ПОБАЖАННЯ ТА ЗАУВАЖЕННЯ ЩОДО ФОРУМА ТА КОРИСТУВАЧІВ
|
|
TOFIK | Дата: Пт, 06.10.2006, 17:01 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Форум і сайт різні речі тому стосовно форума пишемо сюди! Дякую...
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
klets | Дата: Пт, 06.10.2006, 17:01 | Повідомлення # 2 |
Чемпіон Європи
Група: Перевірені
| Quote (smoke) | Не вчись поганого в Клеця. Той теж на українській пише не ахти... | Це де ти таке бачив? І чому не кажеш в очі, а пишеш на форумі тихенько? Гамнеця підлити?Добавлено (04.10.2006, 22:37) ---------------------------------------------
Quote (МАРКУХА) | Всі(учасники форуму команди крім Клеця(задовбав)) переходимо на цей форум | В тебе ще вороги крім Клеця є? А по друге, ти пропонував перейти а я відмовився? Нащо гамно ллєш, задовбаний?
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пт, 06.10.2006, 17:01 | Повідомлення # 3 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (МАРКУХА) | Це де ти таке бачив? І чому не кажеш в очі, а пишеш на форумі тихенько? ****** підлити? | А ти почитай свій Мототрек і побачиш де там російською, а де українською статті Quote (МАРКУХА) | В тебе ще вороги крім Клеця є? А по друге, ти пропонував перейти а я відмовився? Нащо гамно ллєш, задовбаний? | Ти мені не ворог просто іноді твої пости задовбують конкретно(і таких є дуже багато).Коли це я тобі пропонував перейти сюди??????????? ***** ллєш ти і я не задовбаний ПС Починаєтся. І сюди фашисти добралися
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
Повідомлення відредагував TOFIK - Чт, 05.10.2006, 13:12 |
|
| |
klets | Дата: Пт, 06.10.2006, 17:01 | Повідомлення # 4 |
Чемпіон Європи
| Quote (МАРКУХА) | А ти почитай свій Мототрек і побачиш де там російською, а де українською статті | На вулиці теж один говорить українською, другий російською. Ти теж стаєш і починаєш права качати? Сумніваюся, бо тобі швидко вкажуть куди йти. І допоможуть...Добавлено (05.10.2006, 02:13) ---------------------------------------------
Quote | Всі(учасники форуму команди крім Клеця(задовбав)) переходимо на цей форум | Ще раз, задовбаний, цитую твій пост. Його номер 16. Чому я тебе задовбав - сам не знаю. Про форум, задовбаний, дізнався сьогодні і сьогодні перейшов. Задовбу...
|
|
| |
Voldemarik | Дата: Пт, 06.10.2006, 17:02 | Повідомлення # 5 |
Юніор
| klets, тебе і так ігнорують :) а я не ігнорую..... мені прикольно робить так щоб ти візжав:)))
Повідомлення відредагував Voldemarik - Чт, 05.10.2006, 22:21 |
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пт, 06.10.2006, 17:02 | Повідомлення # 6 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (Voldemarik) | Питання до адміна. Чи є можливість ігнору биків? Якщо немає, то чи я мушу реагувати на бидло? | Дякую за компліменти. Не знаю як тобі ще не підвищили бан
|
|
| |
klets | Дата: Пт, 06.10.2006, 17:02 | Повідомлення # 7 |
Чемпіон Європи
| Взагалі то це стосувалося тупака-Вольдемара, хоча за рівнем культутри ти теж недалеко втік...
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пт, 06.10.2006, 17:02 | Повідомлення # 8 |
5-разовий Чемпіон Світу
| Quote (МАРКУХА) | Взагалі то це стосувалося тупака-Вольдемара, хоча за рівнем культутри ти теж недалеко втік... | То може мені здалося що слово бики вжито в множині. А за це також треба банити
|
|
| |
klets | Дата: Пт, 06.10.2006, 17:02 | Повідомлення # 9 |
Чемпіон Європи
| Quote (МАРКУХА) | А за це також треба банити | Тоді Вольдемаріка треба банити 34 рази
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Пт, 06.10.2006, 17:02 | Повідомлення # 10 |
5-разовий Чемпіон Світу
| От тільки питання не так за шо, а чого так багато
|
|
| |