Мемориал памяти Чемпиона Европы И.Марка
|
|
YOJ-ZVER | Дата: Вт, 09.10.2007, 16:18 | Повідомлення # 91 |
Юніор 125
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (cazar007) Стосовно дружини Марка, то вона залишилась задоволена і після гонки досить щиро подякувала організаторам - Ветеранам мотоспорту Рівненщини (Організаторів Ірина вибирала сама) за проведену гонку, та і зібрані гроші дійсно були передані їй а не ВАСІ. А що до Трофімова, то замість того щоб вшанувати пам'ять свого колеги та друга (принаймні він так стверджував) він вибрав гонку в Червонограді.(боявся дівчатам програти, а точніше там більше очок міг набрати, а відповідно і більше ГРОШЕЙ накосити) Крім того погроза Штрафу за участь в Меморіалі була об’явлена всім гонщикам Урагану, Що честь і хвала тим хто не злякались цих погроз, і надіюсь що Трофімов + (його дружина в закритому парку) блефували і ніяких "санкцій" не буде. И апельсинки там наколотые, и валянки американские в закрытом парке стоят в ряд...
|
|
| |
Crazy | Дата: Вт, 09.10.2007, 17:19 | Повідомлення # 92 |
Юніор
Група: Користувачі
| А Стефани и Бах пара
|
|
| |
maxizh | Дата: Вт, 09.10.2007, 19:30 | Повідомлення # 93 |
Юніор
| Quote (cazar007) Стосовно дружини Марка, то вона залишилась задоволена і після гонки досить щиро подякувала організаторам - Ветеранам мотоспорту Рівненщини (Організаторів Ірина вибирала сама) за проведену гонку, та і зібрані гроші дійсно були передані їй а не ВАСІ. А що до Трофімова, то замість того щоб вшанувати пам'ять свого колеги та друга (принаймні він так стверджував) він вибрав гонку в Червонограді.(боявся дівчатам програти, а точніше там більше очок міг набрати, а відповідно і більше ГРОШЕЙ накосити) Крім того погроза Штрафу за участь в Меморіалі була об’явлена всім гонщикам Урагану, Що честь і хвала тим хто не злякались цих погроз, і надіюсь що Трофімов + (його дружина в закритому парку) блефували і ніяких "санкцій" не буде. Ну то что Трофимов сделал бы гонку не хуже, то это 100%. Женщины отсутствовалиб верняк!!! А насчёт денег, "честно переданых" семье Марко, пусть скажет кто-то особо приближённый. Чего-то не верится в порядочность Васи "Красного".
|
|
| |
klets | Дата: Вт, 09.10.2007, 20:54 | Повідомлення # 94 |
Чемпіон Європи
| Quote (maxizh) Ну то что Трофимов сделал бы гонку не хуже, то это 100%. Женщины отсутствовалиб верняк!!! А насчёт денег, "честно переданых" семье Марко, пусть скажет кто-то особо приближённый. Чего-то не верится в порядочность Васи "Красного". Я всегда знал, что Жуковские были на стороне Трофимова, даже осенью 2005-го!
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
maxizh | Дата: Вт, 09.10.2007, 21:32 | Повідомлення # 95 |
Юніор
| Скажи прямо, Олег, ты остался в восторге от последней гонки? Или долю от Васи получаеш? Добавлено (09.10.2007, 21:32) ---------------------------------------------
Quote (klets) Я всегда знал, что Жуковские были на стороне Трофимова, даже осенью 2005-го! Поверь, в отличии от Жуковского старшего, я никогда не пытался стать лютым врагом Трофимова. Я вырос на его глазах и в его доме бывал неоднократно. Харить его мне совесть не позволит.
|
|
| |
TANK | Дата: Вт, 09.10.2007, 21:51 | Повідомлення # 96 |
Юніор 125
| Quote (klets) організацію гонки потрібно було доручити Трофімову і тоді б всі гроші та пі-ар зібрав не Вася, а Володя... Я не прихильник ні того ні того!!!Вони обидва хороші фле не треба так радикально все оцінювати! Тим більше що гонка була супнр!!!!!Добавлено (09.10.2007, 21:51) ---------------------------------------------
Quote (maxizh) Ну то что Трофимов сделал бы гонку не хуже, то это 100%. Женщины отсутствовалиб верняк!!! Да Вова не доварив би запросити датчан!!! Краще друголігових поляків-дешево і без мороки!!!!
За чесний і видовищний СПІДВЕЙ!!!
|
|
| |
Voldemarik | Дата: Вт, 09.10.2007, 21:58 | Повідомлення # 97 |
Юніор
| Quote (klets) Я вважаю, що що організацію гонки потрібно було доручити Трофімову і тоді б всі гроші та пі-ар зібрав не Вася, а Володя... Нецензурна лексика ЗЫ. Это не про Васю с Володей, не подумай. Добавлено (09.10.2007, 21:58) --------------------------------------------- Quote (TANK) Тим більше що гонка була супнр!!!!! О! самое то слово ^_^
Повідомлення відредагував TOFIK - Вт, 09.10.2007, 22:23 |
|
| |
maxizh | Дата: Вт, 09.10.2007, 22:12 | Повідомлення # 98 |
Юніор
| Quote (TANK) Да Вова не доварив би запросити датчан!!! Краще друголігових поляків-дешево і без мороки!!!! Нееет!!! Не просто датчан, а скандинавские девушки. Понравились? Симпотичные, спору нет. Да только украиночки красивее будут. Quote (TANK) Тим більше що гонка була супнр!!!!! Ну и чем она была супер? Ни борьбы, ни дорожки где можно боротся, даже кофе и то одна бабулька на весь стадион делала.
|
|
| |
Divas | Дата: Вт, 09.10.2007, 22:22 | Повідомлення # 99 |
Чемпіон України
| Quote (maxizh) Нецензурна лексика Voldemarik, Прошу тебе не вживай матів, мені не приємно читати пости дорослого і таку гидоту... Буду дуже вдячний.
Повідомлення відредагував TOFIK - Вт, 09.10.2007, 22:24 |
|
| |
Y_13 | Дата: Вт, 09.10.2007, 22:46 | Повідомлення # 100 |
Юніор 125
| Може хтось сказати як достати відео із цієї гонки пліз скажіть!!
|
|
| |