Хто стане ЧС в 2007році
|
|
|
|
DarkLight | Дата: Пт, 16.02.2007, 20:37 | Повідомлення # 31 |
Сеньйор
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Что бы не было, а все равно за Адамса, пусть он не будет чемпионом, но . . .
Умереть ради, но не из-за . . .
|
|
| |
Angel | Дата: Пт, 16.02.2007, 20:37 | Повідомлення # 32 |
Юніор
| На рахунок Ярека Хампеля дуже згідна ! The best of the best!!!
Speedway is ever living
|
|
| |
Divas | Дата: Пт, 16.02.2007, 20:37 | Повідомлення # 33 |
Чемпіон України
| Quote (МАРКУХА) | А за Хампеля я такого не казав ти знаєш шо він мій улюблений ГПіст | Значить ти був у стані тимчасової ейферії, коли побачив гонщика свого най улюбленішого гранпріста то ти таке казав! Ладно все в скайпі посваримось!
|
|
| |
DarkLight | Дата: Пт, 16.02.2007, 20:37 | Повідомлення # 34 |
Сеньйор
| Quote (Angel) | На рахунок Ярека Хампеля дуже згідна ! The best of the best!!! | Ну то что ті фанатка Хампеля єто мне давно извесно, но вот то, что он "The best of the best!!! " можно о-о-очень долго спорить!
|
|
| |
тенто | Дата: Пт, 16.02.2007, 20:37 | Повідомлення # 35 |
Чемпіон
| Quote (DarkLight) | Quote (Angel) На рахунок Ярека Хампеля дуже згідна ! The best of the best!!! Ну то что ті фанатка Хампеля єто мне давно извесно, но вот то, что он "The best of the best!!! " можно о-о-очень долго спорить! | Для нього він "The best of the best!!! "
|
|
| |
DarkLight | Дата: Пт, 16.02.2007, 20:37 | Повідомлення # 36 |
Сеньйор
| Quote (тенто) | Для нього він "The best of the best!!! " | Ну если ты про Аngel, то не для него, а для НЕЁ!
|
|
| |
тенто | Дата: Пт, 16.02.2007, 20:38 | Повідомлення # 37 |
Чемпіон
| Quote (DarkLight) | Quote (тенто) Для нього він "The best of the best!!! " Ну если ты про Аngel, то не для него, а для НЕЁ! | Соррі,неї
|
|
| |
Angel | Дата: Пт, 16.02.2007, 20:38 | Повідомлення # 38 |
Юніор
| Тут сидять не лише особи чоловічого роду! Добавлено (06.03.2007, 23:37) ---------------------------------------------
Quote (DarkLight) | Ну то что ті фанатка Хампеля єто мне давно извесно, но вот то, что он "The best of the best!!! " можно о-о-очень долго спорить! | Ну у Хампеля є майбутнє, про те казав сам великий Рікардссон. Я ж думаю ти погодишся, що парубок талановитий і хист має ну просто в цьому році щось не склалось, не зрослось. "Не везуха" і ти дуже добре розумієш що це таке
Speedway is ever living
|
|
| |
Divas | Дата: Пт, 16.02.2007, 20:38 | Повідомлення # 39 |
Чемпіон України
| Quote (Angel) | Ну у Хампеля є майбутнє, про те казав сам великий Рікардссон. Я ж думаю ти погодишся, що парубок талановитий і хист має ну просто в цьому році щось не склалось, не зрослось. "Не везуха" і ти дуже добре розумієш що це таке | ТІльки щоб ця "невезуха" не перенеслась на цей сезон, а то буде шкода, що він з Гп вилитить. Цікаво як він поїде в Лєшно, мені здається, що він там себе буде почувати лідером, і буде мати можливість в лігових гонках з Крампом та Андерсеном позмагатись, а так не мав.
|
|
| |
Angel | Дата: Пт, 16.02.2007, 20:38 | Повідомлення # 40 |
Юніор
| В Лешно він з Адамсом здається буде виступати і залишається надіятись щоб ця чорна "невезуха" пройшла і вони в парі рвали всіх як бог черепаху
Speedway is ever living
|
|
| |