Особистий Чемпіонат України, ІІ етап
|
|
TOFIK | Дата: Вт, 24.07.2007, 16:02 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| 27 липня в м.Червоноград на мотореку "Гірник" відбудеться ІІ етап особистого чемпіонату України серед дорослих. Приймають участь спортсмени з Червонограда, Львова, Рівного, Полтави та Криму. Початок змагань о 18.00. Квитки: дорослі 12 грн, дитячі - 5 грн
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Вт, 24.07.2007, 22:13 | Повідомлення # 2 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (TOFIK) 27 липня в м.Червоноград на мотореку "Гірник" відбудеться ІІ етап особистого чемпіонату України серед дорослих. Приймають участь спортсмени з Червонограда, Львова, Рівного, Полтави та Криму. Початок змагань о 18.00. Квитки: дорослі 12 грн, дитячі - 5 грн Толь, а є точніше склад учасників змагань бо не знати чі їхати на нього після таких гонок в Лєшно чі боротьби взагалі не буде
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
TATIK | Дата: Вт, 24.07.2007, 22:46 | Повідомлення # 3 |
Сеньйор
| Треба їздити , на українські гонки і особливо в Червоноград. А склад дуже цікаво взнати...
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 25.07.2007, 10:56 | Повідомлення # 4 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (TATIK) Треба їздити , на українські гонки і особливо в Червоноград. А склад дуже цікаво взнати... Якщо переможця можна сказати ще перед початком гонки, а тим більше якщо гонка буде не цікава по складу учасників то навіщо тоді їхати, якщо в Рівному то ще можна сходити, а так ще додатково гроші викинути на не цікаву гонку
|
|
| |
TATIK | Дата: Ср, 25.07.2007, 11:30 | Повідомлення # 5 |
Сеньйор
| Мені в Червонограді завжди всі гонки цікаві і особливо атмосфера , і на трибунах і взагалі на треці .
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 25.07.2007, 11:56 | Повідомлення # 6 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (TATIK) Мені в Червонограді завжди всі гонки цікаві і особливо атмосфера , і на трибунах і взагалі на треці . Я в Лєшно більше гонок бачів ніж в Червонограді
|
|
| |
1210 | Дата: Пт, 27.07.2007, 11:22 | Повідомлення # 7 |
Юніор 125
Група: Перевірені
| To tu matoruy Добавлено (27.07.2007, 11:22) --------------------------------------------- To tu matoruy
LOTOS GDANSK THE BEST TEAM IN THE WORLD
|
|
| |
TATIK | Дата: Пт, 27.07.2007, 12:13 | Повідомлення # 8 |
Сеньйор
| Quote (МАРКУХА) Я в Лєшно більше гонок бачів ніж в Червонограді Да, я в Лєшно бачив на одну гонку менше ніж ти , зате по Червонограду майбуть я попереду, так що 1:1
|
|
| |
ШУРИК | Дата: Пт, 27.07.2007, 15:09 | Повідомлення # 9 |
Сеньйор
Група: Перевірені
| ну є в когось склади??? а он-лайн буде???
|
|
| |
Gray | Дата: Пт, 27.07.2007, 17:46 | Повідомлення # 10 |
Сеньйор
| 1. Огородник Станислав ("СКТ") 2. Гайковский Александр ("Ска-Спидвей" (Львов)) 3. Синьковский Андрей ("Шахтёр" (Червоноград)) 4. Мудрак Андрей ("Шахтёр") 5. Миронов Николай ("Шахтёр") 6. Федык Пётр ("Шахтёр") 7. Савицкий Тарас ("СКА-Спидвей") 8. Марчук Владимир ("СКА-Спидвей") 9. Досаев Олег (АР Крым) 10. Петрий Андрей ("СКА-Спидвей") 11. Тейгал Владимир ("Хадлей-Украина" (Червоноград)) 12. Сироватко Юрий ("СКТ") 13. Полюхович Ярослав ("СКТ")
Из лесу вышел Кондратий, мой друг Сразу хватил его одноименный недуг
|
|
| |