Один спідвейний сайт
|
|
Nazarulfik | Дата: Нд, 24.02.2008, 21:16 | Повідомлення # 1 |
Юніор 125
Група: Користувачі
Статус: Offline
| висловлюйте свої "ЗА" і "ПРОТИ", пропозиції і ідеї про 1 толковий спідвейний сайт, на якому можна знайти багато корисної і цікавої інформації...
|
|
| |
@LX | Дата: Нд, 24.02.2008, 21:50 | Повідомлення # 2 |
Юніор 125
| Quote (Nazarulfik) висловлюйте свої "ЗА" і "ПРОТИ", пропозиції і ідеї про 1 толковий спідвейний сайт, на якому можна знайти багато корисної і цікавої інформації... Информация- irgiz.narod.ru Форум- forum.speedway.ru, И НЕ НАДО ПРИДУМЫВАТЬ ВЕЛОСИПЕД!
|
|
| |
Nazarulfik | Дата: Пн, 25.02.2008, 09:18 | Повідомлення # 3 |
Юніор 125
| Quote (@LX) Информация- irgiz.narod.ruФорум- forum.speedway.ru,И НЕ НАДО ПРИДУМЫВАТЬ ВЕЛОСИПЕД! причому російськи сайти до українських? irgiz.narod.ru яке відношення він має до укр. спідвею? моя думка, що сайт 100% має бути українським.
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Пн, 25.02.2008, 10:43 | Повідомлення # 4 |
Чемпіон
| Quote (Nazarulfik) причому російськи сайти до українських? irgiz.narod.ru яке відношення він має до укр. спідвею? моя думка, що сайт 100% має бути українським. Хочеться уточнити, ти маеш на увазі щоб хтось создав супер сайт і всі сиділи там,чи щоб всі сиділи тут???
Зізнатися у своїй неправоті – це стати розумнішим ніж був до цього.
|
|
| |
Nazarulfik | Дата: Пн, 25.02.2008, 12:01 | Повідомлення # 5 |
Юніор 125
| Gomon17, думаю поки щоб всі сиділи тут і наповнювали ЦЕЙ сайт.. а супер сайт може з'явитись пізніше...
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Пн, 25.02.2008, 15:04 | Повідомлення # 6 |
Чемпіон
| Quote (Nazarulfik) думаю поки щоб всі сиділи тут і наповнювали ЦЕЙ сайт тоді для чого взагалі сайт??? - цим повинен займатись модер чи адмін!!!Добавлено (25.02.2008, 15:04) --------------------------------------------- і кожен мае право вибору: чи йому сидіти на цьому сайті чи на іншому,чи взагалі на всіх!!!!!!!
|
|
| |
Nazarulfik | Дата: Пн, 25.02.2008, 17:33 | Повідомлення # 7 |
Юніор 125
| Quote (Gomon17) тоді для чого взагалі сайт??? не бачу логіки в питанні... Quote (Gomon17) цим повинен займатись модер чи адмін!!! я модера щось взагалі не бачу Quote (Gomon17) і кожен мае право вибору: чи йому сидіти на цьому сайті чи на іншому,чи взагалі на всіх!!!!!!! не спорю, але цей більш розкручений... більше людей знають саме його!
|
|
| |
Gomon17 | Дата: Пн, 25.02.2008, 20:10 | Повідомлення # 8 |
Чемпіон
| Quote (Nazarulfik) не бачу логіки в питанні... ну як може бути цікавим сайт,який ти сам повинен наповнювати інформаціею,ти повинен зайти і прочитати те шо цікавить!!! Quote (Nazarulfik) я модера щось взагалі не бачу Аналогічно! Quote (Nazarulfik) не спорю, але цей більш розкручений... більше людей знають саме його! а питання розкрученості тільки в часі,колись і цей сайт був таким самим як і Ромин чи мій!
|
|
| |
brother | Дата: Пн, 03.03.2008, 12:12 | Повідомлення # 9 |
Юніор 125
Група: Перевірені
| судячи зі всього велосипедів буде не менше трьох ну-ну, вебдезігнери, дерзайте цікаво, що нового буде в конструкції цих велосипедів
Повідомлення відредагував brother - Пн, 03.03.2008, 12:12 |
|
| |
Nazarulfik | Дата: Пн, 03.03.2008, 13:08 | Повідомлення # 10 |
Юніор 125
| brother, я б не назвав цих людей вебдезігнерами
|
|
| |