Хто стане ЧС в 2007році
|
|
|
|
klets | Дата: Вт, 13.02.2007, 15:30 | Повідомлення # 21 |
Чемпіон Європи
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (Angel) | Я думаю в трійці точно буде. Минулий рік і його виступи довели, що він вміє перемагати і боротися навіть, якщо кількість стартів в ГП не рівна в порівнянні з іншими | Два пива я не поставлю, а maxizh перший...
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
Divas | Дата: Вт, 13.02.2007, 15:36 | Повідомлення # 22 |
Чемпіон України
| Quote (Angel) | думаю в трійці точно буде. Минулий рік і його виступи довели, що він вміє перемагати і боротися навіть, якщо кількість стартів в ГП не рівна в порівнянні з іншими | Ну це ще дивлячись, як піде сезон, можливо щось і не складеться. Але хай виграє дійсно кращий. Р.S. Чесно говорячі мені Крамп не дуже до вподоби томущо він їздить не досить чисто і досить нервовий він!
|
|
| |
NEO | Дата: Вт, 13.02.2007, 15:48 | Повідомлення # 23 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Якщо Ханс Андерсен підготується до сезону 2007 так само як і до 2006, то цілком можливо що саме він стане чемпіоном 2007 року, а якщо навіть не чемпіоном, то нерви попортить усім.
|
|
| |
Angel | Дата: Вт, 13.02.2007, 20:55 | Повідомлення # 24 |
Юніор
| Quote (klets) | Два пива я не поставлю, а maxizh перший... | Ладно з пивом, ну а від морозива не відмовилась би ...
Speedway is ever living
|
|
| |
kundes | Дата: Вт, 13.02.2007, 21:07 | Повідомлення # 25 |
Юніор 125
| ...на 99,9% впевнений,що ЧС стане Грег Хенкок!!!Доречі,дядя Грег і сам впевнений в здобутті титулу ЧС 2007!!!
|
|
| |
Mc7 | Дата: Вт, 13.02.2007, 21:17 | Повідомлення # 26 |
Юніор
| Я теж ставлю на датського казкаря, до його таланту гонщика можна додати ще один вагомий аргумент. Це треки, Гран Прі у Вроцлаві і Малілі (за клуби цих міст він виступає) ну і рідний Копенгаген. В трьох з одинадцяти має бути точно на подіумі, а далі вже як повезе.
|
|
| |
klets | Дата: Вт, 13.02.2007, 21:54 | Повідомлення # 27 |
Чемпіон Європи
| Quote (Angel) | Ладно з пивом, ну а від морозива не відмовилась би ... | ОК, тоді з Максіжом на пиво, а з тобою - на морозиво, що Андерсена в трійці не буде!
Краще з розумним згубити, ніж з дурним знайти...
|
|
| |
maxizh | Дата: Ср, 14.02.2007, 09:02 | Повідомлення # 28 |
Юніор
| klets, Ну тогда договорились!!! У меня конечно желание чтоб Крамп выиграл свой очередной титул ЧМ, а Ханс Андерсен огромная помеха этому. Divas, А то что Крамп ездит грязно, то тут есчё надо подумать кто из этих перцев ГП грязнее. Он реально воин на дорожке, ну и наглее остальных !!! И его нервы, я считаю, оправданы на 100%.
|
|
| |
Angel | Дата: Ср, 14.02.2007, 13:04 | Повідомлення # 29 |
Юніор
| Quote (klets) | ОК, тоді з Максіжом на пиво, а з тобою - на морозиво, що Андерсена в трійці не буде! | Домовились!
Speedway is ever living
|
|
| |
МАРКУХА | Дата: Ср, 14.02.2007, 23:05 | Повідомлення # 30 |
5-разовий Чемпіон Світу
Група: Модератори
| Quote (maxizh) | klets, Ну тогда договорились!!! У меня конечно желание чтоб Крамп выиграл свой очередной титул ЧМ, а Ханс Андерсен огромная помеха этому. Divas, А то что Крамп ездит грязно, то тут есчё надо подумать кто из этих перцев ГП грязнее. Он реально воин на дорожке, ну и наглее остальных !!! И его нервы, я считаю, оправданы на 100%. | А Нікі чього забули?????????? Він тоже не завжди їздить дуже чисто і за чемпіонство має шанси поборотися От і вималювалася явна четвірка претендентів і між якими я і сумніваюся хто сильніше: Крамп Педерсен Хенкок Андерсен Данія рулить однозначно правда полякі відстали конкретно Думаю Голлоб за 8 буде боротися, а вилетять із циклу Ягусь і Харіс(по Холті не впевнений але все можливо)
СКТ-спідвей клуб ТАРАС-чемпіон
|
|
| |