Хто найбільш невдалий гонщик?
|
|
Corey | Дата: Пт, 21.09.2007, 23:29 | Повідомлення # 1 |
Юніор 125
Група: Перевірені
Статус: Offline
|
Страшно не впасти, страшно не підвестись...
|
|
| |
TOFIK | Дата: Сб, 22.09.2007, 00:19 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| тема трохи поганенька, адже як не як якшо людина стала гонщиком, хоч якимось, то я вважаю це вже УСПІХ! А якщо гонщик не досягає успіху це не привід його обговорювати і т.д. (для гонщиків це дуже великий тиск коли вони самі відчувають свої помилки до яких додається тиск збоку вболівальників і т.д.)
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
Divas | Дата: Сб, 22.09.2007, 12:52 | Повідомлення # 3 |
Чемпіон України
| Я зрозумів цю тему не як :"Хто найбільш невдалий гонщик?", а Коми найбліьше не пощастило в ході сезону. Вважаю це Кості Поджуксу. Це моя думка! А про наших Юніорів мовчу, сказати що їм непощастило - неможу, адже вони розвиваються і в декого все в переді!
|
|
| |
Angel | Дата: Сб, 22.09.2007, 15:00 | Повідомлення # 4 |
Юніор
| А от я думаю, що не пощастито найбільше це Рафалу Трояновському. Його невдалий виїзд в Балаково, як він сам казав переборюючи біль. Наші вболівальники не надто зустріли його, та взагалі провалити гонку - це не абиякий психологічний тиск і стрес...
Speedway is ever living
|
|
| |
klets | Дата: Сб, 22.09.2007, 15:52 | Повідомлення # 5 |
Чемпіон Європи
| Quote (Divas) А про наших Юніорів мовчу, сказати що їм непощастило - неможу, адже вони розвиваються і в декого все в переді! Ну чому? Де в кого вже є в заді...
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
Divas | Дата: Сб, 22.09.2007, 16:29 | Повідомлення # 6 |
Чемпіон України
| Quote (klets) Ну чому? Де в кого вже є в заді... Якщо ти про Полюховича, то я вважаю, що на наступний рік він буде ще краще їздити і боротися... Згадаєш моє слово!!
|
|
| |
DarkLight | Дата: Сб, 22.09.2007, 19:21 | Повідомлення # 7 |
Сеньйор
| Quote (Divas) Якщо ти про Полюховича, то я вважаю, що на наступний рік він буде ще краще їздити і боротися... Згадаєш моє слово!! Скорее про Омельяна и Колодия (у них семьи, им уже не до спидвея) . А про Поуджукса не согласна, по-моему очень достойно выступил!!!
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
semen | Дата: Сб, 22.09.2007, 20:42 | Повідомлення # 8 |
Юніор 125
| Всі гонщики, які живі і здорові вдалі.... а ось чи всі з них гонщики, це інше питання.
Колянич
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Вт, 25.09.2007, 11:43 | Повідомлення # 9 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (DarkLight) Скорее про Омельяна и Колодия (у них семьи, им уже не до спидвея) . А про Поуджукса не согласна, по-моему очень достойно выступил!!! Ти видно не слідкувала за його виступами починаючи з останньої гонки проведеної в Рівному
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |
DarkLight | Дата: Вт, 25.09.2007, 20:00 | Повідомлення # 10 |
Сеньйор
| Quote (МАРКУХА) Ти видно не слідкувала за його виступами починаючи з останньої гонки проведеної в Рівному Ну уж не хуже всех это точно! Quote (semen) Всі гонщики, які живі і здорові вдалі.... а ось чи всі з них гонщики, це інше питання. 100% !!!
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |