaev - tipashukovskogo, i podobnuch emu ............ | А шо там з ними вони просто приповзуть до того хто буде при владі тай усе
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |