Чт
25.04.2024
18:45

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: МАРКУХА  
СПІДВЕЙ-ФОРУМ » СПІДВЕЙ В УКРАЇНІ » Сезон 2009 » КАСКАД - ЛОКОМОТИВ (01.11.2009 Закриття спідвейного сезону)
КАСКАД - ЛОКОМОТИВ
FIREДата: Чт, 29.10.2009, 08:56 | Повідомлення # 1
Сеньйор
Група: Перевірені
Повідомлень: 207
Репутація: 5
Статус: Offline
1 листопада на оновленому рівненському стадіоні технічних видів спорту пройде гонка, присвячена 50-річчю рівненського спідвею. Суперником СК «Каскад» буде «Локомотив» (Даугавпілс). Про це ЗІКу повідомили 28 жовтня у СК «Каскад».
Латвійська команда у цьому сезоні стала срібним призером першої польської ліги. На жаль, не всі гонщики обох команд зможуть взяти участь у гонці, деякі спортсмени вже відпочивають вдома, поставивши свої мотоцикли до нового сезону. Однака кістяк команди з Даугавпілса все ж дав згоду на приїзд до Рівного. Якщо не завадить погода, початок гонки заплановано на 13.00.
Гонка пройде за польською сіткою заїздів. Для цього «Локомотив» буде доукомплектований декількома гонщиками. У складі «Каскада» можна буде побачити одного з героїв фіналу КЕЧ-2009 року в Торуні, що захищав кольори «Каскада»,чемпіона Польщі 2009 Рафала Добруцького, а також росіянина Сергія Даркіна, котрий разом із Семеном Власовим допомогли у цьому сезоні угорському клубу з Мішкольца увійти в першу польську лігу. Ще одним «легіонером» у складі рівненської команди стане Марцін Ремпала, що виступає у цьому сезоні за польський клуб з міста Рибнік (перша польська ліга.)
Попередні склади команд:
Локомотив (Даугавпілс): Андрій Корольов, Кястас Пуоджукс, Вячеслав Гируцький, Максим Богданов, Томаш Ремпала, Віталій Лисак, Павло Кондратюк.
Каскад (Рівне): Олександр Бородай, Ілля Бондаренко, Сергій Даркін, Марцин Ремпала, Рафал Добруцкі, Михайло Онешко, Володимир Колодій (мл.),Володимир Омельян.

По прогнозу погоди на неділю 01.11.2009 вдень температура -2 -3 !!! surprised Бути чи не бути гонці ???
Крім бортів, треба ще підігрів доріжки! biggrin

 
СПІДВЕЙ-ФОРУМ » СПІДВЕЙ В УКРАЇНІ » Сезон 2009 » КАСКАД - ЛОКОМОТИВ (01.11.2009 Закриття спідвейного сезону)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: