Українські канали
|
|
NikM | Дата: Нд, 26.08.2007, 00:13 | Повідомлення # 21 |
Юніор 125
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Quote (Orest) Сьогодні приблизно після 17.00 на "Мегаспорті" знову про спідвей. Дивіться "Мегафон". МАЛУВАТО
|
|
| |
Orest | Дата: Чт, 13.09.2007, 20:40 | Повідомлення # 22 |
Юніор 125
| Дуже рідко вдається почати відразу з великого проекту ... головне те, що не вперше ... що є певна стабільність у співпраці і визначено "правила гри". Дайте трохи часу ... можете й грошенят підкинути ... хочете трансляцію на всю Україну ... можна організувати ... скиньтеся мені трохи знаєте не по кишені
Орест
|
|
| |
maxizh | Дата: Пт, 14.09.2007, 08:34 | Повідомлення # 23 |
Юніор
| Мегаспорт вообще плохой стал. Кроме формулы-1, раз в две недели, мало что осталось интригующего. Английскую лигу (футбол) обрубили. Как так можно было с поверхностьюТВ не найти компромиса? Но зато евро-баскет с утра до вечера !!!
|
|
| |
Ку-ку | Дата: Пт, 14.09.2007, 23:30 | Повідомлення # 24 |
Юніор 125
Група: Користувачі
| Quote (maxizh) Но зато евро-баскет с утра до вечера !!! Шановний а чим тобі баскетбол не подобається?Досить цікаві та напружені матчи!!!
|
|
| |
Orest | Дата: Ср, 26.09.2007, 12:23 | Повідомлення # 25 |
Юніор 125
| Баскетбол лобіює "Азовмаш" ... тому й така ситуація. А стосовно спідвею - 27-го знову попадаємо у "Мегафон" ... питання не в тому зараз що ролик короткий, а в тому, що він там є і крутять його не раз-два, а до ранку наступного дня. Ведуться також переговори з "Новим каналом" ... не все так просто ... я вважаю, що цього року у цьому плані є нормальні подвижки ... було бі більше грошей були би й трансляції ... це можливо хоча й складно. Добавлено (26.09.2007, 12:23) --------------------------------------------- Ролик з гонки на "Мегаспорті" у четвер буду у "Мегафоні" після 16.00 ... підтверджено.
Орест
|
|
| |
ШУРИК | Дата: Чт, 27.09.2007, 02:57 | Повідомлення # 26 |
Сеньйор
| хм... ти хоть з Колею ділишся????
|
|
| |
TOFIK | Дата: Чт, 27.09.2007, 13:03 | Повідомлення # 27 |
Адміністратор
Група: Администраторы
| Сьогодні матеріал про вчорашню гонку має бути як на МегаСпорті так і на 5 каналі!
Я ВіКонтактi :)
|
|
| |
Orest | Дата: Чт, 27.09.2007, 17:09 | Повідомлення # 28 |
Юніор 125
| Слухай но ... Шурик ... перед тим як щось патякати ... взнав би тихо куди йдуть ресурси ...
Орест
|
|
| |
ШУРИК | Дата: Пт, 28.09.2007, 00:19 | Повідомлення # 29 |
Сеньйор
| Quote (Orest) Слухай но ... Шурик ... перед тим як щось патякати ... взнав би тихо куди йдуть ресурси ... і куди???? :o і можна детальніше, які саме ресурси????
Повідомлення відредагував ШУРИК - Пт, 28.09.2007, 00:20 |
|
| |
Orest | Дата: Пт, 28.09.2007, 10:22 | Повідомлення # 30 |
Юніор 125
| Шурик, хочеш поговорити ... подзвони у Толіка мій телефон є. Крім того колись мені одна мудра людина сказала "у кінці кінців винен у непорозумміні не той, хто його почав, а хто його не хоче закінчити ..." на мій погляд достатньо того, що є непорузуміння між деким із наших спортсменів і функціонерів ... не треба звідти брати приклад. І взагалі є речі, які люди вирішуть спокійно ... я це говорю на правах все ж більш досвідченого по життю і зв"язках чоловіка ... на мій погляд, для людей, які висвітлюють спідвей необхідно знайти спільну і погоджену позицію. Особисто моя позиція стосовно спідвею погоджена з ВТ, а не з кимось іншим ... і це для мене є визначальним і головним при розстановці пріоритетів. Добавлено (28.09.2007, 10:22) --------------------------------------------- Я сказав тут все, що вважав за доцільне. І зі свого боку дискусію закінчив.
Орест
|
|
| |